Numpak pikasebeleun sareng karéta Larrún

Naha anjeun resep karéta? Aya penggemar di panjuru dunya sareng salaku raja angkutan dina hiji waktos karéta, kaleresan aya seueur nagara anu ngagaduhan, ngalestarikeun atanapi parantos ngembangkeun rute rél anu leres-leres numpak. Salaku conto, anjeunna Karéta Larrún.

Ieu téh hiji karéta Perancis Tapi éta caket pisan sareng wates sareng Spanyol, janten upami anjeun aya di Navarra, panginten anjeun tiasa ngalangkunganana sareng ngenalkeunana. Upami henteu, ieu anjeun gaduh inpormasi ngeunaan ieu karéta cogwheel.

Larrún sareng karéta na

en los Pyrenees Kulon aya puncak disebat Larrún, "bebek anu saé" di Basque sareng La Rhune dina basa Perancis. Kagungan Jangkungna 905 méter di luhur permukaan laut sareng sapertos anu kuring nyarios di luhur éta aya dina wates antara Perancis sareng Spanyol, di daérah basque.

Di sisi Perancis, La Rhune parantos janten tujuan wisata anu hadé ti saprak mimiti abad ka-XNUMX sareng daérah éta parantos dieusian salami rébuan taun, sabab gundukan kuburan sareng lumba-lumba ngabuktoskeun. Aranjeunna nyarios yén Permaisuri Eugenia, pamajikan Napoleon III, ogé ngabantosan popularitas tempat éta kusabab perjalanan sareng perjalanan ka gunung.

Benerna nyaéta karéta leutik anu urang tingali ayeuna ngan ukur hiji-hiji deui jinisna anu tetep aya di bagian Perancis ieu, tapi sateuacan aya langkung seueur kilométer trek sareng karéta sanés anu ngahubungkeun sababaraha bagéan nagara. Karéta Larrún mangrupikeun jalan karéta, nyaéta, salian ti dua rel anu umum dina jalur karéta api, éta ngagaduhan rél anu sanés, rel anu gaduh gigi antara dua rél anu sanés sareng éta mangrupikeun jalan anu dipasang gerak sareng nyeret konvoi gerbong.

Karéta Larrún éta ngagaduhan gerbong kai anu indah pisan tah éta ogé karéta anu tiasa dikoléksi anu nyandak anjeun ka puncak saprak 1924.

Naék kana karéta Larrún

Permaisuri Eugenia ngahontal puncak Larrún di 1859 sareng dinten ayeuna aya monolit anu émut dinten éta. Dina awal abad ka-1912, jalma-jalma mimiti nyarioskeun perluna ngawangun karéta, sareng dina taun 1919 karya-karyana parantos dimimitian tapi ditunda ku pecahna Perang Dunya Kahiji. Dina XNUMX, saatos perang, karya-karya éta dimimitian deui ku semangat.

Dina bulan April 1924 bagian anu munggaran diresmikeun sareng dina Juni gempungan kahontal. Dugi ka 1930 gunung ieu langkung leuweung sareng nalika Perang Kadua dipasang radar sareng aya prajurit anu ngajaga wates. Puluhan taun engké Dina akhir abad ka-XNUMX, éta parantos jelas yén Larrún sareng karéta na mangrupikeun magnet wisata di daérah éta.

Pikeun nganggo karéta, anjeun mimitina kedah dugi ka kota Sara, 10 kilométer ti San Juan de Luz. Mangrupikeun kota anu saé, ayana ngan 15 kilométer ti basisir, asli Basque, kalayan imah bodas handap bobogohan ti abad ka-XNUMX kalayan latar Pyrenees. Hiji kageulisan.

