8 Konstruksi Mega sing Luar Biasa ing China

Gambar | CNN.com

Rasane bangunan mega ing China wis misuwur. Ora mung amarga dheweke bisa nuduhake kekuwatan teknik nasional, nanging uga nggawe struktur sing pantes diowahi dadi obyek wisata akeh kayata Menara Eiffel utawa Jembatan San Francisco.

Konstruksi mega paling anyar sing diresmekake ing negara Asia yaiku jembatan sing diangkat dadi 218 meter ing sadawane lembah lan dawane 488 meter ing provinsi Hebei. Dibangun dening perusahaan Bailu Group, upacara presentasi kasebut dirawuhi kira-kira 3.000 turis sing bisa ndeleng dhewe babagan rasane mlaku-mlaku ing jembatan transparan ing antarane rong tebing ing Taman Alam Hongyagu.

Kanthi ngukur iki, Hongyagu minangka jembatan paling dawa ing donya, sing tahan nganti gempa skala 6 lan topan gaya 12 miturut skala Beaufort. Saiki, apa jembatan utawa konstruksi mega liyane sing duwe China sing bisa ngilangi rekor? Ing ngisor iki ditemokake.

Jembatan Zhangjiajie

Nganti jembatan Hongyagu diresmekake, sing paling dawa ing jagad iki yaiku Taman Alam Zhangjiajie, dawane 430 meter lan dhuwure 300 meter. Dununge ana ing Taman Alam Zhangjiajie, provinsi Hunan, sing wis diakoni wiwit taun 1992 minangka Situs Warisan Dunia. dening UNESCO, minangka salah sawijining sing paling akeh dibukak ing China.

Jembatan Banyu Qingdao

Liwat Teluk Jiaozhou, Jembatan Qingdao didegake, sing paling dawa ing ndhuwur banyu ing Bumi. Konstruksi kasebut njupuk rekor saka jembatan Tionghoa liyane, sing ana ing Teluk Hangzhou sing nganti saiki dianggep paling dawa ing saindenging jagad segara, dawane 36 kilometer.

Konstruksi mega iki dawane 42,5 kilometer lan nduwe enem jalur nalika lalu lintas beredar ing loro arah. Nduweni luwih saka 5.200 pilon lan pabrikan mbutuhake jutaan baja lan beton.

Saiki ing jejere Jembatan Qingdao, dibangun sawijining Pulo Ponggawa cilik sing dadi papan istirahat kanggo para plancong, saengga bisa ngisi bahan bakar mobil, duwe cemilan utawa blanja.

Jalur Underground Guangzhou

Terowongan paling dawa ing donya kanggo transportasi umum yaiku ing Guangzhou, kutha liyane ing sisih kidul negara kasebut. Konstruksi mega iki ngidini lelungan 60 kilometer liwat subway tanpa mlebu ing permukaan.

Jembatan Baipanjiang

Jembatan Beipanjiang ora cocog kanggo sing wedi karo dhuwure. Dununge 565 meter sadhuwure jurang kali Nizhu, ing sisih kidul negara kasebut, lan nyambungake provinsi Yunnam lan Guizhou sajrone rong jam Nalika jaman biyen ana kutha sing udakara limang jam nganggo mobil.

Foto sing bisa dijupuk saka sakitar Jembatan Beipanjiang iku luar biasa. Kabut ing antarane gunung nyebar ing lanskap kaya pengin nylametake jembatan sing lair ing antarane watu kasebut.

Gambar liwat Rail Travel

Jembatan Railway Liupanshui

Jembatan iki nduweni gelar jembatan sepur paling dhuwur ing saindenging jagad. Dibukak ing taun 2001 lan dununge ing Liupanshui. Ing taun 2009, dheweke judhul jembatan lengkungan paling dhuwur ing jagad iki, nanging tetep dadi sing kasebut ing ndhuwur.

Penyebutan khusus pantes kanggo metode sing diterusake kanggo pambangunan, sing diarani super akal. Alasane yaiku, tinimbang nggunakake rong menara sementara ing saben bangunan kanggo nggawe lengkungan, digawe kanthi rong bageyan kanthi palsu, saben siji ana ing sisih jurang kasebut. Tumpukan pertama ing saben ujung dadi rod dasi.

Sawise setengah saka lengkungan wis rampung, tumpukan kasebut diuripake 180º nganti ngadhepi lengkungan kasebut. Banjur sapérangan mau dipasang lan papan lan sisa tumpukan dibangun.

Jembatan Aizhai

Iki minangka keajaiban teknik sipil ing kutha Jishou sing digantung ing ndhuwur jurang Hunan Dehang 355 meter ing sadhuwure lemah. Dawane 1.176 meter, iki nyambung ujung rong trowongan sing arupi dalan gedhe Jishou-Chadong, dibangun ing sadhuwure lembah sing apik.

Karakorum, dalan gedhe paling dhuwur

Kanggo mungkasi kiriman kasebut saka dhuwur, kita bakal ngomong babagan Karakorum, dalan gedhe lan konstruksi mega ing 5.000 meter sing nyambungake China sisih kulon lan Pakistan sisih lor liwat salah sawijining wilayah sing paling mbebayani lan kasar ing bawana nalika mbukak liwat telung pagunungan gedhe kayata pegunungan Karakorum, pegunungan Pamir lan Himalaya.

Minangka penasaran, rute ing dalan gedhe Karakorum minangka bagean saka Silk Road ing jaman biyen lan saiki dianggep minangka simbol kerja sama lan kekancan ing antarane rong negara kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*