Toko anu pangsaéna di Fifth Avenue New York

Toko anu pangsaéna di Fifth Avenue New York

Ny Éta mangrupikeun kota anu saé di dunya pikeun jalan-jalan. Ieu nawiskeun acara sagala rupa sareng seueur toko pikeun salametan muriang konsumén has abad ieu.

Bener nya éta lamun anjeun resep balanja, jalan-jalan sapanjang 5th Avenue kedahna. Jalan anu bersejarah sareng di jantung Manhattan. Toko anu pangsaéna ayana antara jalan 39th sareng 60th, sanaos tangtosna lumampah ti mimiti dugi ka akhir sok ngagoda ...

Jalan 5 anu kawéntar

Avenue 5

Éta ogé katelah "Jalan anu paling mahal di dunya" sareng sanaos mangrupikeun surga balanja sababaraha diantarana tiasa mahal pisan sareng éksklusif.

Éta ngagaduhan asal patrician ti saprak sateuacan janten jalan komersial éta jalan padumukan dimana kulawarga pang beungharna di New York patepung, balik dina abad ka-XNUMX sareng awal abad ka-XNUMX.

Saks di NY

Seueur anu gedong paling elegan sareng bersejarah di kota. Tapi waktos ieu sanés jalan-jalan wisata tapi balanja janten urang tingali anu mangrupakeun toko anu pangsaéna di 5th Avenue.

Apple Store

Apple Store di jalan ka 5

Éta toko utama mérek, éta Apple Store Grand Tengah. Tempatna di nomer 767 tina jalan sareng buka unggal dinten taun. Éta toko anu henteu kantos nutup sareng ngagaduhan desain anu hadé, lift silinder, tangga kaca, sareng ampir 300 padamel.

Toko Apple di New York

Éta toko pikeun ningali sadayana alat-alat mérek, parangkat lunak sareng jasa éksklusif. Nyayogikeun palayanan otorisasi, anjeun tiasa ngamutahirkeun hapé anjeun, ngumpulkeun pameseran anu anjeun parantos laksanakeun sacara online sareng seueur deui.

Di momen éta aya dina damel renovasi tapi atoh, di tukangeun lawang utama, ditutup, éta masih jalan.

Toko baju

Toko H&M di Fifth Avenue

Tangtosna mérek ritel utama, pakean modis sareng mirah, aya di dieu sapertos anu anjeun gaduh H&M, Abercrombie & File, Gap sareng Zara, salaku conto. Klasik anu anjeun badé kunjungi, sabab biasana nembongan dina serial tipi sareng dina pilem, nyaéta Saks, tempatna di 611.

toko adidas di jalan ka-5

Dina hal olahraga anjeun tiasa didatangan Adidas, toko énggal, toko sneaker anu dilahirkeun deui Kasaimbangan Anyar, niketown, Reebok atanapi nu kaler beungeut pikeun petualang.

Anjeun resep anjeunna produk makeup sareng kageulisan? L'Occitane aya, anu sami MAC, Sephora sareng Redken.

Toko Van Cleef di NY

Pikeun mésér langkung eksklusif anjeun gaduh toko Hugo Boss, Salvatore Ferragamo, éta perhiasan van Cleef & Arpels, Prada atanapi Tiffany. Sareng upami anjeun henteu ngagaleuh, milarian biaya henteu nanaon.

Aya mérek ayeuna, siga Uniqlo, tapi ogé teu aya kakirangan merek Palasik kalayan ayana di jalan mangtaun-taun, sapertos ikon nebak, Cau republik, DKNY atanapi Diesel.

Uniqlo di jalan ka XNUMX di New York

Upami tujuan anjeun ngan ukur New York, anjeun tiasa nyandak kauntungan sareng tur di éta Walt Disney toko di mana anjeun bakal mendakan sadayana ngeunaan dunya Disney anu saé atanapi, pilihan sanésna, nyaéta Toko NBA, kanggo penggemar baskét, nembé dibuka.

bergdorf-goodman-store

Sababaraha pusat balanja anu pangsaéna kota aya di jalan anu kasohor ieu: Bergdorf Goodman (754, antara 57 sareng 58), Saks kalima Avenue sareng Lord & Taylor (dina nomer 424). Anu mimiti diantarana ngahususkeun kana kageulisan rambut sareng kuku, kosmétik, tapi kasohor pisan ku jandéla elegan anu dilakukeun pikeun usum atanapi acara.

bergdorf-goodman - pedalaman

Mal atanapi department store ieu dibuka taun 1899 sasarengan sareng imigran Perancis tapi éta magang ngora anu namina Goodman anu ngajantenkeun toko alit janten tambang emas.

Pindah ka jalan ka 5 nyaéta dina taun 1928 sareng éta pantes didatangan bahkan upami gedong éta mangrupikeun agam kulawarga Vanderbilt anu jegud.

Trump Tower di luar

Jalan-jalan ka 5 Avenue tiasa ngagabungkeun langkung ti hiji kagiatan sabab sanaos seueur toko na luar biasa anjeun ngagaduhan jinis pandangan anu sanés. Éta nyarioskeun mimitina yén seueur gedong langkung bersejarah ti New York City aya di dieu janten kasempetan anu saé kanggo pendak sareng aranjeunna.

Toko Fujifilm di Fifth Avenue

Ayeuna aya sababaraha toko di gedong ieu, tapi ogé kafe, hotél, réstoran, musium atanapi kantun kantor. Aya bumi pusat bumi lélang anu kawéntar Christie sacaraéta Gedong Coca-Colaéta kekaisaran nagara gedong, la Kadutaan Perancis, toko mega tina Fujifilm atawa Trump Tower.

Musium Guggenheim

El Musium Guggenheiméta Museum Yahudi, Toko aromatik Le Pain Quotidien, éta Museum Seni Metropolitanéta Moma atanapi Museum Seni Modern, éta Hotel Plaza, éta Puseur Rockefeller kalayan promenade na sareng observatorium na, éta Katedral St Stephen, Sinagog Avenue 5, éta Perpustakaan Umum NY anu nembongan dina pilem Isukna…

toko-toko-fao-schwartz

Dupi anjeun badé sareng murangkalih? Barudak henteu resep pisan leumpang sahingga anjeun bakal kedah ngahargaan aranjeunna sareng tempat anu saé pikeun ngamangpaatkeun sareng istirahat diri dina cuaca anu saé nyaéta Toko cocooan FAO Schwarz.

toko kaulinan fao Schwartz

éta toko kaulinan diulas dina film legendaris '80an dibéntangan Tom Hanks, gede atanapi Abdi hoyong janten hébat sakumaha anu dipikaterang di dunya anu nyarios Spanyol. Éta ngagaduhan éskalator, piano ageung dimana anjeun tiasa jogét, kamungkinan ngarancang Barbie, ngarobih mobil Hot roda atanapi mésér permén. Harry Potter, Lego, Playmobile sareng naon waé anu anjeun pikahoyong.

Dina halaman wéb pariwisata New York anjeun gaduh daptar toko lengkep sareng tempatna dina peta Google Maps. Éta super mangpaat sareng ngamungkinkeun anjeun ngatur wisata supados anjeun henteu sono pisan.

Tong sedih! Ngahémat artos, kasabaran sareng tanaga sabab teu aya anu kabur ti 5th Avenue.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*