Tips pikeun perjalanan anu munggaran pikeun pelayaran

ngarambat dina pesiar

Kahiji kalinya anjeun nganggo pesiar tiasa pikabungaheun pisan, tapi sapertos sadayana, iraha anjeun badé ngalakukeun hiji hal pikeun anu munggaran éta tiasa rada teu pikasieuneun. Upami anjeun henteu kantos angkat pesiar, henteu sabaraha kali anjeun nyarioskeun ngeunaan éta, kamungkinan anjeun bakal teu yakin ogé gumbira badé balayar pikeun anu munggaran. Dina tulisan dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun tips pikeun perjalanan pikeun pertama kalina dina pelayaran sareng bilih henteu aya anu datang ka anjeun teu disangka-sangka.

Hal anu mimiti diperhatoskeun nyaéta dimana anjeun badé angkat sareng jinis pelayaran anu anjeun pikahoyong. Éta henteu sami pikeun ngalakukeun pelayaran dua dinten ngan pikeun kanyataan yén anjeun badé angkat kana kapal, tibatan nyandak hiji atanapi dua minggu pelayaran ngurilingan seueur pantai di tempat anu khusus. Janten, sakali anjeun kéngingkeun ieu langkung atanapi kirang jelas, teras Éta bakal nalika anjeun tiasa neraskeun maca pikeun terang naon anu anjeun kedah émut nalika anjeun hoyong pelayaran pikeun kahiji kalina.

Pelayaran munggaran anjeun

Upami anjeun parantos nga-book pelayaran anu munggaran, hatur nuhun! Anjeun moal lami deui mendakan sadayana kabaikan anu ditawarkeunana. Upami anjeun milari sababaraha hal tip sareng saran pikeun ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung pikaresepeun, maka langkung saé kusabab anjeun dina tempat anu leres.

Tiasa waé nalika anjeun mesen pelayaran anjeun aya hal-hal anu anjeun bahkan henteu nganggap hal éta koper, gelang pikeun tiasa nginum naon anu anjeun pikahoyong nalika anjeun hoyong, tuangeun dina kapal, jst. Perlu anjeun tumut kana sadaya poin ieu supados perjalanan anjeun idéal. Entong sono tip anu pangsaéna pikeun perjalanan anjeun dina kapal anu raoseun.

ngarambat dina pesiar

 

Entong cicing dina taneuh

Dina pelayaran perlu anjeun tumut kana sadaya anu anjeun peryogikeun: tuangeun, resep, inum, baju dll. Tapi anjeun ogé kedah ngagaduhan sadayana sapertos dokuméntasi, artos anjeun, jst. Biasana nalika nuju pelayaran, éta ningali kota-kota anyar sareng nalika kapal sumping di palabuan, jalma-jalma tiasa mutuskeun badé nganjang ka kota énggal atanapi cicing dina kapal.

Anu biasa anjeun nyewa wisata pikeun kenal kota sareng ku cara éta anjeun parantos siang diatur. Tina parahu paling seueur aranjeunna tiasa masihan peta tempat éta sareng aranjeunna bakal ngawartosan nalika anjeun kedah uih deui supados henteu cicing di darat. Biasana wisata biasana lumangsung sakitar 6 atanapi 8 jam, janten anjeun gaduh waktos langkung ti cekap pikeun nikmati tempat éta.

Tapi kuring mamatahan anjeun, yén sateuacan angkat, anjeun parantos terang kota-kota anu anjeun badé angkat sareng anjeun parantos nalungtik tempat-tempat anu anjeun kadatangan, anjeun parantos ngurus ngaunduh peta sareng ngajelajah daérah anu bakal anjeun kadatangan. Dina waktos anu sasarengan, penting pikeun anjeun terang kumaha ngalih ngurilingan kota sareng poin anu paling penting pikeun didatangan caket palabuhan, utamina upami anjeun teu kersa nyéwa wisata tambahan. Tapi émut yén éta mangrupakeun ide anu saé pikeun nyewa jasa tamasya Kusabab pituduhna bakal nganterkeun anjeun kana beus ka sadaya tempat anu dipikaresep sareng éta langkung raoseun pikeun anjeun. Salaku tambahan, anjeun moal ngagaduhan résiko cicing di darat!

