10 pantai mudo paling apik ing saindenging jagad

10 pantai mudo paling apik ing donya, miturut GoNOMAD.com. Dhaptar kasebut mesthi subyektif (saran ditampa, apa pantai mudo favorit sampeyan?), Nanging paling ora dadi orientasi kanggo wong-wong sing pengin ngrencanakake plancongan ing alam liar:

1. Leucate Plage, Perpignan, Prancis

Leucate Perpignan

Pantai Mediterania sing apik banget kanthi pasir emas 1km, perairan sing tenang lan 3 resort naturis (Desa Aphrodite, Club Oasis) sanajan pantai kasebut terbuka kanggo kabeh.

2. Pantai Es Pregons Gran, Mallorca

Iki minangka teluk cilik pasir emas kanthi segara sing transparan banget lan katon kaya Karibia tinimbang Laut Tengah. Ora ana bar utawa bar pantai, mula luwih becik nggawa piknik. Bisa uga pantai paling apik ing wilayah Es Trenc.

Cara paling apik kanggo mlaku ing kana yaiku mlaku-mlaku ing pinggir pantai saka Colonia Sant Jordi.

3. Pantai Haulover, Sunny Isles, Miami, Florida, USA

Pantai Haulover

Ing sisih kidul "Negara Sunshine" pantai pasir sing apik iki paling populer ing Amerika Serikat, lan gampang dingerteni sebabe: cuaca sing apik ing taun iki, dirawat kanthi apik lan kutha Miami cedhak.

Pantai kasebut ana ing Haulover Beach Miami-Dade County Park, ing Collins Avenue (A1A), sisih lor Bal Harbour.

4. Vera Playa, Almería.

Bisa uga pantai nudist paling populer ing Spanyol, kanthi tawaran hotel naturist sing apik. Almería duwe iklim paling anget lan paling garing ing kabeh wilayah Spanyol dadi musim iki dawa banget. Vera Playa minangka tujuan favorit para naturist Eropa mula swasana internasional lan kosmopolitan.

5. Pantai Pisang, Skiathos, Yunani.

Pisang Skiathos Yunani +

Pantai pisang minangka jeneng 3 teluk sing apik banget sing disenengi para naturis. Supaya ora ana salah paham: jeneng kasebut nuduhake wujud teluk amarga wedhi kuning.

Sajrone musim panas, para naturis asring milih menyang Little Banana, teluk cilik, amarga tekstil cenderung ngrebut teluk sing luwih gedhe. Saka Skiathos sampeyan tekan pantai kanthi mlaku-mlaku kanthi 15 menit ing sangisore wit zaitun.

6. Valalta, Istria, Kroasia.

Wis mesthi dikandhakake manawa Kroasia minangka swarga kanggo para nudis. Lan Valalta malah luwih apik, amarga bisa uga pantai paling apik ing Kroasia, nudist utawa ora. Ana meh 3 km saka pantai pasir, watu lan teluk cilik sing diubengi kebon anggur lan wit zaitun.

Sampeyan bisa mbukak dina (€ 2) utawa tetep ing wilayah kasebut.

7. Pantai Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas Gran Canaria

Dune kaya ing Sahara menehi tandha pantai sing apik banget ing antarane Maspalomas lan Playa del Inglés sing misuwur. Ana garis pantai 3 km lan nganti 1 km ing dunes, mula ora ana kekurangan sudhut sing sepi.

8. Euronat, Bordeaux, Prancis

Kabeh pesisir kidul-kulon Prancis biasane dadi pantai nudist sing gedhe banget sing udakara luwih saka 100km saka Biarritz nganti Gironde. Ana akeh persaingan, nanging resort Euronat misuwur kanthi kualitas pantai lan swasanane. Akeh kulawarga sing milih minangka tujuan plancongan lan pantai mbukak kanggo kemah lan pengunjung awan. Pantai liyane sing disaranake ing wilayah kasebut yaiku Montalivet, La Henny lan Arnaoutchot.

9. Pantai Plakias, Pulo Kreta, Yunani

Pantai Plakias Kreta

Ing bukit lan gunung sing apik banget, sampeyan duwe pantai ing sisih kidul Kreta, cocog kanggo renang utawa nyilem. Ing musim dhuwur sampeyan bisa tuku omben-omben lan payung nyewa.

10. Les Grottes Plage, Ile du Levant, Prancis.

Pantai iki minangka permata saka pulo Levant, bisa diakses nganggo jalur sajrone 10 menit. Pasir putih cilik alami ing segara pirus sing cocog kanggo renang utawa snorkeling. Cara paling gampang kanggo mlebu ing kana yaiku nganggo feri saka Le Lavandou, ing antarane St Tropez lan Toulon.

70 taun kepungkur, Ile du Levant minangka papan kelairan gerakan naturist ing Prancis. Saiki omah-omah cilik komunitas lan akeh akomodasi turis. Minimal sandhangan disaranake ing kutha Heliópolis, nanging turahane paling pas kanggo njobo ruangan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   antonio ngandika

    Halo1 Aku wis ngunjungi pirang-pirang negara ing jagad iki lan aku wis menyang pantai sing apik; aku ora bisa ujar endi sing paling apik! Kayane wong sing nulis ing kaca iki durung nate ngunjungi Galicia lan khusus LA PLAYA DE BARRA lan sekitar omah cabo, Cangas del morrazo, bisa uga saingan karo wong liya ing saindenging jagad! Tulung aja kabeh kumpul! IKI SITUS AKU KANGGO RELAX!

  2.   Gamaliel Barrios Tuells. ngandika

    Foto sing apik banget, aku pengin entuk informasi luwih lengkap, aku manggon ing papan sing adoh saka jinis informasi iki, aku durung nate niliki pantai, aku pengin nindakake, ekonomi ora bisa ditindakake, bisa uga ana sing menehi kesempatan finansial, Aku saka Guatemala, tapel wates karo Meksiko, aku bakal ngenteni informasi sing dikirim menyang email. Matur nuwun GBT

  3.   Nacho ngandika

    Sampeyan pancen bener, kanca sing dak tresnani.
    Aku bubar wis ngunjungi Galicia lan khusus ing pantai nudra Barra lan uga Kapuloan Cíes lan iku ora ana tandhingane lan kanthi cara masarakat Galcia luar biasa. Yaiku swarga sing luar biasa, siji-sijine sing kurang apik yaiku banyune beku nanging yen sampeyan nggoleki papan sing apik banget, aja nganti lali.

  4.   nana ngandika

    Halo kabeh, aku mbayangake sampeyan uga durung nate menyang Asturias, pantai paling apik sing dakkarepake dununge ing Niembro, paradisaka, sepi, sepi, tanpa mobil ing sacedhake, pantai kasebut diarani Torimbia, pancen apik banget

  5.   william ngandika

    Halo! Aku Salvador sing pengin urip pengalaman sing luar biasa, nanging sampeyan bakal ngerti, aku ana ing negaraku, El Salvador, lan aku kudu ngerti kepiye cara nyedhaki pantai. Matur nuwun Aku seneng banget karo pitulung sampeyan.