Tips pikeun iinditan ka Black Forest

Salah sahiji daérah anu paling indah di Jerman nyaéta Leuweung hideung. Saha anu teu tiasa bogoh ka leuweung anu lebat, kampung dongeng, sumber cai panas, jalur sareng gastronomi…?

Wewengkon ieu aya di Baden-Württemberg, kidul-kuloneun Jérman sareng ayeuna urang bakal eureun di sababaraha anu saé pisan tips pikeun nganjang ka Hideung Leuweung. Candak tujuan!

Leuweung hideung

Sacara prinsip Black Forest Mangrupikeun gunung ageung pisan waktos éta geus jadi salah sahiji Tujuan wisata paling berharga di Jerman.

Seuseueurna tatangkalan anu fir anu squeeze kana silih tur tumuwuh jadi leuweung padet. Seueur anu nyebatkeun yén éta tempat nami daérah asalna, sanaos téori sanés nunjukkeun yén éta bangsa Romawi anu nalika aranjeunna sumping ningali gelap jalan antara gunung-gunung éta.

Leuweung Hideung dimimitian dimana Jerman, Perancis jeung Swiss papanggih na naek kira-kira 160 kilométer ka kaléreun Jérman, ngawangun hiji band flora anu panjangna antara 30 jeung 60 kilométer. Aya tilu walungan, loba situ éndah, cinyusu panas jeung iklim, jelas pisan pagunungan, jeung usum panas tiis sareng usum tiris tiris.

Leuweung Hideung parantos ngembangkeun ciri-ciri budaya sorangan dina waktosna, kalayan kostum régional, festival, pésta sareng gastronomi. Sareng ayeuna, dina hal pariwisata, naon anu ditawarkeun nyaéta sadayana sisi danau: paralayang, hiking, tunggangan balon, wisata kayak, ski, tunggang kuda ...

Tips pikeun iinditan ka Black Forest

Mimiti anjeun kedah angkat ka dieu. Upami anjeun dugi ka Jerman ku pesawat anjeun tiasa lebet langkung saé ngalangkungan kota Frankfurt sarta ti dieu naek karéta ka Freiburg anu dina gilirannana disambungkeun kacida alusna jeung Baden-Baden, Karlsruhe, Offenburg jeung kota badag lianna di nagara éta.

Ok ayeuna Upami anjeun parantos aya di Éropa sareng anjeun sumping ti nagara Uni Éropa, anjeun tiasa ngapung langsung ka bandara Base-Mulhouse, Katuhu dina wates jeung Perancis jeung Swiss jeung leuwih deukeut ka Freiburg im Bresgau. Aya jasa beus sering antara Bandara Basel sareng Freiburg.

Anjeun kudu tetep dina pikiran éta upami anjeun badé nganjang ka Black Forest nganggo angkutan umum anu peryogi perencanaan. Lamun bade ngapung ka kota badag mangka anjeun bakal hoyong nganggo jalur rél régional pikeun meunang ka kota leutik anu muncul dina rancana perjalanan.

Upami anjeun hoyong naek karéta kalayan pandangan anu saé, maka pilihan anu pangsaéna nyaéta investasi di Kartu Konus, Kartu tamu nu boga periode validitas husus tur ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun karéta lokal jeung beus. Sareng ogé trem sareng beus Freiburg sareng Karlsruhe.

Lamun boga duit jeung anjeun resep nyetir lajeng salawasna kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyéwa mobil jeung ngajajah Black Forest kalawan kabebasan mutlak. Aya seueur perusahaan nyéwa, janten anjeun tiasa nyéwa sareng ngantosan anjeun di bandara.

Ti Frankfurt anjeun kedah nyandak Autobahn A5 anu meuntas Offenburg di sisi kulon Black Forest. Anjeun oge bisa nyandak A81 nu meuntas lebak nu aya di sisi wétan wewengkon. Kadua rute tiasa janten titik awal anu saé pikeun nyetir di daérah éta.

Iraha anjeun kedah nganjang ka Black Forest? Schwarzwald mangrupakeun tujuan sapanjang taun, jadi eta bakal gumantung kana naon rasa anjeun, Biking, ski, ski cross-nagara, climbing? Upami anjeun resep kana trekking teras anjeun kedah angkat dina usum panas. Musim semi datang telat di dieu, kusabab jangkungna, janten dina awal Maret di puncak gunung masih aya salju. Upami anjeun hoyong ningali flora dina splendor na, mangka anjeun kudu indit dina ahir April, awal Méi.

Pikeun Ngabuburit atanapi jalan-jalan Nordic, maka anu pangsaéna nyaéta usum gugur. Warna ocher ragrag luar biasa, parah masih aya sababaraha perennials jadi poto bakal hébat. Sajaba ti éta, ogé pikeun kaping ieu aya rupa-rupa festival budaya jeung acara rahayat. Jeung dina usum tiis? Muhun, aya loba, loba salju. Aya kompetisi ski luncat, naek kareta lesod anjing, papan salju sareng sadaya éta. Sareng tangtosna, ayeuna dina bulan Désémber pasar Natal mangrupikeun tatanan dinten nambihan pesona.

