Pariwisata désa di Spanyol

wisata désa

El pariwisata désa di Spanyol beuki populér, Kusabab éta ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun kagiatan anu pikaresepeun, mendakan alam sareng ningali tempat-tempat kaindahan anu luar biasa di luar sirkuit anu paling turis sareng rame. Jinis pariwisata ieu parantos dirévaluasi dumasar kana waktos sareng jaman ayeuna éta parantos penting pisan, maturan sagala jinis pangalaman.

Hayu urang tingali dina tempat-tempat di Spanyol anu paling ngajak urang pikeun neuleumkeun diri kana wisata désa anu hébat, mangrupikeun jinis wisata anu nawiskeun kami pikeun nikmati alam, diajar ti dinya sareng kabur tina ramé kota. Aya seueur alesan naha anjeun kedah daptar pikeun wisata désa.

Naha wisata désa

Jenis wisata ieu dimaksudkeun pikeun ngahubungi alam, diajar nyandak kahirupan langkung tenang sareng santai. Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta jauh tina kaleuleuwihan jalma sareng keributan di kota, pariwisata désa anu anjeun peryogikeun. Pariwisata ieu ngabantosan urang pikeun bersantai, terasrasakeun lingkungan di tengah alam sareng ogé pikeun ngahargaan jalanna waktos, tiiseun sareng katenangan. Aya ogé jinis wisata désa anu berorientasi kana sababaraha pangalaman sapertos tunggang kuda, panahan sareng kagiatan sanés anu tiasa ngalegaan cakrawala urang sareng senang.

Puncak Europeropa

Puncak Europeropa

Picos de Europa mangrupikeun tujuan anu diperyogikeun pikeun akomodasi padesaan. Mangrupikeun tujuan anu nawiskeun seueur hal pikeun ditingali sareng dilakukeun, ku imah padesaan di tempat-tempat sapertos Cangas de Onís. Di taman nasional ieu kami mendakan daérah Covadonga Lakes, daérah alami kaindahan anu hébat dimana urang ogé tiasa ngalaksanakeun rute hiking alit. Urang ogé tiasa ngaraosan tempat sapertos Naranjo de Bulnes, puncak anu aya jalan satapak hébat. Upami anjeun hoyong resep olahraga ieu, Picos de Europa idéal, sabab aya ruteu anu béda sareng sababaraha ruteu sapertos Cares, anu ogé kawéntar pisan.

baskom

Kota Enchanted

Cuenca tiasa janten tempat anu sampurna pikeun mendakan wisata désa anu kontémplasi, dimana anjeun tiasa hirup pangalaman anu béda. Batu éta tiasa janten bagian penting dina jinis wisata ieu pikeun tempat sapertos Kota Enchanted anu narik wisatawan unggal taun. Tempatna di Serranía de Cuenca Alam Taman sareng éta mangrupikeun bentang anu mimiti ngabentuk 90 juta taun ka pengker, di handapeun Laut Thetis. Dinten ayeuna urang tiasa ningali formasi géologis karst sareng kaget ku bentuk-bentuk capricious anu dilakukeun ku alam. Kami ogé ngajukeun Route of the Faces, rute di kotamadya Buendia, dimana urang tiasa ningali rupa sareng bentuk anu dipahat dina batu.

Cádiz

Cádiz

Leres pariwisata Cádiz ampir teras berorientasi ka pantai, tapi aya deui. Nyatana éta parantos aya kasohor rute ti Désa Bodas di mana urang neuleumkeun diri di kota-kota leutik di padesaan anu ngagaduhan seueur pesona sareng menonjol pikeun imah bodasna. Aya dugi ka 19 kampung bodas anu tiasa didatangan dina rute hébat ieu. Arcos de la Frontera, Bornos, Olvera atanapi Setenil de las Bodegas anu kawéntar, kota anu sacara harfiah mekarkeun di antara batuan.

Navarre

Leuweung Irati

Di Navarra urang tiasa cicing di pendirian daérah padesaan pikeun ningali sareng tur ka leuweung Irati anu kawéntar. Éta leuweung beech-fir anu pangageungna sareng paling dilestarikan di buana saatos Leuweung Hideung. Tempatna di Pyrenees Wétan sareng nawiskeun seueur hal anu kedah dilakukeun, ti rute sapédah dugi ka jalur pendakian. Disarankeun nganjang ka leuweung ieu nalika usum gugur, sabab sadayana ngagaduhan warna anu saé. Tempat anu sanés pisan anu tiasa ditingali di Navarra padesaan nyaéta Bardenas Reales anu kawéntar. Mangrupikeun lanskap semi-gurun anu parantos janten Biosfir Reserve.

Daérah Taramundi sareng Oscos

Taramundi

Upami anjeun hoyong reuwas ku a kota anu intina désa, anjeun moal sono ka Taramundi. Anjeun tiasa resep ningali alat makan sareng pengrajin anu ngadamel sagala rupa péso, ogé daérah pabrik lami di Mazonovo. Di Taramundi ogé dimungkinkeun pikeun ngalakukeun sababaraha jalur hiking sareng khususna lirén dina sepi sareng katenangan tempat ieu.

Sil canyons

Canyons of the SIl

Di Galicia anjeun tiasa ngaraosan pantai sareng pagunungan dina bagian anu sami, sareng seueur tempat dimana anjeun tiasa jalan-jalan. Sil Canyons mangrupikeun tempat anu istimewa dimana aya rute ningali canyons tina sudut sareng sudut pandang anu sanés. Cara séjén pikeun mikaresep aranjeunna nyaéta ngalakukeun rute catamaran di walungan Sil. Ieu mangrupikeun daérah ogé aya sababaraha biara anu tiasa dipikaresep sareng mangrupikeun tempat anu aya di kolong anggur Ribeira Sacra, janten anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun rute anu kalebet nganjang ka kolong.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*