The sudut pandang pangalusna nyanghareup Barcelona

Sudut pandang di Barcelona

Sudut pandang mangrupikeun tempat anu saé pikeun nganggap hal anu jarakna sareng dina jangkungna anu tangtu. Aranjeunna masihan urang sudut pandang anu sanés sareng kamungkinan nyandak poto anu éndah sareng teu tiasa hilap. Iraha waé aya anu sayogi, anjeun kedah ngamangpaatkeunana.

Kabeneran Barcelona boga sababaraha, jadi hayu urang tingali dinten teh sudut pandang pangalusna nyanghareup Barcelona.

sudut pandang Urquinaona Tower

Barcelona Unlimited

Sudut pandang munggaran dina daptar kami sudut pandang pangalusna nyanghareup Barcelona nyaeta wangunan modern ieu. Ieu ngeunaan a wangunan kantor gaya rasionalis Ieu diwangun dina '70s. Jangkungna 70 méter sareng ngagaduhan 22 lantai sareng ayana di antara Plaza de Urquinaona sareng Calle Róger de Llúria, caket pisan sareng Plaza de Cataluña, di tengah.

Kusabab Maret taun ieu, sudut pandang anu aya di dieu mangrupikeun sudut pandang anu munggaran kalayan pituduh audio sareng lawang ka kota: éta Barcelona Unlimited. Ti sudut pandang ieu di Barcelona anjeun bisa ngarasakeun 360º pintonan, boh ti Panonpoé Tilelep jeung profil peuting kota.

Pituduh audio nawiskeun panjelasan ngeunaan wangunan sareng kota, kalayan fakta-fakta panasaran sareng landmark arsitéktur. Sanaos inpormasi ieu kanggo déwasa, murangkalih ogé gaduh pilihan pikeun ngiringan pituduh budak.

waragad pangakuan umum 12 euro per sawawa, éta Pangalaman Peuting, 24 euro jeung Panonpoé Tilelep, 22 euro.

Taman Guell

taman Guell

taman héjo Ieu salah sahiji nu kawentar di Spanyol sarta di kota sorangan. Ieu ngawengku loba pagunungan Tres Creus na Carmel tur mangrupakeun situs estu geulis anu, saprak 1984, ogé mangrupa Situs Warisan Dunya. Éta gaduh tanda tangan Gaudí.

Tangkal korma, guha alam, stalaktit, alun-alun ageung sareng hiasanna, sadayana gaduh tanda tangan Antonio Gaudí anu teu diragukeun janten tempat anu pikareueuseun sareng upami anjeun naek ka luhur (inget éta aya di pasir), tempatna janten dina a sudut pandang alam kalawan pintonan alus Barcelona.

Eclipse Bar, Hotél W

Bar Eclipse

Biasana gedong-gedong jangkung atanapi hotél di dinya sok ngagaduhan bar atanapi réstoran anu nawiskeun pandangan anu saé. Éta kajadian di New York sareng kajantenan di dieu di Barcelona. Ieu kasus Hotel W.

Di lantai 26 wangunan aya Eclipse Bar tur anjeun bisa balik sarta inuman dina Panonpoé Tilelep atawa balik menari atawa hadir pihak, mudahan. Éta henteu mirah, tapi kalayan pandangan sareng lingkungan sapertos kitu, éta patut investasi.

Dinten ayeuna bar ditutup kanggo renovasi, tapi henteu lami dibuka deui.

Istana Nasional

Témbongkeun ti Istana Nasional

Ti teras gedong umum anu megah ieu, atanapi langkung ti dua terasna, pandangan Barcelona anu megah. Wangunan nyaéta markas Museum Seni Nasional Katalonia, pantes kunjungan anu misah.

sus dua teras - gazebo nawarkeun tempoan lega kota, tina 360º, pikeun ngarasakeun sarta photograph wangunan geulis tur landscapes na. Anjeun bakal tiasa ningali wangunan Désa Olimpiade, Menara Agbar sareng tangtosna, Sagrada Familia.

sudut pandang ieu buka ti Salasa nepi ka Saptu ti 10 nepi ka 8, sarta dina Minggu jeung libur ti 10 nepi ka 3.m. Aksésna kalebet kana pangakuan umum 2 euro.

