Titan Crane, salah sahiji crane pangageungna di dunya

Ieu Titan Crane atanapi Titan crane wengi-wengi

Ieu Titan Crane atanapi Titan crane wengi-wengi

Biasana upami tujuan dilongok sareng teu dipikaterang, titik rujukan biasana dilaksanakeun dina garis langit tempat anu dimaksud sareng salah sahiji titik rujukan anu paling penting di kota, sanaos seueur, nyaéta Titan Crane atanapi Titan Crane, sanaos ieu sanés persisna di Glasgow tapi aya di kota anu disebat Clydebank.

Mangrupikeun salah sahiji crane pangageungna di dunya sareng yuswa langkung ti saratus taun, persis 106, sareng mimitina diwangun pikeun John Brown & Company Shipyard, perusahaan damel kapal pangageungna di dunya di 1907 sareng dimaksudkeun pikeun mindahkeun mesin beurat.

Jangkungna 46 méter sareng nawiskeun saha waé anu nganjang ka dinya ngajentrekeun, idéal pikeun nyandak poto, tapi anjeun ogé tiasa ningali jauh tina mata-mata anu dipasangna. Sareng upami anjeun salah sahiji jalma anu aya dina petualangan, anjeun tiasa ngaluncat ti saprak éta henteu lami teuing ayeuna parantos ngamungkinkeun para bungee jumping. Émut yén nalika usum salju éta henteu kabuka janten upami anjeun badé didatangan waktos anu pangsaéna nyaéta nalika usum panas.

Éta henteu parantos dioperasikeun salaku bango salami mangtaun-taun sareng di akhir operasina sapertos kitu diputuskeun pikeun tetep berkat ukuranana ageung sareng di 1988 éta diklasifikasikeun salaku struktur bersejarah. Parantos di 2005 prosés restorasi mimiti janten bagian tina Museum Laut ti kota sareng teu lami saatos kahirupan anyar na salaku tempat wisata dimimitian.

Inpo leuwih: Skotlandia di Actualidadtravels

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*