Spesialis di Black Forest nyebutkeun éta Cara anu pangsaéna pikeun ngajalajah éta nyaéta tempatna di hiji tempat sareng ti dinya pikeun ngarencanakeun perjalanan sareng wisata. Anjeun oge bisa milih sababaraha pamondokan désa, dieu pohara populér. Anjeun tiasa milih cicing di Freiburg atanapi tempat caket dieu anu pasti langkung mirah. Contona, Kirchzarten. Pilihan ieu, milih tempat dasar, anu pangsaéna nalika anjeun henteu terang pisan ngeunaan rancana perjalanan anu kedah diturutan.

lajeng, Hal kahiji anu nyieun daptar situs nu Anjeun hoyong buka, sakumaha disingget sabisa. Teras pikirkeun sabaraha waktos anjeun, upami sabtu minggu, saminggu, lima belas dinten. Sareng enya, anjeun moal pernah ningali sadayana dina perjalanan anu munggaran, anjeun bakal ngagaduhan barang anu tinggaleun dina pipa tapi tanpa ragu anjeun ogé bakal ningali tempat anu saé anu bakal ngajantenkeun anjeun uih deui.

Hayu urang tingali lajeng, di Leuweung Hideung aya kota-kota Freiburg, Kota universitas denok, kalawan kasus sajarah menawan sarta gunung kalawan loba trails leumpang jeung Tasik Titisee Anjeun sumping ku karéta dina perjalanan kirang ti sajam; Y Badén - Badén, Resort spa super kawentar saprak jaman Romawi. Sajaba ti éta, kota ieu pisan deukeut jeung Taman Nasional Schwarzwald, éta Hideung Forest Taman Nasional, kalawan gunung na, situ glasial jeung desa.

Kota sejen di wewengkon ieu freudenstadt, kalawan pasagi heubeul na, benteng anu pernah diwangun sarta garéja Gothic-Renaissance na menawan. Éta ogé kota termal. Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep budaya anggur anjeun tiasa nuturkeun Jalur Anggur Baden, ngaliwatan kebon anggur ngaliwatan kota caket dieu Heidelberg, Freiburg jeung Baden Baden sorangan. Sapertos biasa, émut yén akomodasi di kota-kota ieu tiasa mahal, janten di sakuriling anjeun bakal mendakan harga anu langkung saé.

Anjeun ogé tiasa sumping Stuttgart, Museum Nasional Reloj, ningali jam cuckoo kawentar, éta Hideung Leuweung Buka Museum, dimana anjeun tiasa ningali téknik tatanén tradisional khas daérah ngalangkungan waktos ...

Dina tipe ieu wewengkon walks sok pohara populér Jeung kabeneran aya nu trails abound di Black Forest. Kabéh kota badag, Baden-Baden, Freiburg mun Offenburg boga kantor wisata sorangan dimana anjeun bisa meunangkeun peta sarta informasi tambahan pikeun nyieun ruteu panjang atawa pondok. Kalolobaan ruteu ieu gampang nuturkeun sarta ditandaan dina kelir béda: jalan lokal warna konéng, jalan régional warna biru jeung jalan utama beureum.

Dina usum panas aya loba jalma hiking jeung sok aya tulisan sapanjang ruteu. Nyatana, upami anjeun kipas tina kagiatan ieu, anjeun tiasa ngalakukeun sadayana leumpang sareng henteu pernah bobo di tenda. Teuing aya jalur tematik kaayaan aspék tangtu wewengkon: kahirupan tegalan, atraksi kawentar, budaya, anggur ...

Tulis ieu handap ruteu populér:

  • Schwarzwaldhocstrasse: Ieu téh mangrupa jalur pangkolotna, dina luhurna luhur, ka kalér, sarta eta concentrates on pintonan panorama alus.
  • Schwarzwald Panoramastrasse: éta jalur endah, kalawan gunung luhur sarta pintonan leuwih spektakuler.
  • Badische Weinstrasse: Éta mangrupikeun jalur spa nalika meuntas sababaraha kota termal.
  • Klosterroute Nordsschwarzwald: éta Rute tina Monasteries di kalér Leuweung Hideung. Aya biara anu éndah, kalebet Biara Maulbronn Warisan Dunia.

Ieu mangrupikeun sababaraha rute anu pangsaéna, aya sababaraha deui sareng anu sanésna, sanaos ngalangkungan Black Forest, henteu éksklusif pikeun éta, sapertos Jérman Ladang Kagiatan Rute, la Rute Hohenzollern atawa Rute Romawi Neckar-Alb-Aare ngawengku ruruntuhan Romawi, museum buka-hawa, sarta excavations.

Tungtungna, sababaraha tip deui: di Leuweung Hideung anjeun kudu didatangan puri a (Kastil Eberstein, Istana Karlsruhe, Hohengeroldseck, Hohenzollern dina gaya neo-Gothic, kaisers jeung raja, contona); anjeun ogé kedah nganjang ka spa mineral (aya 17 situs dina hal ieu), leumpang, didatangan museum buka-hawa na, asupkeun tambang bersejarah jaman abad pertengahan jeung nganjang malah sababaraha desa atawa kota leutik, contona Calw, di Lembah Nagold, super endah, atanapi Bad Wildbad atanapi Breisach am Rhhein leutik, Gangenbach ...

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)