Tujuan penting pikeun didatangan di Italia

Italia

Upami urang ngadamel daptar sadaya situs éta urang hoyong ningali di ItaliTi tempat munggaran urang bakal nganjang ka tukang, pastina daptar éta bakal aya tungtungna. Ngawatesan diri urang kana ngan sababaraha tempat, urang tiasa ngadamel daptar hal-hal anu penting anu kedah didatangan sadayana di Italia, sabab éta nagara anu pinuh ku kota-kota anu indah, juru-éndah pantai sareng pulau-pulau impian.

Daptar saderhana ieu nyaritakeun ngeunaan tempat pangpentingna yén anjeun henteu kedah sono kana naon waé di dunya nalika ngadatangan Italia. Sababaraha bakal nyandak urang langkung lami, tapi anu sanésna urang tiasa ningali éta dina sababaraha dinten sahingga ngalih ka anu salajengna dina daptar. Kaseueuran wisatawan anu pasti yén aranjeunna parantos ngalangkungan langkung ti hiji tujuan anu urang usulkeun.

Roma

Roma

Dina tujuan anu penting urang kedah mimitian ku permata dina makuta, nyaéta kota Roma. Tempat anu anjeun kedah tingali sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun kalem, sabab ngagaduhan langkung ti Colosseum. Plaza de España anu kawéntar ku tangga na, éta Trevi Fountain, Forum Romawi atanapi karya Museum Vatikan. Kami nyanghareupan kota anu sajarahna lega pisan, anu seueur hal anu tiasa dicarioskeun, janten urang kedah bakti sahenteuna saminggu pikeun ningali naon anu paling penting.

Venice

Venice

Dina waktos Karnaval mustahil teu émut ka karnaval anu elegan sareng kasohor di dunya Venice. Kota kanal ngaluarkeun romansa sareng kapribadian, sareng mamang mangrupikeun salah sahiji tujuan anu dipikaresep pikeun pasangan. Tapi ieu henteu hartosna yén urang henteu kedah nganjang nyalira atanapi sareng rerencangan, sabab éta sanés ngan ukur tempat pikeun numpak gondola romantis. Istana Doge sareng Basilika St. Markus Éta mangrupikeun karya seni anu teu pikaresepeun, sareng urang moal kantun kasempetan pikeun ningali Sasak Rialto atanapi Sasak alit Sighs.

Florencia

Florencia

Upami anjeun resep seni, anjeun moal gagal nempatkeun Florence dina salah sahiji posisi utami dina daptar, tapi anu munggaran. Kota Italia anu pinuh ku tempat-tempat pikeun didatangan. Katedral Santa María del Fiore mangrupikeun tempat anu utama, pikeun mikat kubah anu terkenal. Kami ogé ngagaduhan Galeri Uffizzi kalayan karya Renaissance na, Palazzo Vecchio atanapi Ponte Vecchio, anu masih ngagaduhan toko-toko tukang di jero. Daptar na panjang pisan, janten urang kedah ngadamel rencana salami sababaraha dinten.

Milan

Milan

Kaéndahanana Katedral Milan Éta mangrupikeun salah sahiji obyek wisata utamina, kota anu anggun, ogé Galleria Vittorio Emanuele II anu terkenal, tempat balanja tapi tempat anu seueur dianggo ku wisatawan pikeun nyandak poto anu ketat. Anjeun tiasa nganjang ka kota ieu gancang, sanaos aya sababaraha hal anu tiasa pikaresepeun, sapertos Istana Karajaan atanapi Basilika San Ambrosio.

Pisa

Pisa

Hal anu saé pikeun kota Pisa nyaéta bagian anu paling pikaresepeun nyaéta dimana menara na anu kawéntar, janten pikeun nganjang ka éta urang ngan ukur peryogi soré atanapi énjing. Tempatna caket di Florence, janten rencana anu saé pikeun nyandak perjalanan ningali dua kota éta. Gigireun éta Munara condong Pisa kami mendakan katedral. Upami urang gaduh waktos urang ogé tiasa nganjang ka Palazzo della Carovana atanapi Chiesa de Santa Maria della Spina.

Bioskop Terre

Bioskop Terre

Cinque Terre sanés kota, tapi sakumna daérah dianggap diantara anu paling indah di sadayana Italia. Éta diwangun ku masarakat ti Vernazza, Corniglia, Monterrosso al Mare, Manarola sareng Riomaggiore. Lima kota anu narik perhatian pikeun aya dina gawir anu ningali ka arah basisir, anu kahontal ku jalan anu sesah tapi dina perjalanan anu henteu diragukeun pantes. Imahna anu warna-warni nyanghareup ka biru laut parantos langkung ti kartu pos anu saé, sareng tempatna henteu heran.

Siena

Siena

Lokasina di daérah Tuscany kami nyanghareupan kota anu henteu acan kaleungitan abad pertengahan sareng pesona kuno, anu sigana waktosna parantos lirén. Anu ageung Piazza del Campo Mangrupikeun salah sahiji alun-alun anu paling spektakuler, dimana Palio de Siena ogé diayakeun, balapan kuda lambang anu janten daya tarik pikeun kota. Hal-hal sanés anu tiasa urang tingali nyaéta katedral atanapi Basilica Santo Domingo.

Pompeii

Pompeii

Sadayana terang carita anu luar biasa di Kota Pompeii, dikubur dina taun Masehi 79 saatos bitu Vesuvius, henteu kapendak dugi ka abad ka-XNUMX. Hal anu pangsaéna ngeunaan dikubur nyaéta disimpen dina kaayaan anu saé pisan pikeun mangabad-abad, janten ayeuna urang gaduh kasaksian sajarah anu hébat di kota ieu. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis kahirupan di kota abad ka tukang, anjeun kedah nganjang ka kota ieu.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*