kostum fallera

Sandhangan khas Spanyol

Kita ora bisa ngomong babagan sandhangan khas Spanyol. Negara kita duwe macem-macem kostum regional. Wani ketemu.

Instrumen khas Afrika

Yen sampeyan ora ngerti Afrika utawa sampeyan ora ngerti kasugihan budaya lan musik ing bawana iki, sampeyan bisa uga mikir yen wong Afrika mung main drum. Ora Ing Afrika ora kabeh drum, budaya musik ing bawana iki kalebu clempung, slompret, suling, gambang lan akeh liyane.

sandhangan khas Italia

sandhangan khas Italia

Busana khas Italia minangka asil saka tradhisi lan adat berabad-abad. Kajaba iku, owah-owahan saka siji wilayah menyang wilayah liyane. Wani kanggo nemokake iku.

Sandhangan khas Prancis

Dina iki Prancis sinonim karo fashion. Industri fashion Prancis kuwat, lan Paris wis suwe dadi kiblat jagad desain. Temokake kepiye busana khas Prancis sing apik banget, ngluwihi Paris sing apik lan modern.

Roti saka gula

Tradhisi Brasil

Antarane tradhisi Brasil sampeyan duwe acara kaya karnaval, masakan kaya feijoada lan karep kaya bal-balan. Wani ketemu.

Gendéra Kolombia

Tradhisi Kolombia

Antarane tradhisi Kolombia yaiku vallenato, abang lan Karnaval Ireng lan Putih. Wani ketemu.

adat Turki

Turki minangka negara sing nggumunake sing posisi geografis wis dadi persimpangan budaya lan peradaban. Wis kasugihan apik lan sawise ewu Temokake adat warni Turki: henna wengi, Ramadhan drumming, maca latar warung lan akeh liyane.

tari maasai

suku Afrika

Ing antarane pirang-pirang suku ing Afrika, Maasai, Tuareg, Mursi utawa Bushman sing misuwur. Wani ngerti luwih akeh babagan dheweke.

Suku India

India minangka negara raksasa kanthi luwih saka 1300 milyar wong, dadi negara paling padhet nomer loro ing donya. Dikenal minangka India minangka negara sing ageng lan multikultural, sugih banget nganti ora bisa ngerti kabeh. Apa sampeyan ngerti yen ana akeh suku sing ora dikenal sing manggon ing wilayah sing adoh?

Kolam Orcera

Endi kolam renang paling dawa ing Eropah

Yen sampeyan pengin ngerti ngendi kolam renang paling dawa ing Eropah, kita bakal pitutur marang kowe sing ana ing Orcera (Jaén). Wani ketemu dheweke lan kaget dhewe.

Apa sing bisa dideleng ing Museum Prado

Salah sawijining museum sing paling penting lan paling kerep dibukak ing donya yaiku Museum Nasional Prado ing Madrid. Sampeyan ora bisa lelungan menyang ibukutha Spanyol lan ora Yen sampeyan durung nate ngunjungi Museum Prado, kunjungan sing apik nunggu sampeyan. Banjur tulisen apa sing ora bisa dilewatake ing kene! Goya, Velazquez, Tiziano, Rubens... paling apik ing lukisan Eropah.

ngendi wong eskimo manggon

Piye wae kita kabeh ngerti sapa wong Eskimo. Apa bakal dadi buku masa kanak-kanak, buku pelajaran sekolah, film? Aku ora ngerti, nanging Sinau luwih lengkap babagan Eskimo, wong sing manggon ing wilayah Arktik.

Alhambra saka Granada

Monumen penting ing Spanyol

Antarane monumen penting Spanyol, katedral, Alhambra lan Sagrada Familia dening Gaudí ngadeg metu. Wani dolan.

Acropolis saka Athena

Acropolis, apa iku

Kita nerangake kabeh babagan acropolis, apa iku lan sing paling penting. Contone, ing Athena utawa Aso. Wani ketemu.

Kepiye carane piramida Mesir dibangun?

Piramida Mesir minangka salah sawijining misteri gedhe ing jagad iki. Padha soko luar biasa, utamané nalika sampeyan ngrungokake teori sing wis ditenun lan terus Piramida Mesir minangka wonder lan misteri ing wektu sing padha. Apa sampeyan percaya apa sing diomongake para arkeolog babagan konstruksi utawa sampeyan mikir ana kucing sing dikunci?

