Vejer de la Frontera

Vejer de la Frontera mangrupakeun kota anu saé di propinsi Cádiz. Kaseueuranana aya dina bukit anu ditegor ku Walungan Barbate, anu masihan anjeun pandangan anu luar biasa pikeun duanana daérah La Janda ogé pantai caket dieu basisir Cadiz.

Upami anjeun mutuskeun nganjang ka Vejer de la Frontera anjeun bakal mendakan salah sahiji anu paling saé kota bodas di daérah anjeun. Tapi ogé warisan monumér anu saé, gastronomi anu indah sareng mandi anu pikaresepeun di sagara atlantik di pantai caket dieu ti Palmar. Upami anjeun hoyong terang Vejer de la Frontera langkung, urang ajak anjeun pikeun teraskeun maca.

Naon anu kedah ditingali dina Vejer de la Frontera

Kota Cadiz parantos dinyatakeun Komplek Artistik Sejarah sareng mangrupikeun bagian tina jaringan tina Kalurahan Anu Paling Éndah di Spanyol, sadayana anu bakal masihan anjeun ideu ngeunaan monumen anu anjeun tiasa mendakan di Vejer. Hayu urang nunjukkeun aranjeunna ka anjeun.

Tembok

Kota Cadiz ngawétkeun bagian anu saé tina témbok lami na, diwangun dina abad ka-XNUMX. Manjang dugi ka dua kilométer sareng ngaliput lega opat hektar. Upami anjeun ngalangkunganana, anjeun ogé bakal ningali panto anu janten aksés ka Vejer. Diantara ieu, anu lengkungan Villa, Sancho IV, Puerta Cerrada sareng de la Segur.

Sanaos satuju kana nami, éta bastian ti Segur Teu aya hubunganana sareng panto terakhir ieu, tapi sareng Villa, anu éta panto utama. Kusabab kitu, benteng pertahanan ieu diwangun kalayan tujuan pikeun ngontrol jalan asup ka Vejer.

Panto Segur

Gerbang Segur

Nya kitu, témbokna ngawétkeun dua menara. The tina Mayorazgo o del Homenaje ngajaga belfry milik kapilah anu ngaleungit sareng nawiskeun pandangan éndah ti walungan Barbate walungan. Pikeun bagian na, Munara Corredera dilayanan pikeun ngawas sareng ogé komunikasi sareng Madinah Sidonia ngaliwatan tanda.

Kastil Vejer de la Frontera

Éta mangrupikeun simbol anu hébat pikeun kota Cadiz. Pangwangunanana mimiti ti abad ka-XNUMX sareng nguasaan kota ti titik na anu pangluhurna. Éta diwangun ku dua patio, utama sareng panangan, ogé témbok crenellated sareng panto tapal kuda anu dipiguraan ku alfiz. Dina abad ka-XNUMX éta dijalankeun salaku padumukan pikeun Patih Madinah Sidonia, lord of Vejer.

Garéja Jurusalamet Illahi

Éta kuil sareng rencana basilika, sigana diwangun dina sésa-sésa masjid lami. Éta diwangun antara abad opat belas sareng genep belas janten gaduh bagian tina Gothic gaya Mudejar sareng anu sanés telat-gothic. Di sisina naves anjeun tiasa ningali tilu chapels. Tapi di pedalaman éta altar luhur, padamelan para pemahat Fransiskus Villegas sareng didamel dina abad tujuh belas.

Padepokan Our Lady of Oliva

Éta ogé diwangun dina sésa-sésa candi anu sanés, dina hal ieu padepokan Visigoth. Éta diwangun dina abad ka-XNUMX sareng singkup pikeun permukaan bodasna, fitur anu umum pikeun sacara gembleng di kota. Sakumaha namina nunjukkeun, éta imah a ukiran tina Parawan Olive, santo pangawal Véjer.

Biara ti biarawati Konsépsi

Diadegkeun dina abad ka-XNUMX ku Don Juan de Amaya salaku tempat pamakaman pikeun anjeunna sareng istrina, éta menonjol pikeun permukaan Renaissance na, kubah anu makuta altar utama na sareng crypts kubah dimana pendiri na beristirahat. Ayeuna, éta markasna di Museum Adat istiadat sareng Tradisi Vejer.

