Dahar di Lisbon

Réstoran di Lisbon

La Ibukota Portugal mangrupikeun tempat anu biasana didatangan pikeun pesona anu hébat, pikeun ningali jalan na tapi ogé pikeun gastronomi anu lezat. Ieu kota anu henteu ngan ukur kedah ditingali kalayan leumpang, tapi ogé ngajak urang lirén di seueur réstoran anu dipibanda. Salaku tambahan, anjeun henteu kedah nyéépkeun sajumlah ageung upami anjeun hoyong tuang saé di Lisbon.

Hayu urang tingali naon piringna Gastronomi Portugis anu tiasa urang raos di réstoran. Anjeun ogé kedah ningali sababaraha tempat ieu anu henteu diragukeun janten tempat pikeun didatangan. Kusabab urang henteu kedah hilap yén gastronomi sok janten bagian penting tina perjalanan.

Naon anu kedah didahar di Lisbon

Sardin

Nyaho dimana-mana upami urang hoyong tuang saé sami pentingna ogé terang naon anu urang hoyong tuang. Gastronomi Portugis pinuh ku asakan lezat sareng dessert terkenal, janten matak jelas ngeunaan hal-hal naon anu urang hoyong nyobian nalika urang ka réstoran. Piring anu ngagaduhan fitur cod seueur, sabab éta mangrupikeun salah sahiji bahan bintang na, ogé lauk sanés. Entong hilap kilométer garis pantai di Portugal. Bacalhau á bras dicincang cod, bacalhau á lagareiro dipanggang sareng bacalhau com natas didamel nganggo krim susu. Tapi dina piring lauk sareng sardin, salmon atanapi tuna ogé protagonis.

Sanaos piring lauk terkenal pisan sareng penting, aya ogé anu didamel nganggo daging. Salah sahiji piring na béntang nyaéta babi alentejana. Daging ieu didamel nganggo kerang sareng kentang, kalayan campuran anu asli. Hal-hal sanés anu tiasa urang nyobian di Lisbon nyaéta vellum bakar, nyaéta daging sapi panggang, atanapi frango bakar, anu hayam bakar, klasik anu henteu pernah gagal.

Pasteis ti Belem

Aya piring anu kawéntar sanés sapertos caldo verde, nyaéta sup kol. Diantara cuci mulutna aranjeunna urang moal tiasa hilap témpél de Belem, nyaéta muih krim sareng gula kawung sareng kayu manis bubuk. Nikmat ieu kedah diusahakeun énggal didamel. Manisan anu sanés nyaéta kuéh endog Alentejo, sangu amis atanapi bolo de bolachas, kuéh biskuit tiis.

Dimana tuang di Lisbon

Di Lisbon urang tiasa mendakan réstoran eksklusif tapi ogé seueur tempat anu tiasa didahar kalayan saé pikeun dua puluh euro atanapi kirang. Ogé, tong hilap perkawis éta réstoran klasik dimana anjeun ogé tiasa nikmati Fado, musik pang populerna na. Janten hayu urang tingali sababaraha hal anu pikaresepeun.

Pangeran Calhariz

Pangeran Calhariz

Ieu réstoran ti suasana santai sareng dalit pisan di mana tuang tuangeun Portugis klasik. Éta réstoran anu perenahna caket lingkungan Chiado sareng ogé ngagaduhan kakhususan upami urang resep daging atanapi lauk. Salaku tambahan, éta ngagaduhan menu anu éksténsif upami urang henteu yakin kana naon anu dipikahoyong.

Bacalhau de Molho

Réstoran ieu lokasina di Casa de Linhares sareng namina anu hartosna cod dina saosNalika piring Portugis paling khas disiapkeun, éta masihan kami ideu pikeun réstoran. Kami nyanghareupan tempat anu klasik pikeun nyobaan piring Portugis anu pangsaéna. Tapi tempat ieu ngagaduhan kakhususan yén di jerona urang ogé tiasa ngadangukeun salah sahiji fados Portugis anu hébat nalika urang raoseun asakan Portugis.

sawelas

sawelas

Upami anu urang milari téh réstoran modéren kalayan suasana anu canggihTeras urang tiasa angkat ka Parque Eduardo VII kanggo tuang tuang di Sabelas. Éta diresmikeun dina 2004 sareng ayeuna éta mangrupikeun réstoran anu mangrupikeun salah sahiji modéren anu paling seueur pikeun nyobaan masakan Portugis anu raoseun didamel ngan ukur masakan musiman kalayan masakan anu lezat sareng seger. Di réstoran ieu sok langkung saé buku ti payun.

Bica do Sapato

Bica do Sapato

Este réstoran anu khas ayana dina gudang anu direnovasi di mana aranjeunna henteu ngan ukur masang palang sareng réstoran, tapi ogé daérah sushi sareng rohangan pikeun acara, ogé ruang paméran. Tempat modéren kalayan pemandangan anu hadé di walungan.

Nectar AnggurBar

Néktar Winebar

Rohangan ieu mangrupikeun gudang lami anu ogé parantos direnovasi kanggo nawiskeun rohangan modéren. Di tempat ieu anjeun tiasa ngaraosan pilihan pangalusna anggur Portugis sareng ogé anggur dunya. Kusabab kitu éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun anu resep inuman ieu anu ngagaduhan penting pisan di bumi Portugis. Kursus ngaraosan anggur diatur didieu upami urang resep kana hal éta. Ogé, upami urang angkat sareng anu henteu nginum anggur, aya inuman anu sanés sapertos teas sareng aranjeunna ogé nawiskeun roti bakar sareng detil anu sanés.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*