Sarana Angkutan Maritim

Kapal pesiar

El Angkutan laut Justru éta anu bakal ngamungkinkeun urang tiasa ngalih ngalangkungan seueur cai, anu ku urang teu kedah nyandak penerbangan di antara jarak alit anu dibagi ku laut. Kitu ogé, alternatif wisata anu pohara populér nyaéta ngumbara ka laut pikeun nganjang ka palabuan sababaraha kota wisata.

Ningali sarana transportasi maritim anu paling penting dina ujung jari urang urang tiasa mendakan kapal pesiar, anu justru paling turis anu kedah dipilih, dimana ku ngagaleuh tikét urang tiasa ngaksés jasa anu béda-béda dina kapal sapertos panggunaan kolam renang, ruang permainan, gim, spa, jst. Pelayaran ogé mangrupikeun salah sahiji alternatif anu paling ngahibur anu aya hubunganana sareng perjalanan sacara umum, henteu ngagaduhan seueur alternatif anu sami dimana perjalanan sareng hiburan digabungkeun.

Aya ogé kamungkinan asup laut dumasar kana yachts, kalayan anu tiasa ngumbara dina parahu anu lengkep tapi langkung alit sagala jinis rute laut, janten alternatif anu saé pikeun ngarambat sareng bersantai sareng rerencangan atanapi kulawarga.

Upami anjeun ngan ukur hoyong jalan-jalan ka laut maka anjeun tiasa tungtungna milih sababaraha parahu.

Jinis alat transportasi laut sanésna éta téh kanu, kapal féri, kayak, parahu, sareng kapal selam.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)