Kebon Turó de Putxet

Kebon Turo

Sakali deui tempat anu héjo sareng seger, tanpa polusi gedong sareng mobil sareng langkung saé, tanpa seueur pariwisata sapertos Park Güell. Abdi ngawangkong ngeunaan taman Turó de Putxet atanapi taman Putxet, di hiji pasir luhurna 178 méter.

Wewengkon kota ieu janten tempat pangungsian pikeun kulawarga borjuis Barcelona sareng ngan ukur dikembangkeun salaku kebon dina taun 70-an. Aya observatorium geodesic, stasiun cuaca, wewengkon piknik, wewengkon kaulinan barudak, sejen keur leumpang anjing, méja ping pong, kamar mandi sarta tangtu, lookout a.

Kabéh dikurilingan ku loba vegetasi, antara cedars, pines, holm Oaks, paradises, akasia jeung tangkal zaitun.

Barcelo Raval

Barcelo Raval

Éta nami hotél, Hotel Barceló Raval, anu ti saprak éta Teras nawarkeun datang sarta sémah pintonan stupendous of Barcelona geulis. perenahna di lantai 11 ti wangunan C sarta eta mangrupakeun téras éndah a nonton sunsets kalawan inuman dina leungeun.

Teras - gazebo dibuka sapanjang taun tapi anjeun bisa ngamangpaatkeun Minggu isuk-isuk pikeun buka terasrasakeun brunch dilayanan ku hotél, ku DJ live. Sarapan sabenerna dilayanan downstairs, dina BLounge, tapi mun anjeun geus rengse anjeun bisa naek ka teras bersantai tur nyerna.

Sarta tangtu, peuting eta oge mungkin pikeun ngarasakeun téras. Tabuh 11 nepi ka jam 1. Alamatna aya di Rambla del Raval, 17-21.

Turó de la Rovira Viewpoint

sudut pandang Barcelona

Salila Perang Sipil Spanyol situs ieu mangrupa sudut pandang alam jeung hak husus. Geus jangkungna 262 méter sarta visi 360º berehan. Situs ieu satengah ditinggalkeun pikeun waktos anu lami, janten éta ngalaman prosés ningkatkeun naon anu tinggaleun di dieu ti waktos éta. Aya batré anti pesawat heubeul jeung sababaraha barak di lingkungan Canons, contona.

Sababaraha taun ka tukang, Museum Sajarah Kota campur jeung spasi paméran anyar dijieun, jeung sajarah tahap béda kota di antarana (jaman perang, jaman pasca perang, wewengkon, jsb).

mobil kabel tina palabuhan

mobil kabel Barcelona

mobil kabel ieu Éta mana ti munara San Sebastián, di pantai Barceloneta, ka sudut pandang Miramar de Montjuic, jangkungna 70 méter., ngaliwatan Tower of Haume I. Total, éta nyertakeun 1292 méter dina lalampahan sapuluh menit.

Sumuhun, éta teu pira tapi pintonan anu luar biasa salila sakabeh wisata. Mobil kabel asalna ti 20-an abad ka tukang, ditutup dina waktos Perang Sipil Spanyol, dibuka deui dina 1963.

Jam operasionalna béda-béda, gumantung kana waktos taun, sareng hargana puteran 16 euro. Aya kantor tikét pikeun mésér tikét di duanana lawang sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun perjalanan dina dua arah, naek di Barceloneta sareng turun di Montjuic atanapi sabalikna. Pikeun ayeuna Menara Jaime I ditutup.

