7 barang gratis sing bisa dideleng ing Seville

7 perkara sing bisa dideleng kanthi gratis ing Seville

SevillaIng dina-dina khusus ing Minggu Suci, iki dadi salah sawijining kutha sing paling akeh dibukak ing Spanyol, amarga kasunyatane yen ngobati saben ukiran kasebut kanthi ati-ati lan diproses liwat dalan-dalan ing antarane para Nazarene, panah lan dupa.

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing bakal ngunjungi Seville saiki utawa mengko, bisa uga sampeyan ngerti iki 7 barang gratis sing bisa dideleng ing Seville. Gratis mesthi bisa digunakake, lan utamane narik perhatian masarakat, mula aja nganti ketinggalan lan nikmati topi ing kabeh papan kasebut.

Dolan maring Torre del Oro

La menara Emas Iki minangka salah sawijining situs sing paling dihormati lan khas ing kutha Seville ... Iki minangka Torre Albarrana, saka Dhuwur 36 meter dununge ing sisih kiwa Kali Guadalquivir. Lumrah lan umume ndeleng kertu pos utawa foto Seville kanthi monumen sing apik iki ing mburine. Dadi, yen sampeyan pengin ndeleng kanthi gratis tanpa biaya, sampeyan kudu mampir a monday. Ya, kaya sing wis diwaca, Saben dina Senen, ngunjungi Torre del Oro ora duwe biaya.

Yen sampeyan ngupayakake, saka ndhuwur sampeyan bisa mikir perspektif kali lan kutha sing beda.

Yen sampeyan lunga ing wayah awan, lawang mlebu duwe biaya 3 euro saben wong, 1 euro kanggo para senior lan siswa terakreditasi.

Su Jam ngunjungi yaiku:

  • De Senen nganti Jumuah: 10:00 - 14:00 jam.
  • Setu lan Minggu: 11:00 - 14:00 jam.
  • Ditutup ing wulan Agustus

Arsip India

7 barang gratis sing bisa dideleng ing Seville

Dumunung ing Alun-alun Triumph, Arsip Hindia, dibangun ing 1785 ing pamrentahan Carlos III, pancen gratis. Bangunan gedhe tenan iki njaga dana sing diproduksi dening institusi sing digawe Administrasi Spanyol uga wilayah Spanyol ing luar negeri. Arsip kasebut ngreksa udakara 43.000 pusaka saka tilas koloni Spanyol.

El Jam ngunjungi yaiku:

  • Senen nganti Setu: wiwit jam 9:30 nganti 16:45 sore
  • Minggu lan preinan: wiwit 10:00 esuk jam 14:00 sore

Royal Alcazar saka Seville

7 barang sing bisa dideleng ing Seville - Real Alcázar de Sevilla

Es salah sawijining istana paling tuwa sing digunakake ing donya. Alcázar Nyata Seville wis urip kanthi tataran beda-beda, wiwit pungkasan abad kaping XNUMX nganti saiki. Saka tembok kasebut, dheweke wis mbahas pengaruh macem-macem budaya sing wis mapan ing Seville nganti saiki.

Yen sampeyan pengin dolan gratis istana ageng iki, sampeyan duwe sawetara opsi:

  1. Dadi warga Seville utawa manggon ing kutha kasebut.
  2. Dolan maring dina Senen awan.

Sang Giralda

7 barang sing bisa dideleng ing Seville - La Giralda

Bangunan khas ibukutha Andalusia liyane! La Giralda minangka jeneng menara lonceng Katedral Santa María. Rong pertiga ngisor menara kasebut cocog karo minaret mesjid lawas kutha kasebut, wiwit pungkasan abad kaping-XNUMX. ing jaman Almohad, nalika pihak ndhuwur minangka finish sing wis ditambahake ing jaman Kristen kanggo nyelehake lonceng.

Yen sampeyan ngunjungi La Giralda ing dina Minggu, lawang mlebu gratis. Yen sampeyan nindakake dina liyane, regane 8 euro.

Su Jam ngunjungi es:

  • Musim Panas Musim Panas: Senen nganti Setu saka 09:30 nganti 16:30. Minggu wiwit jam 14:30 sore jam 18:00 sore
  • Musim Gugur Musim Gugur: Senen nganti Setu wiwit jam 11 nganti 00 Ing dina Minggu wiwit jam 18:00 sore nganti 14:30 sore.

Museum Seni Rupa

7 barang sing bisa dideleng ing Seville - Museum Seni Rupa

Bangunan sing ana ing Plaza del Museo iki nduweni bangunan entri gratis kanggo warga Eropa. Nanging, biaya mlebu ora larang, amarga regane mung 1,5 euro.

Iku babagan museum seni paling penting ing Andalusia lan sing nomer loro sing paling penting ing Spanyol amarga duwe koleksi lukisan dening seniman nasional sing hebat.

Pembangunane rampung ing taun 1835 nanging durung resmi dibukak nganti taun 1841. Museum kasebut meh meh wajib dibukak yen sampeyan pengin ngerti lukisan Sevillian Baroque, utamane dening Zurbarán, Murillo lan Valdés Leal, uga lukisan Andalusia wiwit abad kaping XNUMX.

Su jadwal yaiku:

  • Tutup dina Senen
  • Selasa nganti Setu wiwit jam 9 nganti 00:20 wengi
  • Minggu lan preinan: wiwit jam 9:00 nganti 14:30 sore

Biara Cartuja

7 barang sing bisa dideleng ing Seville - Biara La Cartuja

Uga dikenal minangka Pusat Seni Kontemporer Andalusia (CAAC). Iki digawe ing taun 1990 kanthi tujuan nyedhiyakake kabeh Andalusia kanthi institusi sing cocog kanggo riset, konservasi, promosi lan penyebaran seni kontemporer.

Sithik mbaka sithik, karya seni wiwit dipikolehi kanthi ide njupuk langkah pertama ing konfigurasi koleksi permanen kontemporer.

Lawang menyang Biara iki dadi pusat seni yaiku gratis saka dina Selasa nganti Jumuah (sajrone awan), lan ing Setu sedina muput.

Pavilion morocco

7 barang gratis sing bisa dideleng ing Seville - Pavilion Maroko

El bangunan ana diwenehake dening Karajan Maroko kanggo Yayasan Tiga Budaya ing Mediterania, ngreksa kaagungan jaman biyen.

La dolan dipandu lan durasi sakjam, rampung gratis, ya, sampeyan kudu Pesen sadurunge kanggo pandhuan kanggo ngatur klompok kanthi maksimal 30 wong.

Aja lali ngunjungi papan sing ora jelas ing kutha Seville sing apik iki. Sampeyan bakal kesengsem!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Tania ngandika

    Contone, situs gratis liyane sing ora dituju para pelancong ing Seville yaiku Plaza de España. Bangunan utama, saka Pameran taun 1929, dening arsitek regionalis Aníbal González.

    Greetings.