Burj Khalifa

menara paling dhuwur ing donya

Menara paling dhuwur ing donya ditemokake utamane ing Asia. Pisanan saka Kulon ana ing urutan kaping wolu. Wani kanggo nemokake wong.

Bunker ing ndhuwur León

Bunker ing Spanyol

Ana akeh bunker ing Spanyol saka Bilbao nganti Catalonia, ngliwati Madrid. Apa sampeyan ora mikir ngunjungi dheweke minangka wujud pariwisata alternatif?

Alhambra saka Granada

Kisah-kisah Alhambra

Kisah-kisah Alhambra. Temokake legenda sing ngiringi monumen Granada sing apik, sing diumumake minangka Situs Warisan Donya.

Amazon

Adat ing wilayah Amazon

Adat istiadat ing wilayah Amazon kalebu kapercayan agama lan cara urip suku-suku sing manggon ing kono. Temokake wong-wong mau.

Tradhisi langka ing donya

Lan nalika sampeyan mikir sing donya iku panggonan liyane normal saka ing wektu liyane, sampeyan éling sing ora, sing isih ana tradhisi, adat, banget iku Breaking pasugatan, amputating driji, mbuwang tomat, jeruk utawa kayu manis, disguising tengkorak jaran. , mlumpat bayi... ngerti tradhisi aneh iki?

Naturisme: apa iku

Kita kabeh wis mlaku ngarep wuda ing sawetara titik utawa dijupuk mati setelan bathing ing blumbang, lan kita elinga sing koyo aneh lan penake Naturism luwih saka lumampah wuda ing pantai, iku gaya urip sing sapa bisa tindakake.

Alpen Swiss

adat Swiss

Adat Swiss kalebu saka urip sosial nganti kerajinan liwat perayaan lan gastronomi. Wani kanggo nemokake wong

Istana westminster

adat Inggris

Adat Inggris kayata Boxing Day utawa ganti penjaga ing Buckingham bakal kaget sampeyan. Wani lelungan ing kana lan nikmati

adat Senegal

Senegal minangka negara ing Afrika Kulon lan dikenal minangka "gerbang menyang bawana Afrika". Iku negara ayu, karo macem-macem mujur nengen lan Ngerti adat lan tradhisi budaya Senegal.

Budaya Yunani

  Yunani minangka salah sawijining tujuan wisata sing paling populer ing donya. Sawise kabeh, iku cradle saka demokrasi kulon modern lan sampeyan isih nemokake adat Yunani: apa mangan, kulawarga kaya apa, karya, seni ...

Budaya Jerman

Jerman ana ing tengah Eropa lan sawise Rusia dadi negara sing paling akeh pedunung ing bawana iki, sing urip 83 yuta wong. Temokake budaya Jerman, budaya, budaya, budaya

Budaya Mesir

Mesir minangka negara Muslim, mula mbantu ngerti sawetara babagan budaya sadurunge lelungan. Cara macak, menehi salam, cara polah.

Budaya Roma

Roma minangka salah sawijining kutha paling apik ing Eropa. Aku seneng karo kutha iki, ora bisa luwih ayu, luwih budaya, luwih menarik ... Mustahil Sadurunge lelungan menyang Roma, sinaoni babagan budaya, sejarah, masakan, festival lan tradhisi.

Kostum daerah Galicia

Sinau babagan sejarah kostum daerah Galicia, sandhangan tradisional para petani ing abad kaping pitulas lan isih ana nganti saiki.

Budaya china

China minangka negara sing apik kanthi budaya milenium, sugih lan maneka warna. Kayane beda karo jagad, kanthi basa, festival, zodiak dhewe, budaya Tionghoa kaya, macem-macem, menarik, nyenengake. Adate, festival, panganan, musik ... uga zodiak!

Kostum khas Wilayah Andes

Kita maca "Wilayah Andean" lan mikir babagan Amerika Selatan lan sawetara negara, nanging nyatane, utamane nuduhake salah siji saka enem wilayah alam. Wilayah Andean minangka salah sawijining wilayah kanthi bentang lan budaya paling gedhe ing Kolombia . Temokake klambi khas!

Kostum khas saka Oaxaca

Kostum khas nerjemahake adat istiadat, tradhisi, kabeh sing ana gandhengane karo lahan lan masarakat, budaya, agamane, gastronomi, kostum khas Oaxaca minangka kidung warna lan bungahe. Aja mandheg ngerteni dheweke.

