Malecones Terkenal di Dunya

Malecon Habanero

Malecon Habanero

Dinten ieu kami bakal didatangan sababaraha anu éndah seawalls di dunya. Hayu urang mimitian tur di Boardwalk Scenic Maltese, perenahna di kota palabuan Manta, di Ékuador. Boardwalk ieu dianggap mangrupikeun tempat wisata anu paling hébat di kota, sareng nawiskeun pemandangan laut anu luar biasa.

Teu diragukeun salah sahiji anu kawéntar nyaéta Malecon Habanero, perenahna di kota Havana, di Kuba. Boardwalk na ngagaduhan jalan lega genep lorong sareng tembok anu panjang pisan anu ngalangkungan sapanjang basisir kalér kota sakitar 8 kilométer. Boardwalk ieu ti mimiti 1901, sareng mangrupikeun salah sahiji tempat rapat anu paling sering dikunjungi di ibukota Kuba.

Di kota Lima, ibukota Peru, urang mendakan Malecon Cisneros, ogé katelah Malecón de Miraflores sabab ayana di distrik Miraflores. Boardwalk ieu cocog pikeun jalan-jalan, skating, biking atanapi ngan saukur nikmati matahari terbenam anu indah dina gawir, anu ningali Laut Samudera Pasipik. Sapanjang boardwalk urang bakal mendakan sababaraha taman, salah sahiji anu paling terkenal nyaéta Parque del Amor, taman romantis, dimana para pameget angkat.

Di Méksiko, kami nyarankeun pikeun didatangan Malecon ti Puerto Vallarta, dianggap salah sahiji perjalanan anu paling indah di bangsa. Boardwalk ikonik ieu ngalir sapanjang teluk di daérah kota Puerto Vallarta. Perhatoskeun yén ti saprak 1936 éta dianggap tugu sajarah.

Ogé di Méksiko nyaéta Malecon ti Mazatlan, Di Mazatlan. Éta mangrupikeun salah sahiji laut anu pangpanjangna sadunya kusabab ngagaduhan kapanjangan 21 kilométer.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*