Padepokan Our Lady of Oliva

Padepokan Lady urang Oliva

Imah Mayorazgo

Digantelkeun sareng menara anu sami nami anu parantos kami carioskeun, éta mangrupikeun bumi manor anu diwangun dina abad ka-XNUMX. Anjeun tiasa ngadatangan dua halaman interior na, tapi tetep émut yén tempatna janten langkung saé anjeun kersa nyungkeun idin pikeun ngalakukeunana.

Istana Marquis of Tamarón

Éta ogé mangrupikeun bumi manor abad ka-XNUMX, tapi dina kasus na di gigir gerbang Segur. Nanging, éta nawiskeun anjeun daya tarik anu sanés: tempatna di Museum Sejarah sareng Arkéologi Vejer. Éta diwangun ku tilu belas kamar, dalapan diantarana pikeun objék arkéologis anu aya di caket kota, sedengkeun tilu kanggo seni rupa.

Plaza de España, pusat saraf Vejer de la Frontera

Ayana ti saprak abad ka-XNUMX, nalika kota ngantunkeun pager na. Parantos dina abad ka duapuluhan anu saé Cai mancur Kotak Sevillian. Éta ogé katelah "Plaza de los Pescaitos".

Angin ngagiling

Éta bakal narik perhatian anjeun pikeun mendakan sababaraha kincir angin di pusat kota Vejer. Kusabab kakuatan anu dipibanda di daérah éta, aranjeunna tina Gaya Carthaginian, langkung mantap tibatan anu khas La Mancha.

Saluran cai Santa Lusia

Diwangun dina abad ka-XNUMX, tempatna di Inti désa Santa Lucía, nyatakeun Monumén Alami pikeun pepelakan anu subur, akibat tina kaayaanana cai di daérah éta.

Alun-alun Spanyol

Plaza de Espaà ± a

Sakuriling Vejer de la Frontera

Kota Cadiz ogé nawiskeun anjeun lingkungan anu saé. Éta diwangun ku La Breña sareng Marismas del Barbate Natural Park, kalayan daérah sapertos Gunung Quebradas atanapi Peña Cortada, anu kasebut di luhur Inti désa Santa Lucía jeung La Muela cinyusu.

Tapi, upami anjeun langkung resep pantai, Vejer ogé nawiskeun éta. Khusus dua, éta Mangueta, nyatakeun daérah lindung, sareng éta tina El Palmar, dimana anjeun ogé tiasa ningali gedong pangawas basisir lami.

Iraha langkung saé kanggo ngarambat ka Vejer de la Frontera

Kota Cadiz perenahna sakitar dua ratus méter dpl. Hadirkeun a iklim hampang, Kalayan usum tiis pikaresepeun sanaos langkung hujan tibatan usum panas. Pikeun bagian aranjeunna, anu terakhir panas tapi henteu sesek napas.

Sacara umum, éta iklim anu pikaresepeun pisan. Hijina gangguan anjeun tiasa mendakan nyaéta Angin Levante, anu kadang niup sababaraha dinten. Bisi kumaha, waktos anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun nganjang ka kota nyaéta cinyusu jeung usum panas. Salaku tambahan, festival utama Vejer lumangsung dina waktos-waktos éta: di Spring Fair jeung Malem Our Lady of the Olive.

Kumaha carana nepi ka Vejer de la Frontera

Kampung na ayana sakitar lima puluh lima kilometer ti Cádiz parantos sakitar saratus genep puluh tina Sevilla. Ti duanana kota anjeun gaduh beus éta eureun di Vejer. Tapi, upami anjeun langkung resep ngumbara nganggo mobil anjeun nyalira, jalan anu kedah anjeun jalankeun nyaéta A-48 sareng nyandak kaluar 36.

Pantai El Palmar

Pantai El Palmar

Upami anjeun ngarambat ti jauh, anjeun gaduh palabuan udara en Jerez de la Frontera kalayan penerbangan biasa ka Madrid sareng Barcelona. Nya kitu ogé, jalur karéta gaduh stasiun di Cádiz sareng di na sorangan Sherry.

Dina kacindekan, Vejer de la Frontera Mangrupikeun kota bodas anu saé di propinsi Cádiz. Ieu nawiskeun anjeun lingkungan alam anu saé sareng seueur monumén. Upami pikeun sadayana ieu anjeun nambihan karakter anu bageur sareng ramah ti masarakatna, anjeun ngagaduhan alesan pikeun ngadatanganana.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*