5 restoran aneh ing Tokyo

Tokio iku kutha modern, lincah, dinamis, kanthi akeh wong sing teka ing endi wae lan ewonan ewu kafe, bar lan restoran. Ora ana dalan sing sampeyan ora weruh papan kanggo mangan utawa ngombe, sanajan sethithik. Wong Jepang mangan lan ngombe ing njaba saben dina ing minggu lan sampeyan, minangka turis, nindakake perkara sing padha.

Tokyo duwe akeh restoran kanthi lintang-lintang Michelin amarga gastronomi luar biasa nanging uga duwe papan sing unik lan khusus amarga ana sebab liyane. Budaya populer Jepang apik kanggo kabeh, mula iki dhaptar limang restoran aneh ing Tokyo. Saka vampir nganti impen hallucinogenik nganti ninja, robot lan Alice ing Wonderland. 

Alice ing restoran Labirin

Yen sampeyan seneng critane Lewis Carroll, iki minangka papan sing apik kanggo ngombe lan mangan ringan. Ana ing lingkungane Ginza, salah sawijining sing paling larang lan eksklusif ing ibukota Jepang, nanging aja mikir manawa sampeyan bakal nggawa sampeyan ngombe. Ngetung biaya rata-rata 40 euro kanggo panganan Italia.

Papan iki dibukak wiwit dina Senen nganti Jumuah wiwit jam 5 sore nganti 11.30 sore lan ing akhir minggu lan preinan mbukak esuk kanggo kopi, saka 11:30 nganti 3pm lan maneh antarane 4 nganti 11:30 pm. Kaya sing sampeyan ngerteni, papan iki pancen kepengin banget lan wiwit tekan kono sampeyan ngalami koridor sing dihiasi lembaran saka bukune Alice kanthi ilustrasi asli. Ing njero tabel yaiku kertu, ana cadangan yaiku a teacup raksasa lan bocah-bocah wadon padha macak kaya Alicia.

Kaya biasane, presentasi sajian paling apik. Sampeyan teka liwat kereta bawah tanah, mudhun ing stasiun Ginza ing jalur sing padha, sing jaraké mung limang menit, utawa njupuk jalur JR Yamanote banjur mudhun ing Shimbashi. Kerjane nang Bangunan Taiyo, 5F 8-8-5. Nampa kertu kredit!

Christon Cafe

Sapa wae sing wis ngunjungi Tokyo ngerti manawa angel banget golek greja ing kutha kasebut. Pancen ora ana, mesthi, nanging yen sampeyan teka saka negara Kristen, sampeyan wis biasa ing greja lan kapel ing endi wae. Gambar Kristus minangka bagean saka lanskap lan mulane aku kepenak banget ngunjungi budaya sing ngelawan. Sampeyan ngerti manawa geolokasi jagad kanthi istilah Kristen ora mesthi relevan.

Oalah, ing Tokyo sampeyan bisa mbukak iki cafe sing dihiasi motif KristenCandlestick kanthi lilin, tirai beludru, langit-langit berkubah, bar marmer, misbyah kayu sing dipoles, windows kaca patri, patung Kristus lan Virgin Mary lan hiasan gereja sing khas. Kabeh nganggo a puter meneng menyang gotik Ya, ana gargoyles, peti mati, organ sing cukup fatal lan menu kanthi jeneng tartamtu sing nggabungake agama karo teror.

Ana liyane Christon Café ing Osaka, sing asli, nanging saiki dadi populer nganti saiki uga ana Shibuya lan saka Shinjuku. Sampeyan kudu milih loro! Perusahaan sing ngurus kopi kasebut ujar manawa sampeyan ndeleng saka Eropa lan Amerika Latin nanging umume Digawe ing China. Oalah, apa sing bakal sampeyan deleng bocah-bocah wadon sing nganggo gaya lolita gotik lan nalika wengi dadi klub wengi.

Alamat Shinjuku yaiku Sankocho Heim, 5-17-13, 8-9F. Dibukak wiwit jam 5 sore.

