5 hostel sing disaranake ing Tokyo

Yen sampeyan menyang Tokyo lan ora pengin turu ing hotel, aja ing hostel. Sampeyan bakal ketemu wong-wong saka saindenging jagad lan akeh kabecikan lan sopan santun saka Jepang!

Alas bunuh diri

Alas Bunuh Diri ing Jepang

Alas Bunuh Diri minangka papan sing dununge ana ing lereng Gunung Fuji, ing Jepang. Papan sing kebak misteri ing endi masarakat bunuh diri.

Tori

Wisata paling apik saka Tokyo

Dhaptar sawetara wisata sing paling apik sing bisa ditindakake saka Tokyo kanggo ndeleng papan perlindungan, candhi, lanskap lan pantai

Kafe Vampir ing Ginza, Tokyo

Ing lingkungan Ginza ing Tokyo, ana papan sing apik banget lan medeni, sanajan kanggo kutha sing berlebihan lan barang-barang sing luar biasa kayata ibukutha Jepang. Kita ngomong babagan Vampire Café, sawijining restoran gothic sing dihiasi salib, tengkorak, cobwebs, candelier sing uga duwe peti mati Dracula.