Sudut pandang tina Tower of Collserola

Menara Collserola

Ieu mangrupakeun menara telekomunikasi nu dina Cerro de la Vilana, ngeunaan 445 méter jangkungna. Ieu diwangun dina 1990, nalika Olimpiade éta rék lumangsung, tur éta struktur tallest di kota jeung di Katalonia.

Éta munara gaya futuristik kalawan sudut pandang nu aya di lantai 10. Ieu dirancang ku British Norman Foster. Éta kedah disebatkeun yén pandangan anu ditawarkeun ku sudut pandangna sami sareng pandangan Tibidabo tapi diperpanjang dugi ka 360º.

Batuna

La Pedrera bérés

Éta wangunan sekuler iconic dirancang ku Antonio Gaudi, Casa Milà ngeunaan nu jadi loba ngobrol ngeunaan. Kabeneran aya tina hateupna anjeun ogé tiasa ningali kota. Éta katuhu, ti lanté luhur anjeun boga a 360º pintonan kota geulis.

Ti dieu anjeun tiasa ningali jalan di suku anjeun sareng sababaraha gedong anu paling luar biasa di Barcelona, ​​​​saeutik siluet Sagrada Familia (karya anu Gaudí masihan dirina), antara liang haseup sareng kolom ventilasi. imah sorangan imah, nu ngahias walk jeung bentuk panasaran maranéhanana.

Taman Hiburan Tibidabo

Taman Tibidabo

Tibidabo nyaéta gunung pangluhurna Collserola sarta nawarkeun pintonan hébat ti Barcelona. Di luhur aya taman hiburan, hiji-hijina sahiji jenis na di kota. Upami anjeun hoyong gaduh senang maén kaulinan jeung saterusna, anjeun bisa datang ka dieu sarta contemplate kota di suku anjeun.

Teras Pasir

Teras Pasir

Sudut pandang anu sanés ieu anu kami tambahkeun kana daptar sudut pandang anu pangsaéna sareng pandangan Barcelona Ieu aya di bullring heubeul kota, najan ngan adul aslina tetep eta. Teras ningali Montjuic sarta ogé mibanda kubah anu boga fungsi minangka panyumputan jeung panyumputan pikeun acara jeung pintonan.

Sudut pandang nawaran 360º pintonan ngaliwatan Plaza de Espanya sarta dina arah sabalikna anjeun tiasa ningali taman Joan Miró jeung patung kawentar na. Sudut pandang ogé ngagaduhan réstoran sareng bar sareng anjeun tiasa nanjak nganggo tangga internal, anu tiasa dianggo gratis, atanapi lift anu anjeun mayar, tapi ngan ukur 1 euro.

Basilica kulawarga Suci

Munara Sagrada Familia

Jelas, anjeun gaduh pandangan anu saé ti munara garéja ieu. Desain aslina gareja diwangun ku 18 munara ngalambangkeun 12 Rasul ditambah Virgin Mary, Yesus jeung opat evangelists. Tapi ngan ukur dalapan di antarana: opat Rasul tina Nativity Facade sareng opat Rasul of Passion Facade.

Lamun hiji poé sakabéh munara rengse, ieu bakal jadi garéja tallest di sakuliah dunya. Tapi samentawis éta, anjeun moal tiasa ngeureunkeun naék anu parantos diwangun. Dina tikét umum pikeun nganjang ka Sagrada Familia anjeun gaduh aksés kana menara anu kalebet jeung anjeun bisa milih nu leuwih anjeun bakal nanjak. Hiji-hijina munara anu diwangun dina pangawasan langsung Gaudí nyaéta Torre de la Natividad, sareng duanana béda.

Tower of the Nativity nyanghareup ka wétan lajeng anjeun gaduh pintonan geulis kota jeung gunung sabudeureun éta. Pikeun bagian anjeunna, Tower of Passion béda, basajan, jeung neuteup ka kulon sahingga pintonan pucuk arah Laut Tengah. Dina duanana munara anjeun tiasa naek ku lift, parah enya atanapi enya anjeun turun dina suku. Tangga turunna panjang sareng sempit, dina spiral.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*