Tempat pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol

The Alhambra of Granada

Aya seueur tempat pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol. Aranjeunna kota anu gaduh aura romantis. Salaku tambahan, aranjeunna biasana gaduh sajarah sarébu taun sareng seueur monumen. Tapi, luhureun sakabeh, aranjeunna pinuh ku legenda, loba di antarana, persis, ngeunaan cinta bagja.

Aya seueur tempat sapertos kieu di Spanyol sahingga mustahil pikeun urang nyarioskeun ka anjeun sadayana. Nanging, kami ngajamin yén, upami anjeun nganjang ka tempat anu bakal kami usulkeun, anjeun moal kuciwa. Anjeun bakal méakkeun tetep éndah kalawan pasangan anjeun sarta duanana anjeun bakal ngarasakeun a mémori memorable. Tapi, tanpa basa-basi deui, kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha tempat pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol.

Lima tempat unbeatable ngarambat salaku pasangan di Spanyol

Urang bakal ngamimitian tur urang ka tempat-tempat pikeun ngarambat salaku pasangan ngaliwatan Spanyol di Andalusia bersejarah lajeng meunang ngadeukeutan ka tempat séjén. Dina komunitas ieu, urang tiasa ngobrol sareng anjeun Jaén atawa Sevilla, Tapi sugan kota paling romantis nyaeta Granada.

Granada

Granada nu Sacromonte

lingkungan Sacromonte, di Granada

Tanpa ragu, kota Andalusia ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling pas di Spanyol pikeun didatangan salaku pasangan. Éta ngagaduhan seueur tempat anu dipikaresep sahingga perjalanan ka Granada peryogi sababaraha dinten. Tapi inescapable nganjang teh Alhambra, Kota Nasrid kuno nyatakeun Situs Warisan Dunya. Jeung, gigireun manehna, teh Generalife, kalawan karaton sarta taman impressive na.

Anjeun oge kedah ngawengku walks ngaliwatan neighborhoods paling has na dina datangna anjeun ka Granada. Utamana, anjeun kudu ningali Albaicin, kalawan jalan sempit sarta whitewashed imah bodas, jeung Sacromonte, jeung guha-guha anu dijadikeun tempat tinggal.

Ogé, anjeun teu kudu poho ngeunaan Katedral tina Inkarnasi, dianggap salah sahiji puncak tina Renaissance Spanyol, atawa tina Charterhouse, diwangun dina abad ka-XNUMX. Sadaya ieu tanpa hilap Kapilah karajaan, wangunan Gothic pangpentingna di Granada.

Sanajan kitu, lamun aya tempat romantis di kota Nasrid, nya éta Paneuteup Saint Nicholas. Didatangan eta di Panonpoé Tilelep jeung anjeun bakal boga pintonan éndah tur unik tina Alhambra. Pikeun mungkas kunjungan anjeun ka Granada, nikmati sababaraha tapas na. Sacara tradisional aranjeunna ditawarkeun haratis kalawan konsumsi sarta sababaraha di antarana nu goreng aubergine, chopitos, dogfish marinated atanapi threads.

Wewengkon tapas tradisional nyaéta Balai Kota, trotoar Darro sareng Realejo. Sanajan kitu, sagala establishments silaturahmi di kota nawiskeun aranjeunna ngeunah pisan.

Teruel

Teruel

Balai Kota Teruel sareng Katedral

Kota Aragonese ieu, anu malah gaduh legenda anu sami sareng Romeo sareng Juliet, teu tiasa dileungitkeun dina wisata urang tempat-tempat pikeun ngarambat salaku pasangan ngalangkungan Spanyol. Éta tepatna tina Pameget Teruel, Isabel de Segura jeung Diego Marcilla.

Pikeun aranjeunna, Teruel ogé katelah Kota Cinta, sareng salah sahiji kunjungan anu anjeun tiasa lakukeun di kota Aragon bakal ngungkabkeun persis carita Isabel sareng Diego. Urang ngobrol jeung anjeun ngeunaan Mausoleum tina Pecinta, nu, sajaba kubur-Na, anjeun tiasa ningali hiji sakabéh paméran patali jeung waktu jeung kaayaan cinta bagja-Na.