Kostum khas Chiapas

Meksiko minangka negara multikultur kanthi tradhisi umur pirang-pirang abad. Salah sawijining wilayah sing paling apik yaiku Chiapas, ing sisih kidul-kulon negara kasebut. Dheweke duwe separo. Yen ana kostum warna-warni lan ceria yaiku kostum khas Chiapas, "chiapaneca". Nanging dheweke ora mung siji!

Kostum khas Nikaragua

Kostum khas saben negara utawa saben wilayah ing negara kasebut nyritakake babagan wilayah, adat istiadat lan tradhisi. Lan nalika ana wong ngobrol babagan kostum khas Nikaragua sing ana gandhengane karo tarian tradhisine, mula siyap-siyap kanggo jagad sing warna lan nyenengake.

Kostum khas Venezuela

Saben negara utawa wilayah ing negara kasebut duwe kostum khas, klambi tradisional sing nggabungake folklor, yaiku ekspresi budaya. Sinau babagan kostum khas Venezuela lan kabeh variasi, wilayah miturut wilayah.

Tradhisi Spanyol

Saben negara duwe adat istiadat, minangka asil lakune jaman, bangsane, lan laladan. Apa adat istiadat Spanyol sing cocog? Apa sampeyan ngerti tradhisi Spanyol sing paling populer? Flamenco, adu bantengan, pesta, pesta, piye kabare, apa bar lan tapas ...

Balapan jaran Sanlúcar

Balapan jaran Sanlúcar minangka pertunjukan sing beda sing kedadeyan ing lingkungan alam sing apik lan istimewa

Tradhisi Meksiko

Meksiko minangka negara sing duwe keragaman budaya sing paling gedhe ing Amerika, saengga nduweni tradhisi sing apik lan kepengin weruh. Sawetara wis tuwa banget, lan liyane Dina Dina Mati, Perawan Guadalupe, Karnaval Veracruz, mariachis, posadas ... ngerti kabeh tradhisi budaya Meksiko!

Apa klambi wong-wong Maya

Wong Maya dadi salah sawijining wong sing paling penting lan menarik ing jagad kuna. Disebarake ing saindenging Amerika Tengah, nganti pirang-pirang ewu taun kepungkur. Apa sampeyan nate kepiye tata cara wong Maya kuno? Dheweke nganggo rok, sandal, headdresses, kaos warna-warni, lan wulu akeh.

Legenda Kanaria

Legenda Kanada inspirasi dening landasan Guanche sing sugih, nanging uga ngomong babagan pulau sing katon lan ilang kaya sihir

Kostum rusia tradisional

Sarafan, poneva, kaftan, minangka jeneng sawetara rasukan tradisional Rusia, warisan budaya saka bangsa Eropa kuno iki

Legenda Meksiko

Legenda Meksiko, sing nanggepi sintesis budaya sadurunge Columbian lan Eropa, dadi warisan etnografi sing sugih

Klambi tradisional Jepang

Jepang minangka omahku nomer loro. Aku wis kerep tekan kana lan ora sabar ngenteni pandemi bakal bali maneh. Aku seneng karo negara iki, rakyat, gastronomi lan Kimon, obis, yukatas, sandal? Sepira sampeyan ngerti babagan sandhangan tradisional Jepang?

Lakune rasul rolas

Legenda Jam Astronomi Praha

Jam Astronomi Praha minangka potongan unik ing donya, kita bakal menehi legenda babagan karya seni sing luar biasa iki. Waca tulisan!

Kostum khas Yukatán

Kostum khas Yukatán minangka asil saka miscegenasi antarane pribumi lan Hispanik. Iki digawa sajrone jaran, tari tradisional wilayah kasebut

Legenda Galicia

Legenda Galicia kaya sing apik banget lan nanggepi warisan lisan lan mitos sing sugih ing wilayah Breogán

Kostum Jalisco khas

Busana khas Jalisco digandhengake karo tradhisi charrería lan mariachi. Mula, makili Meksiko sing paling asli.

Legenda Roma

Legenda Roma

Legenda Roma akeh banget, mula uga ngrujuk dumadine kutha lan taun-taun wiwitane.

Legenda Seville

Legenda Seville akeh banget lan nuduhake karakter mitos sing kepungkur sing manggoni kutha Andalusia sing apik.

Kostum khas Veracruz

Kostum khas Veracruz nggabungake autochthonous karo sing asale saka Spanyol. Menehi pinunjul kanggo dominasi warna putih lan kain sing sederhana.