Restoran Ninja Akasaka

Ninja lan Jepang, siji ati. Situs iki kasedhiya dheweke mung mangan lan nduwe pertunjukan ninja dadi bisa malih dadi wengi sing istimewa lan nyenengake. Ing njero restoran sing nganggo kayu lan watu, kanthi gaya Jepang abad pertengahan. Ninja njupuk pesanan sampeyan lan nggawa sampeyan, kanthi meneng lan katon lan ilang kaya ana ing salah sawijining misi rahasia sing dadi protagonis. Dheweke uga nyenengake para tamu pagelaran pedhang utawa seni beladiri.

Gastronomi ing papan iki modern nanging wayahe ngawula dadi sing istimewa amarga ninja-waiter iku cukup dramatis. Lan bisa uga panganan kasebut ngelingake sampeyan babagan bintang ninja utawa permen karet minangka keong sing sampeyan takon ... Seneng banget! Situs iki ana ing Nagata-cho, ing Akasaka Tokyu Plaza, 1F. Bukak saka dina Senen nganti Setu saka jam 5 sore nanging lawang ditutup jam 10:30, sanajan masarakat bisa tetep nganti tengah wengi.

Sampeyan teka kanthi mlaku mung telung menit saka stasiun Jalur Ginza utawa saka stasiun Marunouchi, Akasakamitsuke. Saka situs web sampeyan bisa pesen.

Kawaii Monster Cafe

La budaya kawaii wis dileksanakake ing saindenging jagad. Yen Korea Selatan ngekspor k-pop, budaya Jepang ngekspor budaya kawaii kanthi intensitas sing padha. Lan bocah-bocah wadon ing saindenging jagad nguciwani! Ing Tokyo, sampeyan duwe iki restoran lan cafe Super Edan.

Kayane ngimpi LSD. Yen sampeyan mlebu ing watu, Dhuh Allah! Babagan situs kasebut super unik lan warna sing wis dirancang dening Sebastian Masuda ing lingkungan Harajuku, ing endi liyane? Wong iki pisanan duwe toko sing dadi populer banget, 6% Dokidoki, lan banjur gabung karo bintang pop Kyary Pamyu Pamyu kanggo mbukak cafe ing Shibuya: Kawaii Monster Café. Sampeyan wani?

Sampeyan mlebu cafe liwat cangkeme monster sing mbukak kanthi mripat gedhe menyang papan Teddy Bears, cupcakes lan permen ing endi wae. Papane kaperang dadi patang bagean: Stand Susu duwe unicorn, bunnies lan candlestick lan botol bayi; Mushroom Disco banget psychedelic duwe ageng jamur warna-warni, Sala Mel-teh duwe pilar macaroni lan Eksperimen Bar nglayani koktail sing katon kaya bar ing Venus.

Lan staf ora adoh karo paketan lan polah tingkah sampeyan, dadi sampeyan duwe Dolly, Baby, Edan, Candy lan cyborg seksi sing jenenge Nasty. Gas gastronomi akeh banget ing warna sing bisa dipangan. Ana ing YM Square, 4F.

Kafe Vampir

Restoran / cafe aneh paling anyar ing Tokyo kalebu budaya vampir. Yaiku a panggonan peteng, Beludru abang lan ireng, tengkorak, peti mati kanthi lampu gantung cahya lan swasana bosok sing elegan.

Staff nganggo tuksedo lan bocah-bocah wadon nganggo setelan gaya Prancis. Iki minangka situs sing rinci banget, mula ing kene dheweke bisa nggawe batere nggawe skenario buku vampir sing khas. Kaya-kaya sampeyan wis kebak ing jagad Bram Stocker lan Dracula. Swara Musik barok lan menu kasebut ora bisa digunakake, mula sampeyan bisa pesen tulang rusuk sing wis mati la la Helsing, cookie pamakaman Dracula sing dimasak ing geni wong utawa panganan cuci mulut vanilla kanthi getih permen ...

Kafeteria kalebu klompok sing padha karo Chrison Café lan Alicia. Situs iki ana ing lingkungan Ginza, ing Lapeville 7F.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*