Tapi Teruel leuwih ti pencinta. Cai mibanda warisan ti arsitéktur Mudejar nu geus dinyatakeun minangka Situs Warisan Dunya. Ieu diwangun ku, diantara wangunan sejen, munara jeung roofs tina Katedral Santa María jeung gereja San Pedro, San Martín jeung El Salvador. Di sisi anu sanésna, saluran cai Los Arcos anu maksakeun nyaéta Renaissance.

Nanging, upami anjeun masih hoyong ngarambat langkung jauh dina waktosna, caket kota anu anjeun gaduh Dinopolis, taman tema dedicated ka dinosaurus nu nyicingan wewengkon di jaman baheula.

Tungtungna, anjeun kedah nganjang ka warisan arsitéktur modernis Teruel. Ieu responds, luyu jeung wangunan heubeul na, ka gaya neo-mudejar. Sarta eta diwangun ku wangunan kayaning San Nicolás de Bari, sakola heubeul Arrabal, imah Farmasi Rumah Sakit Propinsi, kasino atanapi Plaza de Toros.

Tapi anjeun teu kudu ninggalkeun kota Aragonese tanpa ngaliwatan well-dipikawanoh Torico pasagi. Sabudeureun eta anjeun boga bar jeung réstoran dimana anjeun bisa ngarasakeun masakan exquisite of Teruel. Di dinya, ham kapok nangtung kaluar, tapi ogé masakan kayaning domba grilled, partridge jeung kelenci pickled atanapi trout. Jeung, keur manisan, sighs kakasih atawa kepang Mudejar.

Salamanca, tempat séjén pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol sampurna

Taman Calixto sareng Melibea

Huerto de Calixto sareng Melibea

Ogé Salamanca bersejarah mangrupa tempat sampurna ngarambat salaku pasangan di Spanyol. Kanyataanna, hiji deui carita romantis hébat sastra urang lumangsung di dinya. Urang ngobrol jeung anjeun ngeunaan éta Calixto jeung Melibea, dua protagonis tina Celestine. Sareng, tepatna, di gigireun sasak Romawi sareng témbok kota éta Tambalan sayuran, taman gaya Muslim.

Tapi Salamanca nawarkeun maneh loba hal séjén ningali. Wisata naon waé kudu dimimitian dina Walikota Plaza, gaya Baroque sarta dianggap salah sahiji anu pang geulis di nagara urang. Anjeun oge kedah nganjang ka katedral na di kota. Anu Heubeul ti abad ka-XNUMX sareng Romanesque, sedengkeun anu Anyar nyaéta Gothic sareng ti ka-XNUMX.

Aya loba wangunan agama sejenna kaéndahan hébat dina Salamanca. Salaku conto, urang bakal nyebatkeun gereja San Marcos sareng Roh Suci sareng biara Las Claras, San Antonio el Real sareng San Esteban.

Tapi anjeun ogé kudu didatangan Salamanca pikeun warisan impressive na wangunan sipil. Di antarana salah sahiji unipersitas jeung populér Imah cangkang. Sareng di sagigireun ieu, akademi sareng istana Monterrey, Anaya, Don Diego Maldonado atanapi Orellana.

Pondokna, urang geus ngan bisa nyebut bagian leutik tina warisan monumental Salamanca urang sabab euyeub pisan nu merlukeun leuwih ti hiji kunjungan. Ulah poho yén panggero Kota Tua Éta mangrupikeun Situs Warisan Dunya.

Pontevedra

Pazo de Lourizan

Istana Lourizán

Lamun urang ngobrol jeung anjeun ngeunaan kebon camelliaKami bakal masihan anjeun alesan anu cukup pikeun nganjang ka Pontevedra salaku pasangan. Kusabab jinis kembang ieu ngagaduhan résonansi romantis anu hébat sareng dipendakan di sadaya taman kota, upami anjeun nganjang dina usum tiis.

