Tilu sasak anu paling romantis di Seine

Tilu sasak anu paling romantis di Seine

Teu aya anu parantos nganjang Paris anjeun tiasa ragu yén ibukota Perancis nyaéta salah sahiji kota anu paling romantis di dunya. Sareng bagian tina pesona éta aya dina kaéndahan sareng kaanggunan sasak anu nyebrang Seine. aya sakitar 50 sasak sapanjang jalan walungan di daérah Île-de-France, tapi upami anjeun kedah milih anu tilu paling romantis pilihanna jelas.

Maka, trilogi sasak romantis di Paris diwangun ku anu Pont Neuf, anu Pont Alexandre III sareng Pont des Arts. Hayu urang kenal aranjeunna langkung saé:

pont-des-arts

Pont Neuf. Disebut "jembatan anyar" tapi éta pangkolotna di Paris. 300 topéng dipahat dina lengkungan na sareng éta mangrupikeun salah sahiji anu paling difoto ku turis, panginten kusabab lokasina anu strategis, nyambungkeun Île de la Cité, dimana menara Notre-Damejeung Kuartal Latin sareng Rive Droite.

Kantun spektakuler nyaéta Sasak Alexander III, diwangun dina kasempetan éksposisi universal kota 1900. Dihias ku patung-patung éndah sareng ditutupan ku daun emas, tiang lampuna, pandanganana sareng hiasan na ngajantenkeun tempat anu pikaresepeun pikeun leumpang, antara Les Invalides sareng Grand Palais.

Tapi upami anu urang milari mangrupikeun pangalaman romantis saratus persén urang kedah sumping Pont des Arts, langkung saderhana tibatan anu sateuacanna, tapi anu parantos dipilih ku rébuan pasangan pikeun ngégél cinta langgengna ku ngagantung tina halanganna rébuan sareng rébuan padlocks ditutup dimana aranjeunna nyerat nami. Konci éta ngajantenkeun janten salah sahiji tempat anu paling romantis di Paris.

Inpo leuwih: Notre Dame de Paris ngancik 850

Gambar: pariszigzag.fr

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*