Tips pikeun ngumbara ka London murah

London

Naha éta mangrupikeun pertama kalina anjeun badé ka London tapi anjeun badé mastikeun yén anjeun badé nyéépkeun liburan anu teu terlupakan? Bersantai, anjeun henteu naroskeun naon-naon anu mustahil: kami bakal ngabantosan anjeun nyéépkeun sababaraha dinten anu sigana bakal émut mangtaun-taun.

Pikeun ngahontal tujuan anjeun, anjeun kedah nuturkeun ieu tips pikeun ngumbara ka London kalayan biaya anu paling handap anu kami tawarkeun ka anjeun. Entong sono, sareng anjeun pasti bakal ngaraosan perjalanan langkung seueur tibatan anu disangka.

Rencanana perjalanan anjeun ka London

London-airports-goeuro

London sanés kota anu murah, sareng langkung kirang upami urang ngemutan 1 pon ngarugikeun sakitar 1,40 euro kanggo robih, janten upami anjeun hoyong ngahémat sakedik artos penting pisan buku tikét pesawat anjeun sababaraha minggu atanapi bahkan sababaraha bulan sateuacanna. Pikeun ieu, kami nyarankeun anjeun nengetan harga anu ngagaduhan maskapai anu béda-béda, sabab kadang anu anjeun paling ngarepkeun tiasa kéngingkeun tawaran anu pikaresepeun pisan.

Pilihan sanésna nyaéta nganggo aplikasi perjalanan seluler sapertos GoEuro, aplikasi pikeun Android e ios anu ngamungkinkeun anjeun ngabandingkeun maskapai anu béda sareng pilihan transportasi pikeun ngumbara ka London atanapi ka tempat-tempat di sakurilingna, sahingga ngahémat artos sareng waktos.

Buka dina usum low

Upami anjeun henteu paduli ngeunaan tanggalna, éta disarankeun pisan buka dina usum low, gugur sareng khususna usum salju mangrupikeun waktos anu pangsaéna. Salami sasih-bulan éta, anjeun bakal mendakan produk langkung mirah tibatan usum panas. Salaku tambahan, pikeun ningali sareng nikmati tempat wisata anjeun moal kedah ngantri.

Hiji-hijina hal anu goréng nyaéta hawa na bakal tiis sareng hujan; sanaos hujan London kedah disebatkeun yén éta lemes pisan, tapi tetep. Atoh, teu aya anu jaket alus sareng payung henteu tiasa direngsekeun.

Nyéwa Internét

Kartu SIM

Internét ayeuna mangrupikeun alat sosial anu kedah di candak nalika anjeun indit-inditan, utamina upami ka tempat anu saé sapertos London. Kusabab kitu, disarankeun anjeun kéngingkeun sim lokal kalayan sambungan data pikeun alat 4G.

Anjeun tiasa ogé nganggo Wi-Fi gratis tina sababaraha ranté réstoran sapertos McDonald's, StarBucks atanapi Pret a Manger, tapi pikeun kaamanan ponsel anjeun, tablet sareng / atanapi komputer kami henteu mamatahan éta, sabab saha waé anu ngagaduhan ide goréng sareng sakedik pangetahuan komputer éta tiasa nginféksi aranjeunna.

Ngamangpaatkeun dinten-dinten kabuka

Naha anjeun badé didatangan langkung ti 800 gedung ikon di London kalayan harga nol? Upami kitu, anjeun kedah angkat dina bulan Séptember. Dina sasih éta teh Open house London, anu mangrupikeun dinten arsitéktur sareng panto kabuka nalika anjeun tiasa ningali gedong sapertos candi Budapapadlpa, Greenwich Reach Swing Bridge atanapi BedZed.

Pikeun nganjang ka seueur diantara aranjeunna anjeun biasana kedah mayar lawang, tapi anjeun henteu kedah turun pon salami ieu, anu saé, saur anjeun?

Didatangan London sareng batur

Leres yén ngumbara nyalira sering janten kaunggulan, sabab anjeun tiasa angkat ka mana anu anjeun pikahoyong sareng nalika anjeun hoyong tanpa kedah waspada kana jadwal naon waé, tapi anjeun kedah terang yén upami anjeun ka London dibarengan anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta 2for1 promosi, Kalayan anjeun ngan ukur mayar hiji éntri dina sababaraha tempat wisata anu mayar.

Sareng ku omong, upami anjeun ngumbara sareng murangkalih anjeun tiasa nguntungkeun diskon anu ditawarkeun dina sadaya tempat wisata, ngan ukur ku nunjukkeun dokumen idéntifikasi sareng poto.

Didatangan musium tanpa mayar nanaon

Museum london

Kaseueuran musium sareng galeri seni ngagaduhan lawang bébas, Anu matak pisan upami anjeun resep seni atanapi patung sareng hoyong nyéépkeun sapoé -atapi sababaraha- kanggo ngalangkungan koridor na ngémutan karya-karya seniman anu béda. Naon deui, kaseueuran waktos aranjeunna ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun mayar kanggo ningali paméran samentawis.

Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun milari tempat pikeun mikaresep seni tanpa kedah nyandak dompét anjeun, London pastina kota anjeun.

Maca pencét gratis

Henteu héran upami terang naon anu lumangsung di London nalika anjeun aya, henteu saur anjeun? Koran hargana sakedik pisan, tapi upami anjeun hoyong ngahémat artos anjeun tiasa teras-terasan milih maca éta malem Standar atawa Metro, anu mangrupikeun koran gratis anu disebarkeun di jalan kaluar stasion metro paling sentral atanapi anu anjeun tiasa mendakan dina mobil karéta naon waé, sareng anu bakal ngabéjaan naon kajadian anu dilaksanakeun.

Mésér tikét pikeun musikal sareng bioskop sateuacanna

Aranjeunna langkung mirah, sareng ogé anjeun tiasa milih korsi anu anjeun paling resep. Sareng éta henteu disebatkeun yén anjeun moal ngantri. Di tempat sapertos London Teater Langsung Anjeun tiasa mésér anu paling dipikaresep ku anjeun, sareng anjeun bahkan tiasa nyungkeun éta dikirim ka anjeun ku mail atanapi ngajemput langsung di box office.

Sareng ieu urang parantos bérés. Kuring miharep tips ieu aya gunana pikeun anjeun pikeun ngagaduhan perjalanan anu luar biasa sareng, pangutamana, murah.

London Panon

Wilujeng Jalan-jalan!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*