Tapi Pontevedra ogé keajaiban monumental. Di kota heubeul na anjeun kudu nganjang ka basilika Santa Maria la Mayor, diwangun dina abad ka-XNUMX, jeung, deukeut pisan eta, Plaza Teucro, dipiguraan ku karaton barok kawas Gago, Monténégro atawa Pita.

Di sisi anu sanés, di sakuriling Plaza de la Ferrería mangrupikeun biara San Fransisco sareng garéja La Peregrina. Jeung, saeutik leuwih jauh, sasak abad pertengahan El Burgo jeung Museum Pontevedra, kalawan koleksi impressive of jewelery emas.

A leumpang ngaliwatan basisir Lérez éta ogé pohara romantis. Sareng, upami anjeun ngalakukeun ti bagian kalér, anjeun bakal mendakan, salian ti alam, pulo Patung, dimana karya-karya pangarang Galician parantos dipasang.

Atoh, upami anjeun cicing di parador de turismo, gedong abad ka-XNUMX, sareng ngalangkungan Plaza de las Cinco Rúas anjeun bakal dugi ka wewengkon modernis ti kota, dimana aya loba imah gaya arsitéktur ieu sarta ogé téater Principal. Di antara gedong-gedong ieu nyaéta Café Moderno, gedong Kantor Pos sareng, di luhur sadayana, anu éndah karaton Lourizán.

Soria

Padepokan San Saturio

Padepokan San Sabtu

Soria éta kota dimana Antonio Nurjaman hirup carita cinta na kalawan Leonor Kénca, Muse tina sababaraha sajak hébat na. Ieu kedah janten alesan anu cukup pikeun anjeun milih éta salaku tempat pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol. Kanyataanna, éta Promenade of San Saturio, dimana lokasina padepokan anu sarua, nyaéta tempat anu pinuh ku asmara.

Tapi, salian ti éta, kota Duero ogé nawiskeun anjeun warisan sajarah sareng monumental anu pikaresepeun. Cai mibanda loba garéja Romanesque kawas San Juan de Rabanera jeung Santo Domingo. Ogé boga biara Renaissance siga Nuestra Señora del Carmen sareng padepokan sapertos Nuestra Señora de la Soledad.

Tapi, monumen agama utama di Soria nyaéta Katedral San Pedro, nu preserves bagian tina garéja monastic aslina ti abad ka-XNUMX. Di jero, anjeun tiasa ningali altarpieces baroque anu megah sapertos kapel San Miguel sareng Santísima Trinidad.

Kota Duero ogé ngagaduhan karaton anu éndah sapertos Counts of Gómara sareng de los Ríos y Salcedo. Tapi harta greatest Soria nu ruruntuhan tina Numantia, nu ngan tujuh kilométer jauh. Kota pra-Romawi mitis parantos digali sareng tiasa didatangan. Sajaba ti éta, loba potongan kapanggih dina Museum Numantino.

Ieu sanés ngan ukur anjeun tiasa ningali di Soria. Ogé pisan metot nyaéta Museum Abad Pertengahan San Juan de Duero, lokasina di biara homonymous; Museum Diocesan-Cathedral jeung House of Poets, ayana di gedong Circle of Friendship.

Dina kacindekan, kami geus ditémbongkeun anjeun lima tina tempat pikeun ngarambat salaku pasangan di Spanyol. Sadayana nawiskeun anjeun sudut romantis, warisan monumental anu hébat sareng gastronomi anu lezat. Tapi urang bisa ngabejaan Anjeun tentang loba tempat séjén. Contona, Ronda, Kota Malaga anu unik anu tempatna para bandit sareng adegan carita cinta. Atawa pulo Ibiza, kalawan sunsets spektakuler na. Atawa, tungtungna, abad pertengahan batu, di Segovia, kalawan puri na enchanted ku dua pencinta bagja.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)