Sandhangan India

Sandhangan India

Kita ngandhani kabeh rincian babagan sandhangan khas lan tradisional ing India kanggo sinau luwih lengkap babagan budayane.

Tradhisi Irlandia

Tradhisi Irlandia

Kita bakal ngomong babagan sawetara tradhisi sing paling apik ing Irlandia kanggo ngerti tujuan sing luar biasa iki.

Argoitia

Argoitia, papan kanggo 'Wolung jeneng kulawarga Basque', ora ana. Kanggo nggawe, bagean kutha kayata Zarautz, Zumaya utawa Guetaria dijupuk.

Saint Michael saka Climbing

San Miguel de Escalada minangka salah sawijining keajaiban Spanyol sadurunge Romanesque. Sampeyan bisa ngunjungi kutha ing Gradefes, provinsi León.

Asrama Leon

Parador de León utawa Convent of San Marcos minangka permata arsitektur sing bakal diangkut menyang wektu sing wis kliwat.

Budaya Arab

Kita urip ing jagad sing beda-beda lan macem-macem jinis nggawe kita dadi spesies sing apik. Dina iki kita bakal ndeleng ...

Pitu keajaiban Jagad

Wiwit taun 2007 ana 7 Kaajaiban anyar jagad modern sing dipilih ing survey global kanthi luwih saka 90 ...

Kolose Rhodes

Saiki jagad modern milih kamulyan dhewe-dhewe, nanging miturut sejarah Keajaiban Dunia Kuno yaiku ...

Museum Cerralbo

Dumunung ing omah gedhong abad kaping XNUMX sing apik lan tengah ing dalan Ventura Rodríguez, Museum Cerralbo minangka ...

Selandia Anyar

Selandia Baru

Selandia Baru, salah sawijining papan kanthi pemandangan paling apik lan paling apik ing planet iki. Ora ketepakan yen ...

Adat istiadat Spanyol

Ing taun 60-an, pamrentah Spanyol nggawe kampanye turis kanggo narik kawigaten para pengunjung ing Spanyol sing ...

Teater Mérida

Teater Romawi Mérida

Ing sisih kulon Spanyol ana Mérida, ibukutha Extremadura, sing didegake dening wong Roma ing ...

Penasaran ing jagad iki

Planet kita pancen gedhe banget, mula ana akeh rasa penasaran ing jagad iki sing mbantu kita ngerti budaya ...

Cara ngunjungi Parc Güell

Warisan modernis Antonio Gaudí ing Barcelona pancen apik banget: Casa Batlló, Sagrada Familia, Casa Milà… Tanpa…

7 njoget jagad

Folklor minangka satunggaling tradhisi budaya masarakat sing mbentuk identitase lan ditularake kanthi turun-tumurun ...

Istana Infantado

Istana Dukes Infantado, ing Guadalajara, minangka bangunan paling apik ing kutha Castilian-La Mancha. Monumen sing dinyatakake ...

Adat istiadat Guatemala

Amerika minangka bawana sing sugih budaya lan sejarah lan bagean tengah duwe warisan budaya Maya sing gedhe banget ora diwatesi karo Meksiko, kaya sawetara Guatemala sing ora duwe pikiran yaiku tanah sing sugih tradisi lan adat istiadat, sawetara asale sadurunge Hispanik, lan liyane diwarisake saka Spanyol Kaget dhewe karo dheweke!

Adat istiadat Kuba

Minangka asil campuran budaya, ing proses sing suwene pirang-pirang abad, budaya unik lair saka ...

Adat Jerman

Adat Jerman

Adat istiadat Jerman nyritakake babagan gaya urip lan karakter wong Jerman, sing penting kanggo lelungan ing kana.

Adat Korea Selatan

  Wis sawetara wektu, saiki dasawarsa saiki, Korea Selatan wis dadi peta budaya budaya populer ing saindenging jagad. Ngopo Amarga gaya musik sampeyan, apa sampeyan arep menyang Korea Selatan? Sampeyan pancen seneng drama lan k-pop, nanging sadurunge sampeyan mlaku ing kana, kepiye sampeyan sinau babagan adat Korea?

Menara Eiffel

Bea Cukai Prancis

Nalika nyiyapake plancongan ana akeh perkara sing kudu dipikirake supaya kabeh bisa ...

