Nomer 8 bal

Nomer sihir China

Apa nomer sihir ing China lan apa artine? Temokake sebabe ana nomer khusus ing Tiongkok lan sampeyan bakal ngerti manawa angka sing cocog kanggo sampeyan.

Hadiah khas China

Cinderamata khas China

Rencanakan perjalanan sampeyan ing China? Temokake 7 souvenir khas Tionghoa, hadiah sing apik banget kanggo ngeramake kanca lan kulawarga.

Pantai paling apik ing China

Pantai paling apik ing China

Ing artikel iki, kita bakal mriksa sawetara pantai paling apik sing bisa ditemokake ing China. Apa sampeyan ngerti kabeh?

Jembatan Nanpu, jembatan luar biasa ing Shanghai

Cara sing apik kanggo ngerti pentinge kutha sing nyabrang kali yaiku ngukur ukuran lan kehebatan jembatane. Ing kasus Shanghai, delengen ing Jembatan Nanpu, jembatan luar biasa sing mbentang kali Huangpu.

Kutha hantu Fengdu

Ndhuwur Bukit Ming, ing pucuk sisih lor Kali Yangtze ing China, yaiku Fengdu, "kutha hantu." Iki minangka papan sing misterius sing narik para turis saka saindenging jagad, nanging utamane warga saka wilayah liya ing negara kasebut. Lan papan iki minangka papan sing sampurna kanggo sinau babagan budaya memedi Cina lan Akherat.

Piring Masakan Kanton

Ing kesempatan iki kita bakal ngomong babagan masakan Kanton, gastronomi sing asale saka provinsi Canton, ...

Laolongtou: ing endi Tembok Agung ketemu segara

Kita wis bola-bali ngobrol ing kene babagan Tembok Agung China: ekstensi, negara konservasi, kepiye lan ing endi ... Kanggo ngerteni, kita kudu lelungan menyang Shanghaiguan, ing propinsi Qinhuangdao, udakara 300 kilometer sisih wétan kutha Beijing.

Apa sing kudu dideleng lan ditindakake ing Guangzhou

Guangzhou (Canton) minangka kutha paling gedhe nomer telu ing China lan ing taun-taun pungkasan wis tekan Beijing lan Shanghai ing pirang-pirang pengunjung. Mung rong jam saka Hong Kong lan Macau, iku tujuan sing saya akeh digoleki lan dihargai para turis sing lelungan menyang Asia. Mangkene pandhuan cepet menyang kutha

5 pagoda Cina paling dhuwur

Salah sawijining konstruksi oriental sing paling populer lan kondhang ing donya yaiku pagoda. Saiki ing saindenging Asia, asale mula ...