Paling geulis stasiun karéta di Spanyol

Stasion Toledo

Loba stasiun karéta paling geulis di Spanyol kagolong jaman kareta api teh alat transportasi utama. Kakuatan ieu, anu saluyu sareng katilu ahir abad ka-XNUMX sareng satengah munggaran ka-XNUMX, ngajantenkeun ngawangun gedong ageung pikeun panumpang sareng konvoi.

Tapi anu tanggung jawab pikeun konstruksi ieu henteu puas ku ngajantenkeun fungsina. Ieu waktos nalika, sajaba, maranéhanana ditéang ninggalkeun labél artistik sorangan. Hasilna, stasion karéta anu paling indah di Spanyol tetep aya, nyaéta keajaiban arsitéktur leres tanpa kaleungitan nilai fungsionalna. Kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha di antarana.

Stasion Canfranc

Stasion Canfranc

Canfranc, salah sahiji stasion karéta paling geulis di Spanyol

Urang ngamimitian tur di salah sahiji stasiun paling emblematic Spanyol, nu, komo deui, kiwari ngan dipaké pikeun layanan komuter. Sanajan kitu, eta ieu diwangun pikeun eureun panungtungan on jalur éta bakal ngahijikeun Madrid jeung Perancis ngaliwatan Aragon sareng anjeunna Torowongan Somport, dina jangkungna ampir dua rébu méter.

Ieu diresmikeun dina 1928 sarta ngabogaan dimensi badag. Salaku stasion wates, éta kedah ngagaduhan yard rel tina dua ukuran anu béda, hanggar barang, sareng akomodasi pikeun pagawé sareng kulawargana. Tapi ogé kedah gaduh adat, kantor pulisi, kantor pos sareng jasa anu sanés.

Ku alatan éta, konstruksi boga Panjangna 241 méter jeung rencana rectangular dibagi kana lima awak. Ngabales gaya nu arsitéktur karaton Perancis ti abad ka-XNUMX kalawan dominasi bentuk klasik, tapi ogé mibanda elemen arsitéktur industri kayaning beusi jeung beton. Jeung, salaku upeti ka imah di wewengkon, boga hateup batu tulis.

Canfranc mangrupikeun salah sahiji stasion karéta anu paling indah di Spanyol, ku kituna éta parantos janten pamandangan sababaraha novel jeung pilem (malah aya legenda anu sababaraha adegan Dokter Zhivago). Ayeuna keur direhabilitasi pikeun imah teh Museum Kareta Api Aragon sarta méré éta hotél sarta pamakéan wisata. Éta ogé direncanakeun pikeun ngawangun bumi sareng daérah héjo.

Stasion Toledo

Stasion Toledo

Stasion éndah Toledo

Éta mangrupikeun kaajaiban arsitektur neomudejar Ieu diresmikeun dina 1919. Ku sabab kitu, éta ogé geus dinyatakeun situs dipikaresep budaya jeung disimpen sababaraha taun ka pengker. Desain na alatan arsiték Narciso Claveria, anu poho ngeunaan fungsi pikeun nyieun hiji karya seni otentik.

Éta nyertakeun ampir tilu belas rébu méter pasagi sareng diwangun ku awak tengah sareng dua jangjang gurat handap. Fasadna dihias ku lengkungan lobed sareng benteng. Kanyataanna, sakabeh set téh profusely dihias jeung arches Mudejar, mosaics kotak, kisi-kisi sarta elemen séjén tina Toledo goldsmith euyeub.

Tapi meureun simbol hébat na teh Torre del Reloj, nu protrudes tina awak wangunan sarta ogé boga grillwork Mudejar. Ayeuna, stasion éndah ieu ngalayanan jalur anu gancang La Sagra-Toledo, nu milik hiji ti Madrid ka Seville. Tanpa ragu, gedong ieu mangrupikeun wakil anu pantes pikeun nampi anjeun upami anjeun badé mendakan keajaiban monumental anu disebut. "Kota Tilu Budaya".

