Tips pikeun ngarencanakeun perjalanan pesiar

Kumaha rencana perjalanan

Upami anjeun parantos mikirkeun perjalanan pelayaran, maka éta waktos anu saé pikeun ngalakukeun sababaraha perencanaan sampurna na. Urang moal tiasa hilap nanaon! Tapi henteu ngan ukur nyarioskeun ngeunaan koper tapi ngeunaan organisasi anu saé pikeun sadayana aya hubunganana sareng ieu dimimitian langkung tiheula tibatan anu urang pikir.

Kami terang yén éta bakal janten momen anu unik, sababaraha dinten anu teu hilap, sareng pikeun ngaleungitkeun sadaya ieu, disarankeun nuturkeun sababaraha léngkah. Ngarencanakeun perjalanan pesiar anu paling pikaresepeun Sareng kusabab kami henteu hoyong anjeun ngantepkeun sadayana kana menit-menit terakhir, kami ngan ukur naséhat anjeun pikeun mendakan kejutan anu anjeun tiasa pikeun anjeun.

Pilih salah sahiji tujuan anu pang populerna

Sugan anjeun parantos ngagaduhan tujuan anu khusus dina pikiran, sabab leres yén nalika urang nganggap perjalanan pelayaran tiasa kitu. Tapi upami henteu, anjeun ogé kedah tumut kana perkawis anu paling diperyogikeun, supados anjeun henteu kaburu tempat anjeun. Pelayaran Mediterania mangrupikeun salah sahiji pilihan anu hébat. Kunaon Nya, sabab éta nawarkeun urang langkung ti bentang anu teu tiasa dilupakan. The Pelayaran Yunani ngajak anjeun pikeun mendakan sadaya kapuloan anu pinuh ku mitologi sareng monumen anu kedah anjeun tingali sacara pribadi, sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun.

perjalanan pesiar

Disisi lain Athena, ngalangkungan Crete, Mykonos atanapi Santorini. Ngan ku nyebut aranjeunna, urang terang yén urang bakal ngagaduhan kombinasi budaya sareng pantai anu paling khusus di dunya. Sedengkeun di sisi anu sanésna, ogé A pelayaran ngalangkungan Karibia mangrupikeun pilihan sanés anu ditungtut tanpa ngalalaworakeun Éropa kalér anu ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep Norwégia, Saint Petersburg ka Stockholm atanapi Kopenhagen. Jalan-jalan ngalangkungan fjords atanapi ibukota Baltik ogé sampurna pikeun perjalanan pesiar kami!

Entong ngantosan dugi menit terakhir kanggo mesen

Éta sanés perjalanan anu tiasa urang lakukeun dina waktos anu pondok, sabalikna. Hal anu pangsaéna nyaéta nyobian ngarencanakeun sateuacanna sareng upami éta impian urang, urang moal tiasa tunda deui deui. Kusabab kitu urang moal tiasa masihan waktos anu adil tapi perkiraan: Sataun sateuacana paling pas, sanaos leres kadang urang tiasa ngalakukeun éta dugi ka dua taun sateuacan. Upami sigana seueur teuing, émut éta Diantara kaunggulan nyieun reservasi mimiti nyaéta milih jinis pelayaran ogé perjalananana, kasadiaan tanggal atanapi kabin panggedéna, Kusabab aranjeunna biasana jalma anu ditangtayungan sateuacanna. Tanpa hilap yén anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun promosi tinangtu upami anjeun ngalakukeun reservasi anjeun gancang-gancang. The kapal pesiar 2022 ayeuna sayogi kanggo anjeun!

Tips pikeun perjalanan ku kapal

Kabin anu mana anu kedah kuring pilih

Éta mangrupikeun patarosan anu sanés anu paling ditungtut sareng anu paling penting, éta kedah disebatkeun yén jalur pelayaran dimana anjeun badé indit-inditan tiasa nyarankeun anjeun gumantung kana jinis kapal. Masih kami bakal ngawartosan éta Upami anjeun henteu kantos nganggo kapal, langkung saé pikeun milih kabin di bagian tengah sareng dina dek handap. Langkung ti naon waé kusabab éta mangrupikeun salah sahiji daérah dimana gerakan parahu kirang diperhatoskeun sareng ieu bakal nyegah urang lieur. Kabin di beulah handap disarankeun nalika anjeun ngan ukur bakal aya di dinya pikeun bobo sareng ngan cekap. Sabalikna, upami anjeun pikir anjeun tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun istirahat, maka cobian dijauhkeun ti daérah dimana seueur jalmi anu ngariung.

Naon enya sareng naon anu kuring henteu kedah bawa dina koper

Ngepak mangrupikeun bagian anu sanés tina perjalanan anu mana uyahna. Kusabab kitu, henteu sapertos anu bet dina ngatur éta ogé. Kami leres-leres hilap kana kalimat 'Just in case' sabab tungtungna kami mendakan koper anu ngaleuwihan kilo anu diijinkeun. Janten, Émut yén anjeun kedah nganggo baju anu raoseun sadidinten kalayan sapatu anu henteu dieunakeun. Duanana janten dina parahu sareng badé nganjang, sanaos di dieu urang bakal ngarobih gaya sapatu.

Kanggo sonten, leres yén sakapeung urang bakal mendakan tuangeun anu langkung informal. Janten anjeun tiasa nambihan baju anu ogé. Baju olahraga sareng baju mandi ogé diperyogikeun. Sanaos anjeun kedah terang upami anjeun parantos gaduh kapal, anjeun tiasa teras nyandak kaléng leutik nganggo gél atanapi sampo anjeun. Tapi enya, tong mawa alat rambut atanapi beusi pikeun rambut atanapi baju anjeun. Kusabab éta hal anu henteu biasana diidinan. Janten, langkung saé fokus kana baju, asesoris sareng tangtosna, sikat huntu atanapi seluler anu anjeun henteu hilap. Tangtosna, anjeun kedah ngalebetkeun paspor sareng kartu vaksinasi. Anjeun siap balayar dina naon anu bakal janten liburan anu pangsaéna dina kahirupan anjeun!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*