Taman cai pangsaéna di Amérika Serikat

Taman cai pangsaéna di Amérika Serikat

Upami aya hal anu ngagambarkeun Amérika Serikat dina waktos usum panas, éta mangrupikeun taman téma na, éta ngagaduhan seueur kualitas anu saé, tapi saolah-olah éta henteu cekap, éta ngagaduhan sababaraha taman téma anu paling sering dianjang di dunya . Taman cai ieu di Amérika Serikat tiasa didatangan sepanjang waktos sataun kumargi aranjeunna ngagaduhan jasa khusus kanggo ulah tiis.

Tapi nalika usum panas pencét, teu aya anu langkung saé sareng langkung seger tibatan ngojay di kolam renang. Sanaos mandi mangrupikeun kolam renang éta leres-leres nyegerkeun, dina sababaraha waktos jalma ogé milari émosina. Upami anjeun badé angkat ka Amérika Serikat sareng hoyong ngéléhkeun panasna sareng ogé gaduh waktos anu saé, maka anjeun moal sono daptar taman cai pangsaéna ieu di Amérika Serikat. Anjeun bakal gaduh waktos anu saé sareng ogé resep saolah-olah anjeun budak deui. Saolah-olah éta henteu cekap, taman cai nawiskeun tempat wisata anu ngahambat haté ogé nawiskeun pikaresepeun kulawarga. Ti saprak coaster roller cai kana slide cai, anjeun moal tiasa sono salah sahiji juru na.

Bahtera Nuh atanapi Nuh Ark

Taman Cai Ark Nuh di Wisconsin

Taman cai ieu aya di Wisconsin Dells sareng mangrupikeun taman cai pangageungna di nagara éta, disebat Nuh Ark ku alesan ieu sareng hirup dugi ka namina sareng seueur tempat wisata cai anu narik napas anjeun langsung saatos anjeun lebet ngaliwatan panto. Akun kalayan henteu kirang ti 51 slide, dua kolam gelombang sareng simulator ombak.

Éta ogé nawiskeun kagiatan pikeun sakulawarga, tapi upami anjeun milari anu pikagumbiraeun anjeun tiasa milarian gim anu ekstrim na, kalebet buntut kalajengking anu ngirimkeun turis ka slide anu ampir nangtung dina gelung condong. Anjeun oge tiasa ngalangkungan Black Anaconda, anu sapertos roller coaster cai sareng anu paling pikaresepeun di Amérika.

Saolah-olah éta henteu cekap teuing anjeun gaduh réstoran anu hadé pikeun ngeusi ulang batré anjeun sareng tiasa tuang tuangeun lokal sapertos kéju curd atanapi mendakan saos anu saé sareng teu tiasa dibales deui. Tanpa ragu, taman cai ieu mangrupikeun anu paling disarankeun pikeun didatangan.

schlitterbahn Waterpark

Schlitterbahn Waterpark i Kansas

Taman cai ieu aya di Kota Kansas sareng anjeun bakal kagum ku slide luhurna. Anjeunna ngagaduhan hiji khususna anu disebat Verruckt, anu mangrupikeun slide paling luhur di dunya sareng bakal narik napas anjeun sateuacan anjeun ngaluncat. Éta ogé ngagaduhan sababaraha slide dimana turisna tiasa ucul dina waktos anu sami aranjeunna ngahontal laju hébat.

Tapi upami anjeun henteu jangkung ekstrim sareng resep cicing di permukaan laut, taman cai ieu ogé nawiskeun anjeun pasang surut pasang surut pikeun menikmati cai. Anjeun tiasa ogé nikmati ombak saolah-olah anjeun aya di laut anu guludug komo luncat ka handap ngarai atanapi nikmati taman anu saé.