Stasion Valencia Kalér

Stasion Valencia

Stasion Valencia Kalér

Valencia ngagaduhan sababaraha stasion karéta api, tapi anu paling indah nyaéta anu aya di jalan Játiva, gigireun adu banteng sareng caket pisan ka Balai Kota. nyaeta heubeul Stasion kalér atanapi stasiun Valencia-Term sarta diwangun dina awal abad ka-1917 pikeun diresmikeun dina XNUMX.

Konstruksi boga lima belas rébu méter pasagi sarta dirancang ku arsiték Demetrius Ribes. Sanajan kitu, maranéhanana kanopi logam badag, nu jangkungna ampir dua puluh lima méter, alatan Enrique Grasset. ngabales gaya modernis sareng gaduh pangaruh neo-Gothic sareng pra-rasionalis ti arsiték Austria anu hébat Otto wagner. Éta dibagi jadi dua bagian: di hiji sisi, wangunan panumpang kalayan rencana U ngawangun jeung, di sisi séjén, hanggar badag anu hateupna dirojong ku arches baja articulated.

Kitu ogé, fasad utama nyaéta jinis horizontalis sarta mibanda tilu awak anu nangtung kaluar sarta adorned kalawan munara. Dina hiasanna, warna-warna lambang Valencia diciptakeun deui sareng, di luhur sadayana, motif khas kebon Levantine sapertos jeruk sareng kembang jeruk. Pikeun dirina aranjeunna dipaké keramik glazed, mosaics, marmer jeung kacaogé trencadis jadi dear kana modernisme Catalan jeung Valencian. Sakumaha anjeun terang, éta diwangun ku ngagabungkeun ubin leutik tina warna anu béda-béda anu dihijikeun sareng mortir (saleresna, trencadis bisa ditarjamahkeun jadi "dicincang").

Perancis, Barcelona ogé ngagaduhan salah sahiji stasiun anu paling indah di Spanyol

Stasion Perancis

Panempoan hawa tina stasion Perancis

Dina wisata urang tina stasiun karéta paling geulis di Spanyol, urang ayeuna datang ka Barcelona, leuwih husus ka kacamatan kota heubeul, pikeun nyaho stasiun Perancis. Ieu diresmikeun dina 1929 dina kasempetan nu Eksposisi universal diayakeun taun éta ku Barcelona. Dina waktos éta, éta kalebet kamajuan téknis sapertos interlocks listrik, panyangga hidrolik sareng koridor bawah tanah pikeun mindahkeun barang dagangan.

Tapi leuwih metot nyaéta tina sudut pandang arsitéktur. Proyék urban dilaksanakeun ku Eduardo Marystany, Anu devised struktur U ngawangun kalawan hanggar ganda sarta lawang melengkung ka lagu. Éta ogé ngagaduhan dua paviliun di sisi jalan anu ngagabung di bagian tengahna. Wangunan ieu pikeun wisatawan dirancang ku Pedro Muguruza, Anu ngangkat hiasan teuing sober. Kusabab ieu, éta ditugaskeun pikeun ningkatkeun ieu Raymond Duran y pelayo martinez.

Diménsi stasiun Perancis anu impressive. Gedong wraps lagu dina bentuk U sareng hangars anu ku kami parantos disebatkeun ditutupan ku canopies 195 méter panjangna 29 méter luhur. Ogé, lobi utama boga tilu domes badag. Pondokna, éta salah sahiji stasiun paling impressive di Spanyol.

Stasion Zamora

Stasion Zamora

Stasion Zamora anu, kalayan gaya Neoplateresque na, mangrupikeun salah sahiji stasiun karéta anu paling indah di Spanyol

The Zamora ogé nangtung kaluar pikeun dimensi na, saprak adul utama boga Panjangna 90 méter. Tapi, di luhur sadayana, éta mangrupikeun salah sahiji stasiun anu paling indah di Spanyol kusabab éta gaya neoplateresque. Pangwangunanna dimimitian dina taun 1927, sanajan henteu diresmikeun nepi ka taun 1958. Pagawéan ieu dipercayakeun ka Marcelino Enriquez di darat lokasina di lingkungan Las Viñas.

