Sasak San Fransisco

Sasak San Fransisco mangrupikeun kartu pos kota anu sadayana dibawa balik salami cicing di Basisir Kulon sabab mangrupikeun tujuan wisata anu didatangan ku langkung ti 10 juta jalma sataun.

Hasil rékayasa ieu anu ngahubungkeun Mari County di California sareng San Fransisco parantos janten ikon kusabab lokasina anu strategis sareng warna na anu khas. Sapeupeuting, siang sareng ampir kabut, seueur pisan pembuat pilem, panulis sareng komposer parantos ngajantenkeun legenda di sekitar jambatan ti saprak pangwangunanana di San Francisco Bay.

Mangrupikeun sasak gantung anu ngalangkungan Selat Gerbang Emas, saluran anu panjangna ampir tilu kilométer anu ngahubungkeun teluk kota sareng Samudera Pasipik. Sateuacan diwangunna aya jasa ferry biasa tapi écés kabutuhan jambatan éta penting pisan. Krisis 29 nyangsang konstruksi tapi tungtungna dimimitian dina 1933 sareng réngsé dina 1937.

Dinten ayeuna anjeun tiasa angkat hiking atanapi jalan-jalan saderhana atanapi nganggo sapédah atanapi wisata. Éta ngagaduhan Pusat Pengunjung nyalira kalayan inpormasi sajarah sareng penjualan souvenir. Kantor ieu dibuka ti jam 9 énjing dugi ka 6 sonten sareng sering aya paméran interaktif di luar. Dua kali saminggu aya wisata anu dipandu gratis, dinten Kemis sareng Minggu.

Kumaha perkawis Sasak Gerbang Emas anu ngabédakeunana?

  • Éta dingaranan selat tempat na diwangun. Tapi naha Gerbang Emas? Éta anu dibaptis ku cara kieu ku Kaptén John C. Fremont sekitar taun 1846 kumargi éta ngingetkeun anjeunna ngeunaan palabuhan di Istanbul anu disebut Chrysoceras atanapi Golden Horn.
  • Desain anu matak na nyaéta karya sababaraha arsiték, Irving sareng Gertrude Morrow, anu nyederhanakeun pager pikeun pejalan kaki, misahkeunana ku cara anu henteu ngahalangan pandangan.
  • Pangwangunanana ngan ukur langkung ti opat taun ti saprak dimimitian kaping 5 Januari 1933 sareng jembatan dibuka pikeun patalimarga dina 28 Méi 1937.
  • Panjangna sakitar 1.280 méter dina bagian gantung na di luhur cai, éta ditunda ku dua menara jangkungna 227 méter, anu masing-masing ngagaduhan kirang langkung 600 rébu paku keling.
  • Angin sareng pasang surut dimana lokasi na nyababkeun kawat waja anu dianggo pikeun pangwangunanna ngagaduhan panjang anu panjang, cekap ngurilingan bumi tilu kali. Skeptisismeu tina insinyur sareng ékologis waktos éta ditangtukeun yén kabel ieu lima kali langkung kuat tibatan diperyogikeun.
  • Nalika milih jeruk, jeruk dipilih sabab ngagabungkeun sareng lingkungan alami, sabab éta warna haneut saluyu sareng warna rupa bumi, sabalikna tina warna tiis langit sareng laut. Éta ogé nyayogikeun pisibilitas anu langkung saé pikeun kapal dina transit.
  • Penampilanna peryogi seueur usaha: lukisan anjeun kedah dicét ampir unggal dinten. Kandungan uyah dina hawa ngahakodkeun komponén waja anu ngawangunna.
  • Éta ngagaduhan genep jalur, tilu unggal arah, sareng anu sanés khusus kanggo anu leumpang sareng sapedah. Anu leumpang sareng tukang beca tiasa nyebrang dina trotoar siang sadidinten. Dina dinten minggu, pedestrian sareng pengendara sapédah dibagi jalan sisi wétan, tapi dina akhir minggu, tukang beca nganggo trotoar kulon.
  • Kusabab diwangunna, éta parantos tahan lini anu béda-béda, sapertos gempa bumi anu kawéntar di San Fransisco di 1989. Salaku tambahan, éta ngan ukur ditutup tilu kali kusabab angin kuat.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*