Adat istiadat Argentina

Argentina umume dadi negara imigran, sanajan geografise jembar banget, gumantung saka ngendi sampeyan bisa nemokake kontak karo adat istiadat sing bakal menyang Argentina lan pengin ngerti luwih akeh? Banjur ngerteni babagan adat istiadat, panganan, omben-omben khas, sikap lan adat sosiale.

Adat istiadat Jepang

Jepang minangka tujuan sing paling disenengi, aku bisa ngomong papan ing jagad mburi negara asale. Aku tresna banget karo Jepang, mula aku wis plancongan telung pungkasan iki. Apa sampeyan arep menyang Jepang? Banjur goleki babagan adat istiadat Jepang sing paling penting kanggo ngerti cara menehi reaksi kasebut. Lan sing endi sing ora bisa sampeyan lakoni!

Halloween

Tradhisi USA

Film lan seri Amerika wis nuduhake adat istiadat masarakat Amerika ing pirang-pirang kesempatan. Kita bisa uga ...

Kostum khas Kolombia

Kostum khas sawijining negara minangka conto budaya lan sejarah. Ing kasus Kolombia, folklor ...

Kostum khas Meksiko

Kostum khas sawijining negara, kayata gastronomi utawa musik, minangka ekspresi saka folklor. Urip…

Klambi khas Ekuador kanggo wanita

Kostum khas ekuador

Temokake kostum khas Ekuador, gumantung saka wilayah kasebut. Kepiye cara wong asing sing plancongan ing kana klambi? Goleki!

Taj majal

Budaya Hindu

Sinau babagan budaya India lan temokake adat istiadat masarakat Hindhu ing babagan agama, gastronomi, festival lan luwih akeh budaya Hindu.

Bocah sing nganggo klambi khas Brasil

Kostum khas saka Brasil

Temokake kostum khas Brasil, lan sandhangan sing dienggo gumantung saka wektu lan taun. Apa klambi Brasil? Temokake ing kene!

Ayurveda, ing India, ilmu urip

Kanthi artikel lelungan iki, sampeyan pengin ngenalake sampeyan babagan praktik kuno India: Ayurveda, utawa sing padha, ilmu urip.

Gendera Wales

Gendera Wales

Napa ana naga ing bendera Wales? Kita crita babagan simbol masarakat Welsh. Apa tegese? Goleki!

Candi khas Indonesia

Budaya lan tradhisi Indonesia

Kita nemokake adat istiadat khas Indonesia. Pesta, agama, sandhangan, gastronomi lan liya-liyane. Aja nganti lali karo budaya Indonesia.

London Guo

Guo London: Teror ing London

Kita ngandhani apa sing diarani Dungeon London, museum horor sing nawakake acara lan pertunjukan sing bakal nggawe sampeyan wedi. Apa sampeyan pengin ndeleng kepiye?

Sandhangan tradisional para wanita Meksiko

Klambi khas wanita Meksiko

Temokake klambi khas wanita ing Meksiko, klambi sing paling tradisional, modern utawa khusus kanggo pesta.

Wanita Kamboja

Klambi tradisional Kamboja

Yen sampeyan duwe rencana lelungan menyang Kamboja, luwih becik sampeyan ngerti sandhangan lan pakean khas daerah kasebut. Kepiye cara klambine ing Kamboja? Ngerteni.

Olahraga ing Wales

Olahraga minangka prekara sing ana ing Wales kaya bal-balan, rugbi, jangkrik, snooker, lan liya-liyane, sing narik ribuan wong.

Museum Sejarah Kedokteran

Dina iki kita bakal ngunjungi sawetara museum sejarah kedokteran. Ayo miwiti tur ing Museum Sejarah Sejarah ...

Topeng Folkloric Peru

Standar kerajinan Peru liyane yaiku topeng, digunakake wiwit jaman biyen kanggo digunakake minangka ...

Adat Piura

Piura minangka salah sawijining tujuan sing paling dihargai ing Peru, sing dununge ing sisih lor negara kasebut ing pesisir.

Klompok Aborigin ing Afrika

Bushmen ing ara-ara samun Kalahari, miturut sejarawan lan arkeolog, pentinge ana ing kasunyatan manawa padha banget genetika karo para imigran Afrika pisanan

Klambi Prancis

Prancis saiki ora duwe gaya kutha sing unik, sanajan bisa uga kasebut sawetara ...

Monumen paling apik ing Brussels

Brussels minangka ibukutha Belgia, sawijining kutha nostalgia sing kanthi harmoni nggabungake warisan sejarah sing megah kanthi ...