Pikeun wangunan ieu dipaké batu emas Villamayor, nu nyumbang ka beautify eta malah leuwih. Fasad ngagaduhan tilu bagian sareng saloba lantai, kalayan opat munara pasagi. Kitu ogé, bek tengah nangtung kaluar ti jangjang pikeun na teras nganggo pediment segitiga dipapaésan ku dua tameng jeung jam. anu geulis cresting Diideuan ku karaton Monterrey de Salamanca, éta ngalengkepan hiasanna. Jeung lanté boga arches Renaissance ngabentuk galeri.

Stasion Aranjuez

Stasion Aranjuez

Stasion Aranjuez

Anjeun meureun terang yén panggero Situs Karajaan Aranjuez éta hiji marvel monumental. Anu anjeun henteu terang nyaéta yén perhiasan arsitékturna dimimitian di stasion karéta api sorangan. Kanyataanna, kota leutik éta penting dina awal sarana angkutan ieu di wewengkon Spanyol.

Jalur karéta api kadua anu didamel di nagara urang nyaéta anu ngahubungkeun Madrid sareng Aranjuez. Sateuacanna, anu nyambung Barcelona jeung Mataro. Nanging, salaku rasa panasaran, kami bakal nyarioskeun yén karéta munggaran anu aya dina bangsa Spanyol diwangun Kuba. Sacara husus, éta nyambungkeun Havana jeung kota Güines dina 1837.

Tapi, balik deui ka Stasion AranjuezÉta sanés ngeunaan primitif. Anu anjeun tiasa tingali ayeuna diwangun antara 1922 sareng 1927 sareng, sapertos anu aya di Toledo, tina gaya neo-mudejar. Ieu diwangun ku nave rectangular jangkung di puseur na. Bagian luar ieu dipapaésan ku gable dina gilirannana adorned kalawan tilu arches na jandéla kaca patri. Luhureun wangunan naék a munara jam.

fasad ogé nangtung kaluar pikeun bata beureum kakeunaan anu dipaké pikeun pangwangunanana. Éta disimpen dina plinth batu panjang sareng dihias tiling. Di jerona ogé aya rupa-rupa mosaik hiasan dijieun ku Italia Mario Maragliano. Pikeun bagian maranéhanana, platform nu ditutupan ku kanopi dirojong dina kolom beusi.

Stasion Concordia

Stasion Concordia

Stasion Concordia di Bilbao

Urang mungkas tur urang tina stasiun karéta paling geulis di Spanyol dina salah sahiji ieu Bilbao, nu éndah modernis. Éta ogé anu pangkolotna anu kami sebutkeun, saprak diresmikeun taun 1902 pikeun nampi karéta api anu asalna ti. Santander. Karya éta alatan insinyur Valentin Gorbena jeung arsiték Severino Achucarro.

Éta nangtung kaluar dina adul sentral na adorned kalawan ubin warna caang jeung keramik anu kontras jeung beusi tina strukturna. Tapi, di luhur sadayana, éta bakal narik perhatian anjeun jandéla ros ti luhurna. Sedengkeun pikeun bagian internal, nya ibukota beusi tempa jeung arches. Tapi, luhureun sakabeh, anjeun bakal kaget ku spasi ngantosan, nu geus ngonpigurasi salaku sudut pandang leuwih puseur bersejarah kota. Ieu rada jarang dina arsitéktur karéta api sareng ngajantenkeun stasiun anu éndah ieu tempat anu unik.

Kasimpulanana, kami parantos nunjukkeun sababaraha hal éta stasiun karéta paling geulis di Spanyol. Tapi, inevitably, urang geus ninggalkeun batur dina pipa. Contona, éta tina Atocha di Madrid, nu ayeuna malah boga taman tropis; anu ti Almeria, kalawan gaya Perancis sarta jandéla na; anu ti Jerez de la Frontera, nu ngagabungkeun Renaissance, Mudejar sarta elemen regionalist, atawa stasiun humblest tina Puebla de Sanabriadi Zamora, kalawan gaya populér na. Wani nepungan maranehna.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*