Pabrik Bir Carlsberg di Kopenhagen

Bir Carlsberg

Saha anu teu resep ngagaduhan bir iraha waé dina sataun? Bir mangrupikeun inuman anu parantos ngiringan urang mangabad-abad sareng éta sababaraha jalma anu henteu nginum éta kusabab aranjeunna henteu resep rasa na. Ayeuna aya seueur merek bir anu béda-béda pikeun dipilih. sareng anjeun ngan ukur kedah lebet supermarket naon waé pikeun ngawujudkeunana.

Tapi meureun anjeun terang bir Carlsberg sareng émut sababaraha iklan na anu hésé-hilap sapertos iklanna bikers di bioskop. Tapi salian ti iklan sareng pamasaran na, Carlsberg mangrupikeun bir anu sering dipikaresep pisan pikeun harga sareng raos anu unik.

Nalika anjeun alit, kuring yakin yén anjeun kantos angkat ka pabrik cookie, roti, yoghurt atanapi jinis kadaharan orok anu sanés ... sacara pribadi kuring masih émut kumaha kuring resep nganjang ka pabrik Donat dimana kuring resep sareng adil seungit koridor pabrik ngajantenkeun anjeun gendut. Tapi, naha anjeun tiasa ngabayangkeun ngalangkungan pangalaman anu sami ayeuna tapi ngagaduhan kasempetan pikeun ngalaksanakeunana sareng elemen sanés anu anjeun paling dipikaresep ogé resep seueur atanapi langkung ti Donat? Maksad abdi bir!

Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Kopenhagen dina liburan anjeun, maka anjeun ngagaduhan kunjungan anu langkung ti wajib ka Carlsberg Brewery. Anjeun bakal tiasa terang seueur perkawis bir ieu sareng terasrasakeun waktos anu pikaresepeun pisan. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Pabrik Bir Carlsberg

Pabrik Bir Carlsberg

Kuring masih émut ka jalur bir anu saé anu aranjeunna diayakeun pikeun urang Kantor Wisata Kopenhagen, kalayan tujuan kenal ka Carlsberg Brewery anu perenahna di ibukota Denmark. Pabrik bir ieu, diadegkeun dina 1847 ku JC Jacobsen, mangrupikeun kunjungan penting anu kedah anjeun lakukeun di kota, utamina upami anjeun resep inuman ieu atanapi hoyong kaluar tina rutinitas wisata.

Dinten ayeuna seueur produksi Bir Carlsberg asalna ti tempat sanés di Dénmark, sanaon pabrik utama na aya di Copenhague. Kunjungan ka pabrik ieu bakal nyandak anjeun terang sakedik perkawis sajarah bir ieu, prosés produksi na sareng anjeun ogé tiasa nganjang ka paméran permanén mesin, botol sareng obyék panasaran sanés anu aya hubunganana.

Kumpulan bir

Salaku conto, urang bakal ningali kumpulan botol bir pangageungna di dunya, kalebet botol Carlsberg sareng anu sanésna tina mérek anu béda. Kumpulan ieu didaptarkeun dina Guinness Book of Records di 2007, jumlahna aya 16.384 botol. Ti taun 2007 dugi ka ayeuna kuring tiasa mastikeun yén kumpulan ieu parantos seueur, anu terus terang matak ngareuwaskeun.

Di sagigireun koleksi ieu, pabrikna ngagaduhan taman patung, sakumpulan karya seni anu dikumpulkeun ku Carls Jacobsen, putra pangadeg pabrik. Diantara patung ieu mangrupikeun versi anu langkung alit pikeun anu kawéntar Putri Duyung alit ti Kopenhagen. Sareng justru Carl Jacobsen anu ngarancang sareng nyiptakeun patung aslina, saatos murag asih ka hiji penari anu ngalangkungan Kopenhagen anu dibéntangan dina balé The Little Mermaid.

Tapi aya deui tempat wisata anu aya di jero pabrik, sapertos kandang kuda-kuda na, dimana anjeun tiasa ningali kuda Jutland, kuda-kuda anu tadina dianggo pabrik ieu pikeun ngangkut sareng ngical produkna.

Kunjungan réngsé, kumaha carana tiasa sanés, dina Bar Brewhouse Jacobsen, dimana anjeun tiasa ngaraosan bir Carlsberg.

Inpormasi tambihan kanggo kunjungan éta

  Botol Carlsberg

Pintonan unik sareng paméran interaktif ogé bakal nyandak anjeun dina perjalanan ngalangkungan kumpulan bir pangageungna di dunya, anjeun bakal diajar ngeunaan sajarahna sareng naon waé anu aya hubunganana sareng Carlsberg. Émut nganjang ka kebon patung, kandang sareng toko souvenir. Wisata bakal réngsé di palang anu aya di lantai heula pabrik bir, dimana anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan sababaraha produk anu anjeun henteu acan nyobian dugi ka ayeuna.

Kunjungan tiasa dugi sakitar sajam satengah kanggo ningali sadayana ogé. Pabrik nunjukkeun yén anjeun henteu kantos sumping engké ti jam 14.30:XNUMX siang supados anjeun ngagaduhan waktos pikeun ningali sadayana.

Tanghi bir

Harga tikét kalebet dua bir atanapi minuman ringan anu anjeun tiasa gaduh saatos réngsé tur di pabrik.

  • jadwal:Pabrikna dibuka ti Salasa dugi ka Minggu ti jam 10.00 énjing ka 17.00 sonten, ditutup unggal Senén sareng dina Natal, Taun Anyar, 24, 25, 26 sareng 31 Désémber. Kantor tikét tutup jam 16.30 sonten.
  • harga:Pendaftaran mangrupikeun 65 DKK kanggo déwasa (anu kalebet dua bir sacukupna), 50 DKK kanggo nonoman antawis 12 sareng 17 taun, sareng gratis pikeun barudak di handapeun 11 taun. Ayeuna 1 euro sami sareng 7,45 makuta Denmark.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep

Bahan-bahan bir Carlsberg

Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi pikeun nganjang ka pabrik buku Carlsberg anjeun tiasa ngalebetkeun halaman wébna sareng mendakan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun tiasa angkat sareng ngajantenkeun kunjungan anu paling istiméwa. Kuring mamatahan anjeun buku tiket sateuacanna supados anjeun henteu késangan tikét sareng di luhur sadayana, sahingga anjeun tiasa gaduh waktos kanggo ngatur perjalanan upami anjeun badé ti jauh.

Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur anjeun ogé tiasa ngirim email ka bisita@carlsberg.dk atanapi nelepon +45 3327 1282 dimana aranjeunna bakal ngabantosan anjeun sareng anjeun bakal tiasa ngajawab patanyaan anjeun dina raraga ngatur kunjungan anjeun.

Salaku tambahan, tina wéb anjeun bakal tiasa terang produkna langkung saé, terang langkung seueur ngeunaan aranjeunna, terang alamatna atanapi mendakan telepon atanapi email anu sanés pikeun ngahubungi perusahaan.

Saatos maca sadaya inpormasi ngeunaan Carlsberg Brewery… naon anu anjeun ngarepkeun paling? Pikeun ngatur perjalanan ka Kopenhagen sareng nganjang ka pabrik atanapi badé mésér bir Carlsberg sareng nginumna tiis pisan? Tulis ulasan anjeun!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*