Salaku tambahan, upami éta henteu cekap, anjeun tiasa milari bar di kolam renang kanggo gaduh kasempetan pikeun bersantai di cai na anu dipanaskeun bari ngararasakeun inuman pikeun ngabantosan anjeun ngeusi batre sateuacan neraskeun petualangan anjeun di taman cai ieu.

Dunya akuatik o cai Dunya

Dunya Cai di Denver

Taman cai ieu aya di Denver, caket 40 tempat wisata cai sareng Hari Cai Dunya ngadamel pésta ageung pikeun miéling pentingna cai. Mile High Flyer mangrupikeun roller coaster cai anu saé sareng mangrupikeun salah sahiji tempat wisata bintang pikeun speed sareng intensitas na.

Badai mangrupikeun tembakan unik dina numpak rakit dimana pilot turun tina tabung dina waktos anu poek dimana badai hébat didamel deui. Datang resep resep pisan kusabab guludug hébat, lampu kilat, hujan diciptakeun sareng sadaya ieu ngajantenkeun wisatawan ngarasa lieur sareng bingung.

Upami anjeun resep kana kagancangan, maka anjeun moal tiasa nyingkahan nembus Turbo Racer anu anjeun kedah mendakan saatos anjeun lebet ka taman cai sareng mimiti mendakan sadayana kanggo anjeun.

bodas cai taman

taman cai bodas di Missouri

bodas cai Taman anjeun tiasa mendakannana Lesmana. Taman cai ieu langkung alit tibatan taman sanés anu gaduh ciri sapertos sapertos anu tos disebatkeun di luhur, tapi éta moal ngantepkeun anjeun teu paduli pikeun sadayana anu ditawarkeunana. Cai bodasna ngimbangan ukuran na sareng ogé ngagaduhan atraksi anu teratur pisan, sareng hal anu paling saé ... nyaéta ngagaduhan kagiatan pikeun sakulawarga, ogé pikeun anu leutik.

Éta ngagaduhan slide anu disebat KaPau anu ngagaduhan katurunan sareng serelek 70 derajat sareng ku pulas anu bakal nyandak hiccups anjeun jauh. Tapi aranjeunna ogé ngagaduhan daya tarik pikeun sadaya umur, janten anjeun ogé tiasa nikmati, contona, Splashaway Cay sareng geyser sareng pemotret cai anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nikmati unggal juru na. Tapi aya hiji hal anu biasana nyauran wisatawan seueur pikeun sumping ka taman cai ieu tibatan angkat ka tempat anu sanés, sareng éta jadwalna. Salami sasih Juli sareng Agustus, taman cai hiburan dibuka dugi ka sapuluh wengi ti dinten Kemis dugi ka Saptu.

cai Nagara USA

Taman hiburan ieu aya di Williamsburg, Virginia sareng mangrupikeun salah sahiji taman tema pangsaéna anu tiasa dipendakan ayeuna. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan pangalaman teu beurat dina sababaraha tempat wisata sapertos balap arung jeram turun gunung pikeun langsung balik kana témbok ramping anu bakal narik napas anjeun. Anjeun tiasa ogé angkat sareng tilu réréncangan ka Aquazoid anu dirarancang pikeun paling gagah.

Taman hiburan mangrupikeun anu paling wani sareng anjeun tiasa nampi roller coaster cai na. Pasti, éta mangrupikeun taman anu saé pikeun jalma anu resep ngaraosan cai sareng sinar matahari. Janten anjeun tiasa ngaraosan sareng istirahat di sekitar tempat wisata, petualangan sareng kagiatan anu anjeun nawiskeun. Anjeun tiasa ogé resep sareng janten bagian tina acara langsung anu lumangsung dina waktos anu sanés, idéal pikeun murangkalih.

Ayeuna anjeun teu ngagaduhan alesan, anjeun gaduh daptar anu hadé pikeun anjeun milih taman cai anu paling cocog sareng kapribadian anjeun atanapi kapentingan kulawarga anjeun, pikeun nikmati dina cara anu gedé!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*