Sup Cherna, cara anu lezat pikeun ngamimitian tuang

Salah sahiji seueur presentasi sup cherna

Salah sahiji seueur presentasi sup cherna

Kami teraskeun sareng sup sareng berkat kaayaan Pulo Kuba éta henteu adil henteu kalebet sababaraha lauk anu saé sapertos cherna (kerapu) sareng kanggo kasempetan ieu kami bakal terang kumaha sup sirah cherna (kerapu) sareng kanggo ieu bahan-bahan ieu diperyogikeun:

  • 2 Huluna céna
  • 1 bawang
  • 3 cengkéh bawang bodas ageung
  • 1 cabé
  • 1 iteuk seledri
  • 2 tomat asak
  • 4 kentang ageung
  • ½ Cangkir ketumbar
  • 4 sendok bunga matahari atanapi minyak sawit
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • Cabé sareng uyah sakahayangna

Dina panci ku cai, asak sirah cherna dugi ka runtuh. Galur haseup ieu sareng taliti nyabut timbangan, tulang sareng sadaya unsur anu teu tiasa didahar sareng cadangan, dina hiji sisi, kaldu sareng di sisi anu sanésna, naon lauk éta sorangan.

Urang bakal ngadadu bawang, cabé, seledri sareng tomat; di sisi anu sanésna, bawang bodas ditumbuk dina mortir sareng digoréng dina urutan. Mimiti cabé sareng bawang, nalika emas, tambihan seledri sareng bawang bodas, aduk aduk ogé sareng akhirna tomat ditambih.

Nalika sadayana digoréng, tambahkeun kaldu sakedik, gaul rata sareng sakali sadayana aya hubunganana, lebetkeun kana panci sareng sésa kaldu sareng tambihan kentang anu dikulit sareng diced sareng cilantro anu dicincang halus. Nalika kentang lemes, tambahkeun lauk sareng nalika mimiti ngagolak, lereskeun titik uyah, tambahkeun minyak zaitun, aduk, tutup sareng éta bakal siap diladénkeun. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nambihan sakedik rosemary atanapi udang upami anjeun hoyong ngagaduhan rasa anu langkung sengit.

Inpo leuwih: Dapur Dunya di Actualidadviajes

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*