10 kutha Spanyol sing apik sing ngrebut Instagram

Kutha Spanyol

Apa sampeyan butuh preinan sawetara dina, nanging ora pengin adoh banget? Nah, sampeyan pancen wis begja, cedhak karo sampeyan, ana sawetara kutha Spanyol sing duwe kekasih ing tengah-tengah Instagram. Dadi manawa, dheweke uga bakal nindakake perkara sing padha karo sampeyan. Tujuan sing sepi ing endi sampeyan bisa medhot saka masalah kerja lan masalah liyane, nalika ngubengi kita kanthi keajaiban lan sudut sing unik.

Kaendahan sing, kadang kita duwe langkah, nanging ora sadhar. Mula, dina iki kita bakal ngarani kabeh. Kutha Spanyol kanthi akeh sejarah, warisan lan sudhut sing ora bakal dilalekake. Preinan sing pantes banget ing papan sing apik. Apa kita ngemas tas?

Llanes minangka kutha sing menang ing Instagram

Llanes Asturias

Kita wiwiti karo kutha sing paling akeh nyebutake ing Instagram. Kanggo apa sing wis ditindakake kanthi medali emas, lan ora nggumunake. Sampeyan kudu nyebutake yen duwe luwih saka 214.842 hashtag ing jejaring sosial kasebut, miturut peringkat sing digawe dening mesin pencari sewa liburan, Holidu. Llanes dununge ing Asturias, adus karo Segara Cantabrian lan cedhak banget karo Picos de Europa. Pasisir sing apik lan wilayah pelabuhan beda karo tembok gunung lan lembah sing ana ing saubenge. Mesthi wae, kita ora bisa lali karo Warisan Artistik sing nyorot Istana Count la Vega del Sella, Istana Dukes Estrada, Greja San Salvador utawa, Torreón de los Posada lan liya-liyane.

Sóller njupuk medali perak kaya kasebut

Soller

Gunggunge 209.667 nyebutake ing Instagram sing nggawe Sóller dadi kutha Spanyol sing paling apik. Dumunung ing sisih lor-lor Mallorca, mula misuwur amarga panen jeruk. Saiki, saka jantung sing ana ing Plaza de la Constitución, sampeyan bisa ngrasakake sudhut sing unik lan gastronomi sing apik. Trem sing nyambung karo area pelabuhan misuwur banget, tanpa lali ngunjungi Greja Sant Bartomeu.

Mogán, tujuan pantai sing apik ing papan nomer telu

mogan

Kutha iki dadi nomer telu ing rangking iki, kanthi 122.970 tagar, kutha-kutha Spanyol kanthi sebutan paling akeh ing Instagram. Dumunung ing Gran Canaria, dadi kita ngomong babagan wilayah pantai sing apik. Nanging ora mung iku, nanging kita bakal nemokake area pelabuhan, tebing lan promenade, ing wilayah tebing sing asri banget. Sawetara pantai paling misuwur yaiku La Verga utawa pantai Patalavaca, tanpa lali karo Pantai Puerto Rico.

Sarria, kutha liyane sing paling disenengi ing Spanyol

benteng menara sarria

Kita bali menyang sisih lor lan ing kasus iki, kita tetep ing Lugo. Sanajan luwih khusus ing Sarria. Kutha sing duwe luwih saka 103.117 nyebutake ing Instagram. Mung ana luwih saka 13.000 jiwa, nawakake warisan budaya kanthi apik ing bentuk Torre de la Fortaleza lan Biara La Magdalena wiwit abad kaping-XNUMX. Mesthine ing kabeh papan iki isih bisa ditemokake luwih saka 20 greja Romanesque.

Astorga, kutha León ing urutan nomer lima

astorga

Kanthi nyebutake 89.068, Astorga tampil ing urutan nomer lima. Nanging kutha iki kalebu kutha Spanyol sing paling apik lan dihargai. Kajaba iku, kita kudu bali menyang abad kaping XNUMX SM nalika lair minangka kamp militer. Dina iki kita bisa mlaku-mlaku liwat Walikota Plaza, ayo ngerteni karo Istana Guadí utawa Katedralé, tanpa lali tembok abad pertengahan lan mesthine museum coklat. Mandeg manis sing mesthi ana regane.

Palafrugell papan nomer enem kanggo kutha Girona iki

palafrugell

Punika a desa pesisir lan nelayan. Dadi, wis ngerti iki, kita ngerti kepenake karo film srengenge ing omah putih cilik, teluk lan alas Mediterania. Kabeh iki nuduhake katenangan kanggo nikmati santai sawetara dina. Ora kaget yen duwe 85.947 nyebutake.

Santoña ing urutan nomer pitu ing rangking kasebut

santoña

Ing sisih wétan Cantabria kita nemokake Santoña. Ya, iki minangka kutha Spanyol sing paling disenengi ing jaringan sosial Instagram. Amarga duwe 84.403 nyebutake. Sawise sampeyan mlaku ing tanah iki, ora ana sing diarani nelpon Rute Mercusuar Jaran. Mesthine, kanggo ngakses, kudu mudhun udakara 685 langkah lan 100 langkah maneh yen pengin adhem ing segara. Teluk Santoña lan pelabuhan minangka wilayah liyane sing kudu dipikirake.

Vejer de la Frontera ing Cádiz

vejer saka wates

Kita tekan nomer wolu, kanthi 81.171 nyebutake ing Instagram lan nggawa kita menyang kutha Spanyol sing paling apik lan apik. Dununge luwih saka 200 meter lan pinggir kali Barbate. Pusat bersejarah kasebut tembok lan kastil lan sawetara gereja isih katon. Mlaku-mlaku liwat lurung-lurung sing sempit, sampeyan bakal ngrasakake kaendahan omah lan dekorasi kembang ing omah kasebut.

Baeza, Situs Warisan Dunia

baeza

Diumumake kaya iki bebarengan karo Úbeda, lan uga ora nggumunake. Wiwit aku munggah ing tanah sing wis dienggoni wiwit Zaman Perunggu. Amarga iku, warisane pancen sugih ing macem-macem gaya lan campuran budaya. Kanggo ngetik Baeza kudu bali menyang urip maneh abad pertengahan. Dalan watu, kothak, katedral lan uga banyu mancur minangka conto sing apik kanggo kabeh.

Kamboja, ing urutan nomer sepuluh lan pungkasan ing peringkat kasebut

cambados

Paling ora, nanging paling ora, kita nemokake Cambodia. Dumunung ing Pontevedra lan dadi kutha liyane ing Spanyol sing duwe 66.079 nyebutake ing Instagram. Wis dipilih dadi Kutha Anggur ing Eropa. Dadi, kunjungan menyang tlatah kasebut mesthi ngrasakake produk khas kaya ngono. Nanging saliyane, omah-omah mewah, biara San Francisco utawa reruntuhan Santa Mariña Dozo, minangka poin penting liyane saka papan iki. Pira kutha kasebut sing wis dikunjungi?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*