Taman cai di Catalonia

Cai Cai

nu taman cai pikaresepeun pisan pikeun sakumna kulawarga Nalika usum panas datang. Éta sampurna pikeun didatangan dimana waé, tapi utamina upami urang teu gaduh pantai caket dieu, sanaos luang anu ditawarkeunana ka kami béda ti pantai. Sanaos murangkalih anu paling resep taman cai anu saé, saleresna nyaéta aya waé atraksi anu ngaganggu sakulawarga.

Hayu urang tingali naon aranjeunna taman cai pangsaéna di Catalonia, anu salawasna ngadorong urang nalika usum panas, nawiskeun tempat pikeun tiis sareng senang dina waktos anu sareng. Di Catalonia urang tiasa mendakan sababaraha taman cai pikeun didatangan nalika usum panas.

Port Aventura Kosta Caribe

Port Aventura Kosta Caribe

Ieu mangrupikeun taman cai anu paling penting di sadaya Catalonia sareng tempatna di gigireun Port Aventura di Salou. Langkung ti 50.000 méter pasagi sareng tempat wisata cai, toko kanggo mésér sadaya jinis tulisan sareng réstoran dimana anjeun tiasa ngaraosan béda-béda tuangeun. The atraksi di taman cai ieu henteu aya tungtungna. Di Segitiga Bermuda kami mendakan kolam renang gelombang buatan. Di Pantai Bahama urang tiasa ngalih ka pantai anu aheng kalayan tempat berjemur. The Indoor Zone mangrupikeun taman jero rohangan sareng kolam renang barudak. Aya ogé slide hébat sapertos Mambo Limbo atanapi El Tifón. Dina Balap Gancang anjeun tiasa nangtang babaturan anjeun ka balap luncur dina slide panjang sareng Siklon Tropis urang tiasa luncat turun slide XNUMX méter anu ageung.

Taman cai lain ngan ukur kumpulan atraksi. Éta dirarancang pikeun kulawarga sareng réréncangan nyéépkeun sadidinten, janten aya sababaraha réstoran sareng rohangan santai. Di The Surfer anjeun tiasa nyobian hamburger sareng anjing panas anu lezat. The Reggae Café nawiskeun pizza sareng hayam sareng Cabaña ngagaduhan rupa-rupa sandwich. Sadaya tempat ieu sareng seueur tempat sanésna pikeun singgah di tengah kagiatan. Sanaos di taman ogé aya daérah héjo kanggo istirahat.

Dunya Cai

Taman cai Dunya Cai

Water World tempatna di kota Lloret de Mar. Éta mangrupikeun populasi anu cukup turis nalika usum panasMaka, urang mendakan taman ageung ieu, salah sahiji anu pangsaéna di Catalonia, kalayan 140.000 méter pasagi dimana dugi ka lima belas tempat wisata cai pikeun sakumna kulawarga. Sapertos taman anu sanés, éta dikurilingan ku daérah alam sareng daérah jukut dimana anjeun tiasa piknik atanapi ngan ukur ngagolér ka matahari. Salaku tambahan, éta nawiskeun alternatif restorasi nyéépkeun sadidinten di ditu tanpa kantun nanaon.

Diantara tempat wisata na urang mendakan X-treme Gunung sareng Water Mountain coaster, kalayan rute ratusan méter anu ngantep adrénal naék. Kami ogé patepung sareng Storm, anu mangrupikeun dua slide anu parantos diwangun dina bahan anu tembus janten kesan anu hébat nalika turun. Walungan Rafting mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun kulawarga sareng réréncangan, nalika anjeun turun wisata cai dina parahu dugi ka lima urang. Di daérah Family Lagoon kami mendakan kolam renang ageung sareng jet cai bertekanan pikeun hidroterapi sareng pikaresepeun, ogé daérah héjo kanggo kulawarga sareng murangkalih ogé mandi sareng senang-senang.

Lautan

Taman cai Marineland

Marineland mangrupikeun anu sanés anu matak taman cai tempatna di Maresme, di kota Palafolls. Di jerona urang tiasa mendakan tempat-tempat wisata sapertos Magic Falls, katurunan sareng sababaraha slide sareng curug melengkung, Speed ​​Boats, dimana anjeun tiasa ngalangkung sababaraha kapal terbang pikeun terasrasakeun wisata gancang atanapi Black Hole, slide gelap sababaraha méter. Children Paradise mangrupikeun daérah anu didesain khusus pikeun barudak leutik pikeun dinikmati, didinginkan di taman ageung anu pinuh ku suka-suka.

Anu paling aneh dina ieu pusat akuatik nyaéta aranjeunna ogé ngagaduhan lumba-lumba. Di jerona anjeun tiasa nganjang ka kulawarga lumba-lumba pikeun langkung terang ngeunaan éta. Tapi aya ogé anjing laut sareng singa laut. Barudak bakal resep pisan diajar langkung seueur ngeunaan mahluk akuatik ieu.

Aqualeon

Taman cai Aqualeon

Este taman cai perenahna di Costa Dorada, salah sahiji daérah wisata anu paling di Catalonia. Sapertos seueur taman anu sanés, éta dibagi kana sababaraha daérah pikeun murangkalih, pikeun kulawarga sareng dimana aya tempat wisata pikeun jalma dewasa. Di daérah Fun adrénal kami bakal mendakan tempat-tempat wisata pikeun ningkatkeun kasenangan urang. Luncat turun slide badag Anaconda, geser ka handap Toboloko atanapi Kamikaze dina milarian adrénalin éta. Aya ogé anu sanés sapertos Rapid River atanapi Black Hole. Di tempat ieu anjeun ogé tiasa mendakan daérah éksklusif pikeun budak leutik, diluyukeun sareng kabutuhan anjeun. Taman mini anu ngagaduhan cai dimana anjeun tiasa mendakan slide anu langkung alit sareng rohangan anu aman tapi raoseun. Aya ogé sababaraha daérah umum pikeun istirahat, sapertos kolam renang Surf Beach anu ageung dimana anjeun tiasa ngojay sacara tenang.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*