Spa pangsaéna di Spanyol

Mondariz Spa

Kasempetan naon waé anu saé pikeun ngararasakeun sayah dina spa anu saé. Upami ieu mangrupikeun salah sahiji janji anu anjeun tunda, anjeun kedah terang yén di Spanyol aya sababaraha spa dimana anjeun tiasa kabur tina setrés kahirupan sadidinten. Spa nawiskeun kami cai ubar anu saé anu henteu ngan ukur saé pikeun kasajahteraan urang, tapi ogé pikeun kaséhatan fisik urang.

Hayu urang tingali hiji daptar spa pangsaéna di SpanyolSanaos kami yakin yén aya anu sanés tina pilihan sabab aya seueur spa kualitas ayeuna, khusus pikeun wisata kaséhatan. Pikeun jaman harita nalika urang kedah pegatkeun, usulan ieu penting.

Naon spa?

Sanaos sakapeung urang milari spa sareng spa saolah-olah éta hal anu sami, kaleresan urang kedah émut yén spa mangrupikeun spa anu ngagaduhan cai ubar anu ngagaduhan sipat penyembuhan. Dina spa kami mendakan sadaya jinis pangobatan ogé kolam sareng daérah arus pikeun bersantai tapi éta henteu ngagaduhan jinis cai sapertos sipat-sipat khusus. Cai has tina spa ngagaduhan sipat anu bénten. Aranjeunna ngabantosan kaayaan kulit sapertos psoriasis atanapi éksim. Éta ogé ngagentos nyeri rematik atanapi otot, merangan masalah pernapasan sareng ngaktipkeun sirkulasi.

Archena Spa, Murcia

Spa Archena

Este spa perenahna di Ricote Valley, setting alam anu saé di Murcia. Mangrupikeun komplek termal gaya modern anu ngagaduhan dua kolam renang termal anu ageung, daérah anu nganggo sirkuit termal sareng anu sanésna nganggo kolam. Éta ogé nawiskeun perawatan spa, sanaos rupa-rupa fasilitasna matak narik ati. Réstoran na ngahususkeun kana asakan kreatif sareng ogé ngagaduhan daérah murangkalih kalayan slide. Éta mangrupikeun mundur anu idéal pikeun ngaraosan istirahat anu saé sareng kulawarga atanapi pasangan anjeun. Salaku tambahan, hotél ngatur kagiatan anu sanés sapertos senam cai atanapi hiking.

Panticosa spa i Huesca

Panticosa Spa

Ngan dalapan kilométer ti Resort ski Panticosa spa ieu lokasina, anu ogé kompléks hotél sareng sababaraha gedong sareng dugi ka tilu réstoran. Cinyusu panas timbul tina cinyusu Tiberius sareng tiasa dinikmati di kolam renang termal. Di daérah luar dimungkinkeun pikeun mandi di kolam renang kalayan pemandangan gunung anu saé. Kusabab éta mangrupikeun tempat anu seueur luang, dina resepsi anjeun parantos tiasa mésér pas ski pikeun nikmati lamping ski.

Mondariz Spa, Pontevedra

Mondariz Spa

Sababaraha kilométer ti Vigo nyaéta Mondariz Spa, salah sahiji anu paling terkenal. Dina na Istana Cai spektakuler, daérah termal sareng kolam renang aktip, daérah ranjang cai sareng daérah hidromassa. Anjeun tiasa ogé nikmati kolam renang luar sareng cai panas. Éta ngagaduhan daérah sanés sapertos pancuran pangaruh mesék, sauna Celtic atanapi bahkan lapangan golf 18-liang. Di spa ieu, luang sareng hiburan dijamin.

Lanjarón Spa, Granada

Lanjarón Spa

Hotél spa anu saé ieu kirang ti 20 kilométer ti daérah alam Sierra Nevada di Granada. Nami na sigana mah biasa pikeun anjeun, sabab di daérah ieu tempat cai perairan Lanjarón dikumpulkeun, cai botol anu kualitasna. Cai spa timbul tina genep sumber cai mineral-ubar sareng gaduh pandangan anu saé. Henteu ngan ukur urang tiasa mikaresep cai termal, tapi ogé ngagaduhan kolam renang di jero rohangan sareng kolam renang outdoor, daérah hammam sareng spa anu raoseun pikeun sagala rupa perawatan. Di réstoran hotél urang tiasa nyobian asakan Mediterania ékologis anu euyeub sareng éta ogé ngagaduhan bar sareng teras.

Areatza Spa, Vizcaya

Spa Areatza

Spa ieu aya di gigireun Gorbea Natural Park di Vizcaya. Ngan satengah jam nganggo mobil nyaéta kota Bilbao. Éta ngagaduhan Daérah spa modéren sareng bak panas, jacuzzi, sauna, Mandi Turki komo daérah rélaxasi kalayan téh hérbal. Mangrupikeun spa anu nawiskeun seueur jinis fasilitas na sareng tiasa ogé bangga aya di lingkungan anu ogé ngajak rélaxasi, dikurilingan kebon anu saé sareng dijaga leres.

La Hermida Spa, Cantabria

La Hermida Spa

Rohangan pikeun rélaxasi ieu aya di daérah anu jauh ti kota, sajam ti Santander sareng caket wates sareng Asturias. Nyaéta ka tepi walungan Dewa sareng éta ngagaduhan bak panas sareng daérah jet sareng kolam renang indoor sareng pandangan daérah alam di sakurilingna. Anjeun ogé tiasa olahraga di gym modérn na. Spa ogé ngagaduhan réstoran anu ngagaduhan masakan ala gunung sareng cafe cafe sareng Wi-Fi. Ngan sababaraha kilométer nganggo mobil mangrupikeun daérah Picos de Europa, mangrupikeun titik alami turis anu pantes dilongok.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*