Luhureun Larrún tiasa dihontal nganggo karéta atanapi jalan-jalan sareng anjeun tiasa ngagabungkeun kadua cara transportasi dina perjalanan. Nyaéta, anjeun leumpang mudik ku karéta atanapi anjeun naék ku karéta sareng jalan handap. Pokokna, upami anjeun milih jalan-jalan, anjeun tiasa mésér tikét karéta. Tangtosna, jalan antara dua satengah satengah tilu ngantosan anjeun sareng katurunanna sakedik kirang. Mangrupikeun jalan-jalan tanpa tempat teduh sareng bumi anu leueur upami hujan. Pikeun tetep dina pikiran.

Nyarios ngeunaan mobilitas leres yén éta mangrupikeun karéta lami di daérah pagunungan pikeun jalma anu ngagaduhan cacad motor éta tiasa rada teu raoseun. Karyawan, kumaha oge, seueur ngabantosan janten anjeun tiasa sumping sareng naroskeun. Dina hal parkir pikeun jalma cacat, aya genep tempat, tapi langkung seueur anu janten pertimbangan. Ongkos karéta ogé langkung mirah, sanaos sanés pikeun rencang kacuali anjeun ngagaduhan kartu anu nunjukkeun yén jalma cacat henteu tiasa nyorangan.

Pikeun naék kana karéta aya dua léngkah tina hiji suku tiap hiji. Upami jalma éta nganggo korsi roda, kedah ngalipet na calik dina bangku mobil nalika ngumbara. Di stasiun miang aya kamar mandi anu cukup lega anu tiasa dianggo sareng di luhur kamar mandi langkung sempit sareng henteu raoseun. Aksés ka réstoran Udako, salah sahiji ti tilu di luhur, gaduh tanjakan tapi upami anjeun hoyong angkat ka méja orientasi éta çi atanapi enya ku tangga sareng aya 60 léngkah.

Naon jadwal karéta cogwheel? Kanggo waktos ayeuna kedah nyarios kitu dugi ka 17 Maret 2019 karéta ditutup, tapi sakali fungsi ngalakukeun éta unggal 40 menit. La usum handap Éta antara 17/3 sareng 7/7 sareng 1/9 dugi ka 3/11. Mimitian naék jam 9:30 énjing sareng turunan kahiji nyaéta jam 10:40 énjing. Éta naék kanggo terakhir waktos jam 4 sonten sareng turun terakhir kanggo jam 5:20 sonten.

La usum luhur éta antara 8/7 sareng 31/8 teras éta mimiti damel sakedik sakedik. Sababaraha jadwal bahkan ditambihan upami seueur jalmi. Perjalananna 35 menit tapi wisata pinuh butuh waktu dua jam. Anjeun tiasa nyandak tuangeun nyalira atanapi tuang di lantai luhur, di salah sahiji bar réstoran di stasiun miang atanapi di luhur. Aya tilu handap, Le Pullman, Les 3 fontaines sareng Borda, toko produk régional.

Di puncak Larrún aya tilu situs deui: Larrungo Kailoa, Larrungain sareng Udako etxea. Kumaha sareng dimana tikétna dipésér? Nya anjeun tiasa ngagaleuh aranjeunna sateuacanna online dugi ka dinten wisata sareng anjeun ngan ukur kedah nampilkeunana, tanpa ngantri di kantor tikét. Anjeun tiasa ogé buku ku telepon sareng tikét dikirim ku email atanapi dikumpulkeun di box office ti dinten énjingna; sareng akhirna anjeun tiasa mésér di kotak kantor anu sami.

Sawawa mayar 19 euro, budak umur opat nepi ka dua belas taun mayar 12 euro sareng aya tingkat kulawarga (dua déwasa sareng dua murangkalih), kanggo 57 euro. Nilai-nilai ieu pikeun muter-muter. Upami éta salah sahiji jalan, éta turun ka 16, 9 sareng 4 euro masing-masing. Émut yén lamun leumpang, tikét turun tina karéta ngan ukur tiasa dipésér di luhur. Biaya taunan mayar biaya 52 sareng 32 euro. Pamayaran tiasa dilakukeun sacara tunai atanapi kartu kiridit.

Kumaha upami naék kana karéta Larrún?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)