pelayaran-kanggo-anu-munggaran-waktos-luhur

'Gelang' pantes

Nalika anjeun ngalayaran, upami anjeun nyewa ngalangkungan agénsi perjalanan éta bakal langkung dipercaya pikeun anjeun sabab éta bakal tiasa nawiskeun anjeun sadayana bungkus sareng bonus anu aya sareng anjeun tiasa pilih anu paling dipikaresep ku anjeun numutkeun kabutuhan anjeun di kapal. Nalika aranjeunna ngajelaskeun naon bonusna, maka anjeun bakal sadar yén aya pilihan sadaya-inklusif, inuman kalebet, ngan ukur sababaraha inuman anu kalebet ... sareng éta gumantung kana pak anu anjeun pilih pikeun resep dina kapal éta bakal ngagaduhan harga. atanapi anu sanés.

Anjeun langkung resep milih a bungkus ekonomis janten anjeun teu kedah méakkeun teuing artos sakaligus, tapi kuring mamatahan anjeun pikeun ngahargaan pilihan mayar kanggo gelang anu inklusif sabab ku cara ieu anjeun bakal mopohokeun biaya. Nalika anjeun dina kapal, harga biasana langkung mahal tibatan di darat, janten inuman atanapi camilan di luar jam makan tiasa mahal pisan. Kituna, tong mungkir diri anjeun kasempetan pikeun gaduh pinggel sadaya-inklusif atanapi sahenteuna kaseueuran jasa pikeun ngahémat artos - sanaos sigana henteu sapertos mimitina.

Ngarasakeun kagiatan dina kapal

Upami anjeun nganggap diri anjeun jalma anu isin atanapi introvert nalika anjeun dina kapal pesiar, anjeun bakal hilap sadayana. Janten dina pelayaran sapertos di kota leutik anu ngambang dimana anjeun ngagaduhan sagala anu dibutuhkeun pikeun senang. Anu pangpentingna nyaéta dina kapal pesiar anu pikaresepeun henteu lirén sakedap, janten anjeun kedah ati-ati kana sadaya kagiatan anu badé kaluar sabab anjeun bakal senang.

Sajaba ti éta, dina sadaya pelayaran biasana aya tuangeun sareng kaptén, éta mangrupikeun tuang siang dimana sadayana nganggo baju pangsaéna. Mangrupikeun tuangeun khusus kanggo sadaya tamu sareng anjeun pasti bakal senang. Sateuacan ngumbara dina pelayaran, carioskeun sadaya kagiatan anu aranjeunna lakukeun pikeun ningali naha éta leres-leres pilihan anu cocog pikeun anjeun. Ku cara ieu anjeun bakal terang upami pelayaran didesain khusus pikeun anjeun atanapi henteu.

pelayaran-pikeun-anu-mimitina-waktos-pésta

Entong hilap pil panyawat

Iinditan nganggo parahu hartosna dina rahmat laut, janten cai tiasa tenang siga anu rada kasar. Sanaos leres yén parahu jaman ayeuna didamel supados anjeun henteu merhatoskeun ombak, sakapeung, nalika laut teuing kasar, anjeun sigana bakal ngaraos lieur sakedik - atanapi rada sakedik.

Nalika ieu kajantenan, pangsaéna pikeun nyandak pél pikeun ngabantosan anjeun ngatur pusing - atanapi sirop. Upami anjeun henteu terang anu mana anu tiasa anjeun candak, sateuacan ngamimitian perjalanan anu pangsaéna nyaéta angkat ka dokter anjeun, salian ti ngawartosan anjeunna ngeunaan kota-kota anu anjeun badé didatangan - bisi anjeunna kedah ngalakukeun pamariksaan khusus- , anjeun ogé tiasa nyaritakeun anjeunna Anjeun bakal angkat nganggo kapal sareng naon anu anjeun tiasa candak pikeun nyingkahan kamungkinan pusing.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)