Kita menehi push sethitik sing dibutuhake kanggo lelungan luwih akeh

Kita sing lelungan sethithik amarga ora bisa, nanging manawa bisa nindakake iku ora bisa ngerti, utawa paling ora gampang, wong-wong sing ora lelungan utawa lelungan sethithik, bisa asring nindakake. Amarga iku saiki Warta PerjalananKita pengin menehi dorongan cilik sing dibutuhake kanggo ngajak sampeyan lelungan luwih apik. Lan kita ora bisa mikir cara sing luwih apik tinimbang nggawa tembung sing wis dialami saka akeh penulis, seniman, turis sing wis pengalaman, lsp. Sing bakal nggawe sampeyan yakin manawa plancongan minangka pengalaman paling gedhe lan paling apik sing bisa sampeyan lakoni, utawa paling ora dheweke.

Yen sampeyan seneng frase sing menehi inspirasi, frase sing motivasi lan frase sing mbantu sampeyan njupuk langkah sing ora wani sampeyan lakoni, tinggal lan maca artikel iki ... Mesthi sampeyan bakal nemokake tembung sing bakal dadi mantra plancongan ing kene wektu. Lan yen mangkono, wenehake ing bagean komentar.

Frasa babagan lelungan

  • "Plancongan nyedhiyakake imajinasi dadi kasunyatan, lan ndeleng prekara sing ana tinimbang mikir kepiye kahanane" (Samuel Johnson).
  • Koper sing wis adus ditumpuk ing trotoar maneh; awake dewe isih adoh. Nanging ora dadi masalah, carané urip » (Jack Kerouac).
  • Plancongan kasar. Sampeyan meksa sampeyan dipercaya wong liya lan ora ngerteni kabeh sing akrab lan kepenak karo kanca lan omah. Sampeyan ora seimbang kabeh. Ora duwe apa-apa kajaba sing paling penting: hawa, jam istirahat, impen, segara, langit; kabeh prekara-prekara sing cocog karo sing langgeng utawa sing kita bayangake kaya ngono » (Cesare Pavese).
  • "Tangi dhewe ing kutha sing aneh minangka sensasi sing paling nyenengake ing jagad iki" (Freya Stark).
  • "Cara dakdeleng, hadiah lan kemewahan plancongan paling gedhe yaiku saben dina, bisa ngalami prekara kaya sing sepisanan, ana ing posisi sing meh ora ana sing akrab kanggo kita. . lungguh " (Bill Bryson).
  • «Sawise sampeyan lelungan, lelungan ora bakal rampung, nanging digawe bola-bali saka pameran kanthi kenangan. Pikiran ora bisa ngeculake lelungan » (Pat Conroy).
  • "Mungkin lelungan ora cukup kanggo nyegah intoleransi, nanging yen sampeyan bisa nuduhake manawa kabeh wong padha nangis, ngguyu, mangan, kuwatir lan mati, sampeyan bisa ngenalake ide yen kita nyoba ngerti, kita bisa uga nggawe kanca. » (Maya Angelou).
  • "Plancongan ngrampungake perkara sing padha karo sing ditindakake para novelis sing apik karo urip saben dinane nalika nyithak kaya foto ing bingkai gambar utawa permata ing dering, saengga kuwalitas intrinsik dadi luwih jelas. Plancongan bisa nindakake iku kanthi prekara sing ditindakake saben dinane, kanthi menehi kontur lan makna seni » (Freya Stark).

  • «Petualangan minangka dalan. Petualangan nyata - mandhiri, motivasi dhiri lan asring mbebayani - meksa sampeyan supaya bisa langsung ketemu karo jagad iki. Jagad kaya saiki, dudu kaya sing mbayangake. Awak sampeyan bakal tabrakan karo bumi lan sampeyan bakal nyekseni. Kanthi cara iki sampeyan bakal kepeksa ngrampungake kaluhuran tanpa wates lan kekejeman manungsa sing ora bisa ditemokake - lan bisa uga sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan dhewe duwe kekarone. Iki bakal ngganti sampeyan. Ora ana sing ireng lan putih maneh » (Mark Jenkins).
  • "Yen sampeyan nolak panganan, ora nggatekake adat istiadat, wedi karo agama lan ngindhari wong, luwih becik sampeyan tetep omah" (James Michener).
  • "Ora ana sing ngembangake intelijen kaya lelungan" (Emile Zola).
  • "Cukup lelungan rasane mboseni, nanging lelungan kanthi tujuane edukatif lan nyenengake" (Sargent Shriver).
  • "Aku wis ngerti manawa ora ana cara sing luwih aman kanggo ngerti yen sampeyan seneng utawa sengit karo wong tinimbang lelungan karo dheweke" (Mark Twain).
  • "Pendhidhikan paling apik sing bisa ditampa yaiku lelungan" (Lisa Ling).

Lan yen maca ukara kasebut ora nggawe sampeyan tangi saka sofa kaya spring kanggo miwiti pawai menyang papan liya, kita bakal nemokake cara kanggo ...

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*