Tim redaksi

Actualidad Viajes nyaéta halaman wéb Blog Actualidad. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya perjalanan sareng di jerona kami ngajukeun tujuan aslina bari kami niatkeun nyayogikeun sadaya inpormasi sareng naséhat ngeunaan perjalanan, budaya anu béda-béda dunya sareng tawaran anu pangsaéna sareng pemandu wisata. Salila sababaraha taun kami ngahasilkeun a podcast perjalanan anu ngagaduhan kasuksésan anu cukup penting, ngahontal éta tempat kahiji dina Éropa Podcast Awards dina kategori Bisnis di Spanyol sareng kaopat di Éropa dina taun 2011 ogé janten finalis dina mangtaun-taun 2010 y 2013.

Tim redaksi Actualidad Viajes diwangun ku wisatawan sareng globetrotters anu gairah sagala rupa bagja bagikeun pangalaman sareng pangetahuan aranjeunna sareng anjeun. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Mariela Carril

    Saprak leutik, kuring resep terang tempat-tempat sanés, budaya sareng masarakatna. Nalika kuring ngumbara kuring nyandak catetan anu tiasa ditepikeun engké, kalayan kecap sareng gambar, naon tujuan éta pikeun kuring sareng tiasa saha waé anu maca kecap kuring. Nulis sareng ngumbara sami, sigana kuring duanana nyandak pikiran sareng haté anjeun pisan.

  • Luis Martinez

    Ngabagikeun pangalaman kuring di sakumna dunya sareng nyobian nyebarkeun karep kuring pikeun perjalanan mangrupikeun hal anu kuring resep. Ogé terang adat kota-kota sanés sareng tangtosna petualangan éta. Janten nyerat perkawis masalah-masalah ieu, ngadeukeutkeunana ka masarakat umum, ngeusian kuring ku sugema.

  • Susana godoy

    Kuring kantos resep pisan kana basa ti sakumna dunya. Janten salaku guru basa Inggris, kuring ogé resep pisan terang basa anu béda-béda atanapi dialek éta. Unggal perjalanan anu kuring lakukeun mangrupikeun pembelajaran anyar anu bakal kuring émut salami hirup.

Tilas éditor

  • Susana Garcia

    Lulus dina Pariwara, kuring resep nyerat sareng mendakan carita sareng tempat énggal salami kuring émut. Wisata mangrupikeun nafsu kuring sareng éta sababna kuring nyobian mendakan sadaya inpormasi ngeunaan tempat-tempat anu kuring ngarepkeun hiji poé.

  • Maria

    Aranjeunna nyarios yén aya seueur jinis palancong sapertos jalma di dunya. Sepanjang perjalanan kuring kuring janten sadar kana rupa-rupa minat anu tiasa kami milari, janten dina Actualidad Viajes kuring bakal masihan anjeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun sacara lengkep resep kana liburan anjeun di sagala penjuru dunya.

  • Carmen Guillen

    Kuring pikir yén ngumbara mangrupikeun salah sahiji pangalaman paling euyeub anu tiasa dijalankeun ku jalma ... Éra, éta artos diperyogikeun pikeun ieu, leres? Abdi hoyong sareng kuring badé nyarioskeun sagala rupa perjalanan dina blog ieu tapi upami kuring bakal masihan penting pikeun hiji hal, éta mangrupikeun tujuan anu kuring angkat tanpa nyésakeun rejeki di jalan.

  • Carlos Lopez

    Kusabab kuring alit kuring sok hoyong ngumbara sareng sakedik-sakedik kuring tiasa janten pangumbara anu teu kendat. Tujuan anu kuring pikaresep: India, Peru sareng Asturias, sanaos seueur deui anu sanés. Abdi resep ngarékam dina pidéo naon anu kuring resep sareng anu langkung penting pikeun moto anjeunna saolah-olah anjeunna urang Jepang. Abdi resep nyobian gastronomi tradisional tempat kuring nganjang sareng nyandak kuring sababaraha resep sareng bahan pikeun ngajantenkeun di bumi sareng bagikeun ka sadayana.