10 tujuan paling apik ing taun 2016 miturut Lonely Planet (II)

Tujuan Paling Apik ing 2016 Uluru

Yen dina liyane kita marang sampeyan ing ndhuwur limang Tujuan 2016 miturut Lonely PlanetDina iki dadi giliran gangsal liyane sing wis ilang. Lan sing paling disenengi babagan dhaptar iki yaiku wisata kanggo kabeh selera, wiwit saka papan kutha kanthi sejarah nganti kutha-kutha, negara-negara alas, utawa iklim sing adhem banget. Ayo, kita ora tetep ing tujuan tropis sing biasane.

Iki Pandhuan Planet Lonely Dheweke paling akeh digunakake para wisatawan, lan dheweke wis menehi pendapat supaya tujuan kasebut dipilih dadi sing paling apik kanggo taun iki. Kita yakin manawa duwe rangking, saben negara duwe pesona khusus, ora ana sing luwih apik tinimbang liyane, lan nyatane, aku luwih seneng nomer enem, sing diwiwiti kanthi cicilan nomer loro iki, dadi favoritku sing mutlak. Opo duwekmu

Australia

Tujuan paling apik ing 2016 Australia

La Gedung Opera Sydney, koala lan kanguru, pedalaman Australia kanthi watu Uluru, mainake didgeridoo. Kabeh mau minangka prekara sing dakkarepake utawa bisa ditindakake, amarga Australia minangka papan sing beda-beda, malah nduwe fauna khusus, lan masarakat Aborigin, amarga wis pirang-pirang atus taun diisolasi saka negara liya. Kaya sing sampeyan ngerteni, iki digunakake kanggo njupuk tawanan nalika jaman penjajahan, nanging saiki dadi papan sing kebak budaya sing ketemu, lan akeh perkara sing narik kawigaten.

Ana akeh prekara sing penting yen lelungan menyang Australia, lan salah sijine yaiku ngunjungi Sydney kanggo ndeleng Opera lan teluk, ngunjungi lingkungan The Rocks, utawa adus ing Pantai Bondi sing kondhang. Ruang alam sing bisa dikunjungi butuh suwene sewulan, nanging ana sawetara papan khusus, kayata Great Barrier Reef ing wilayah Queensland, utawa menyang Pusat Merah, ing wilayah sisih lor, kanggo ndeleng lanskap sing misuwur karo Watu uluru. Uga ana taman alam, kayata Kakadu utawa Namadgi, sing paling asri alam.

Poland

Tujuan Paling Apik 2016 Warsawa

Polandia minangka tujuan Eropa liyane ing taun 2016, lan uga menehi pesona Eropa saka kutha-kutha sing akeh sejarahe. Kanggo ngunjungi Warsawa, ibukutha, iku kudu, lan ing kene kita nemokake kutha sing wis dibangun kabeh sawise Perang Dunia II, nanging kutha kasebut bisa njaga kabeh gaya sing ana. Kutha iki minangka modal budaya sing akeh teater lan musium, kayata Grand Opera House, lan uga dadi papan kanggo dianakake acara budaya penting, kayata Rapat Jazz Internasional. Kunjungan liyane bisa dadi Istana Pulo utawa Istana Belvedere. Uga dadi papan sing menarik yaiku Krakow, ibukutha lawas, kanthi kutha lawas ngumumake situs sing dilindhungi Sejarah Universal. Ing kene kita nemokake pasar abad pertengahan paling gedhe ing Eropa, utawa restoran Wierzynek, sing paling tuwa ing Eropa sing isih aktif.

Uruguay

Tujuan paling apik 2016 Uruguay

Iki minangka siji-sijine papan ing Amerika Selatan sing kalebu ing dhaptar kasebut, lan minangka negara sing stabil ing politik sing uga duwe kemakmuran, keamanan, lan keramahan masarakat. Montevideo minangka ibukuthané, ing pesisir, lan nduwe papan kaya Plaza de la Independencia utawa Palacio Salvo. Uga duwe pantai, yaiku Pocitos, kanggo nikmati sunar srengenge. On Punta del Este sampeyan bakal nemokake spa sing paling eksklusif lan mewah negara. Lan kanggo lelungan maneh, sampeyan kudu ngunjungi Colonia del Sacramento, kanthi Kuartal Bersejarah sing dadi Situs Warisan Dunia UNESCO.

Greenland

Tujuan paling apik 2016 Greenland

Kanggo sampeyan sing ora wedi adhem, iki minangka tujuan sing ideal, kalebu Kerajaan Denmark. Ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing Greenland, kalebu ndeleng lampu lor sing misuwur, sing ditemokake ing saindenging negara, utawa ngliwati Icefjord, gletser sing mlebu menyang wilayah Ilullisat, ing endi sampeyan bisa njupuk prau kanggo ndeleng blok es sing gedhe. Sampeyan uga bisa ngunjungi Nuuk, ibukutha, ing kana ana museum kanthi seni Greenland sing bisa sinau babagan sejarah papan kasebut. Hiking uga populer banget, amarga dalane sithik lan papane alam banget ora bisa dilewati.

Fiji

Tujuan paling apik 2016 pulau Fiji

Iki minangka salah sawijining swarga lan tujuan sing bisa ditemokake ing dhaptar iki. Ing Fiji, ana nganti 333 pulo sing bisa dideleng, sanajan mung sawetara sing paling misuwur. Ing utama yaiku Viti Levu, lan ing jerone, uga pantai karo wit kurma, ana kutha-kutha cilik kanthi museum lan kegiyatan. Ing njeroné, kita uga bisa nikmati plancongan-plancongan kanthi teratur, kanthi menek utawa munggah gunung liwat alas. Saliyane, sampeyan duwe klompok Pulo Yasawa sing asale saka vulkanik. Dheweke duwe pantai putih lan tlaga kanthi warna pirus. Antarane yaiku Pulo Kura-kura, ing ngendi sawetara adegan 'El Lago azul' difilmake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*