Woodside, Diantara Lingkungan Anu Paling Bahaya di Amérika

Woodside, salah sahiji lingkungan anu paling bahaya di Amérika

Woodside, salah sahiji lingkungan anu paling bahaya di Amérika

Saperti dina sadaya tujuan di dunya, urang bakal teras mendakan anu pangsaéna pikeun didatangan dina hal istilah pariwisata anu lega sareng hal-hal sanés, anu biasana henteu aya dina panduan perjalanan salaku daérah anu paling henteu disarankeun pikeun didatangan. Dina séri tulisan ieu Kuring ngadaykeun ngalawan arus pikeun nyandak anjeun sababaraha tempat anu paling bahaya di AS, sabab kuring pikir yén sapertos sagala hal, henteu ngan ukur anjeun kedah nyorot kabaikan tempat anu tangtu, anjeun henteu nyangka éta.

Kali ieu urang angkat ka nagara Karolina Kidul, ka kota Greenville, dimana lingkunganana Woodside, dianggap salah sahiji anu paling bahaya di Amérika sareng ogé salah sahiji anu paling miskin.

Ngeunaan 70% barudak Woodside hirup dina kamiskinan sareng aya langkung seueur awéwé bujang tibatan di daérah sanés di Amérika Serikat. Tingkat kajahatan telengesna nyaéta 86,38 per 1.000 jiwa sareng kamungkinan urang ngalaman masalah di daérah ieu nyaéta hiji dina dua belas.

Di Missouri mangrupikeun kota St. Louis (St. Louis) sareng salah sahiji lingkungan anu paling bahaya di PLoop Columbus, dimana kajahatan langkung nyebar tibatan anu dibayangkeun ku saha waé.

Numutkeun inpormasi kota, seueur warga lingkungan ieu parantos ngalangkungan panjara sareng réparator sareng seueur di antawisna ogé parantos nganjang ka kamar mayit bari henteu kantos ngahontal umur 30 dina seueur kasus. Tingkat kajahatan telengesna sakitar 67,75 per 1.000 penduduk sareng kamungkinan urang bakal ngalaman musibah telenges di daérah ieu kota nyaéta hiji dina lima belas.

Inpo leuwih: Tips di ActualidadTravel

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*