Tip pikeun milih hotél pikeun kulawarga

Liburan kulawarga

Nalika urang ngora sareng urang ngumbara urang ngan ukur kedah hariwang ngagaduhan tempat istirahat ti jaman ka jaman, tanpa pura-pura deui. Tapi iraha urang ngumbara salaku kulawarga éta saé pikeun mendakan akomodasi anu diluyukeun sareng anu raos ku sadayana, sanés ngan ukur déwasa. Kusabab kitu urang mimiti miceun sababaraha ciri-cirina, tempatna atanapi jasa anu dipibanda.

Kami badé masihan anjeun sababaraha Tip anu kedah diperhatoskeun nalika urang milih hotél pikeun kulawarga. Malah milih kamar anu gaduh ciri anu khusus tiasa ngabédakeun pisan, janten pikaresepeun janten jelas pisan naon anu urang kedah cicing nalika ngarencanakeun liburan kulawarga.

Kamar atanapi apartemen

Hotél kulawarga

Dimana urang badé cicing penting, sareng éta kamar anu kamar anu bakal masihan kami kanyamanan nalika istirahat saatos perjalanan panjang atanapi dinten-dinten wisata di daérah éta. Janten urang kedah milih anu saé. Nyaéta kamar kulawarga, anu biasana langkung mirah. Nanging, pikeun anu hoyong ngaraosan sakedik privasi sareng pisah sareng murangkalih, tiasa ngagaduhan aranjeunna caket dina waktos anu sami, aya kamar anu nyambungkeun. Éta dipisahkeun tapi disambungkeun ku panto, janten urang bakal resep katenangan sareng dina waktos anu sami urang sadayana tiasa babarengan iraha waé urang hoyong.

Di rohangan anjeun ogé kedah ningali naha éta parantos kasadiaan imbit upami urang angkat sareng murangkalih, janten urang henteu kedah nyandak tempat tidur. Di sisi anu sanésna, aranjeunna sering ogé nawiskeun ranjang tambahan di kamar saderhana, anu tiasa janten pilihan anu ékonomis pisan.

nu apartemen mangrupakeun pilihan anu hadé, sareng aya seueur akomodasi anu ngagaduhan daérah umum pikeun hiburan sareng akomodasi anu lengkep susun. Aranjeunna raoseun pisan sareng upami urang henteu hoyong masak, urang tiasa milih perusahaan anu ngagaduhan réstoran. Kami bakal ngagaduhan kanyamanan anu sami sapertos di bumi sareng kamar anu misah. Aranjeunna biasana pilihan anu pangsaéna pikeun sakulawarga.

Daérah barudak

Taman cai

Upami urang angkat sareng murangkalih, hal anu sesah nyaéta ngajagi aranjeunna dihibur sepanjang waktos sareng henteu bosen nalika liburan. Kami terang yén kunjungan budaya atanapi jalan-jalan ti hiji tempat ka tempat anu sanés ningali kota angkat ka aranjeunna, janten cita cita nyaéta pikeun milih hotél anu ngagaduhan tempat kaulinan barudak anu tiasa aranjeunna nikmati. Éta tiasa janten kolam renang barudak, sareng ogé daérah ulin jero rohangan atanapi tempat kaulinan di luar. Sababaraha hotél usum panas bahkan ngagaduhan taman cai alit kanggo aranjeunna. Jam senang dijamin ku rohangan ieu. Salaku tambahan, di seueur hotél ieu ogé aya kleub murangkalih anu mana kagiatanana dilakukeun sareng staf anu maénkeunana, ngarah tiasa maén sareng murangkalih anu sanésna sareng kagiatan anu ditujukeun pikeun aranjeunna.

Palayanan Kulawarga

Henteu ngan ukur urang hoyong hotél ngagaduhan tempat ulin barudak, tapi ogé jasa anu diarahkeun kana kanyamanan kulawarga. The mun tiasa nyandak piaraan sareng kami mangrupikeun salah sahijina. Urang ogé tiasa milarian hotél kalayan layanan babysitting supados murangkalihna diurus nalika urang nganjang ka tempat anu caket sareng katenangan. Pilihan séjén anu aranjeunna resep nyaéta réstoran éta nyayogikeun ménu khusus barudak pikeun aranjeunna, supados aranjeunna tuang langkung saé.

Hiburan pikeun sadayana

Hotél dina salju

Kami henteu ngan ukur hoyong barudak ngahibur diri nalika liburan. Di kaseueuran hotél dimungkinkeun pikeun milari daérah murangkalih tapi ogé rohangan sanés anu sanés kanggo anu déwasa pikaresepeun dina waktos anu sami. Pilih hotél anu ngagaduhan tempat kaulinan atanapi klub mini, tapi ogé a aréa spa for geus dewasa éta idéal, kusabab rélaxasi dipastikeun. Seueur anu ngagaduhan kolam renang anu dipanaskeun sareng jet, Jacuzzi, sauna sareng daérah pikeun olahraga. Urang ogé tiasa milarian hotél anu nganggo lapangan ténis, kolam renang outdoor pikeun jalma déwasa sareng ideu sanés anu urang resep. Intina nyaéta yén sakumna kulawarga resep perjalanan, sanaos éta sareng kagiatan anu dirancang pikeun masing-masing. Sareng upami urang hoyong kagiatan babarengan, urang tiasa milari hotél anu ngatur jalan-jalan pikeun sakumna kulawarga.

lokasi

Jasa hotél sual éta penting, tapi ogé lokasi na. Pikirkeun tempat anu sadayana tiasa resep. Hotel gunung ngagaduhan tempat ski dimana aya kagiatan pikeun murangkalih sareng déwasa, sakola ski sareng anu sanésna. Hotél pantai ngagaduhan kolam renang sareng pantai ogé pikaresepeun. Kadé yén hotél nyaéta séntral, Ngahindaran perjalanan panjang anu tiasa ban barudak, atanapi kedah nyéwa mobil kanggo ngurilingan. Hotél anu caket ka daérah anu tiasa dipikaresep ku urang mangrupikeun gagasan anu saé, janten taman cai, ski resort atanapi pantai sareng tempat alami pikeun ngalakukeun kagiatan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*