Wayah pangsaéna pikeun ngarambat ka Jepang

Pikeun seueur jalma, ngumbara ka Jepang mangrupikeun impian pikeun hirup-hirup sabab nagara Jauh Wétan ieu ngagaduhan pesona unik sareng khusus pikeun bentang na, budaya, gastronomi sareng sejarah na. Kusabab jarak jauhna, butuh waktu pikeun ngarencanakeun perjalanan ka Jepang duanana pikeun narik rute rute, milih hotél, kéngingkeun tiket pesawat sareng milih waktos anu pangsaéna pikeun indit ka Jepang.

Naon waktos anu pangsaéna pikeun angkat ka Jepang?

Jujur, unggal usum aya daya tarik. Salaku conto, dina usum gugur sareng usum salju, sanaos suhu handapna, dinten-dinten biasana jelas sareng panonpoé ngagurilap. Dina Oktober sareng Nopémber, fenomena di momiji, nalika tangkal ngarobih warna daun sareng aranjeunna ngancik kana warna oranyeu sareng beureum. Acara anu narik langkung seueur wisatawan unggal waktos. Di sisi anu sanésna, hiasan Natal sareng salju ngajantenkeun nagara ieu mangrupikeun tujuan usum salju anu populér pisan. Harga langkung terjangkau tibatan sesa musim ogé mangrupikeun klaim anu penting.

Musim semi sigana waktos anu pangsaéna pikeun indit ka Jepang kusabab dinten langkung lami, suhu langkung pikaresepeun sareng urang tiasa ngaraosan alam dina sagala kaindahanana. Sadaya ieu nyababkeun kembangan tangkal, acara anu pinuh ku warna anu pengamatan di Jepang katelah Hanami, anu dina basa Spanyol ditarjamahkeun salaku ningali kembang. Éta mangrupikeun tradisi anu dipihormat pisan ku Jepang, anu dilakukeun ku aranjeunna salaku kulawarga ti generasi ka generasi ti saprak abad ka-XNUMX.

Bulan usum panas sapertos Juni sareng Juli ogé mangrupikeun pilihan anu saé pikeun angkat ka Jepang, sanaos waktosna paling panas sareng paling lembab. Di sisi anu sanésna, Agustus sareng Séptémber mangrupikeun usum topan, janten disarankeun pikeun masihan terang ka diri anjeun kalayan tumut kana perkawis daérah anu hoyong kami didatangan.

Dokumén pikeun ngumbara ka Jepang

Sing saha jalma anu badé angkat ka Jepang ti Spanyol sareng cicing di nagara éta kirang ti 90 dinten moal meryogikeun visa. Éta bakal cekap ngagaduhan paspor anu valid pikeun sadayana waktos cicing. Upami anjeun ngarencanakeun cicing langkung lami ti 3 bulan, anjeun kedah ngahubungi Kedubes Jepang pikeun mariksa prosedur anu kedah dipilampah pikeun kéngingkeun visa.

Kumaha carana ngurilingan Jepang

Jepang mangrupikeun nagara anu ngagaduhan prasarana karéta anu saé di dunya, janten ieu mangrupikeun angkutan anu pangsaéna pikeun ngalih di nagara éta. Cara anu pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun jaringan rel Jepang nyaéta Japan Rail Pass. Hiji tip: rencanana waktos karéta sareng mésér tikét sateuacanna.

Asuransi perjalanan sareng médis

Biaya anu mahal dina perjalanan ka Jepang ngajantenkeun mangrupakeun ide anu saé pisan nyandak perjalanan sareng asuransi médis pikeun ngabantosan kami upami ngagaduhan masalah jauh ti bumi. Kusabab 2019, otoritas Jepang nyarankeun ngontrak jenis asuransi ieu pikeun indit ka Jepang. Perawatan médis di Jepang kualitasna saé pisan tapi ogé mahal pisan.

Faktor sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta kaseueuran tanaga Podomoro biasana henteu nyarios basa Inggris, janten disarankeun pikeun mastikeun yén asuransi perjalanan kalebet jasa interpretasi nalika perawatan rumah sakit upami diperlukeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*