Kuba dulce de leche alfajores, kanggo sing untu sing manis

Mangkene alfajores Kuba, godaan sing nyata

Mangkene alfajores Kuba, godaan sing nyata

Kanggo mungkasi plancongan gastronomi ing Kuba, kita bakal nindakake, nanging nganggo panganan cuci mulut, kanthi rasa legi sing sampeyan durung bisa nyoba sadurunge, nanging bakal tetep enak tenan, Kuba dulce de leche alfajores. Kanggo persiyapan sampeyan kudu:

• 1 Sachet 500g saka Betty crocker campuran cookie gula (sampeyan bisa nemokake ing lorong panganan internasional ing wilayah sing akeh)
• ½ Cangkir kenari ing halves, dipanggang lan disigar sacukupe
• 1/3 cangkir butter utawa margarine, lebur.
• 1 endhog.
• 1 cangkir klapa parut.
• 1 kaleng dulce de leche.
• 2 sendok gula gula

Kita bakal miwiti kanthi preheating oven nganti 180º lan kita sijine kertas lilin ing nampan oven. Saliyane, ing wadhah gedhe lan jero, kita bakal nambah campuran Betty Crocker, ½ cangkir klapa, mentega, endhog lan kenari lan kita bakal ngalahake nganti entuk adonan homogen.

Kita bakal nyebar adonan kanthi roller ing permukaan tepung nganti kekandelane nganti udakara setengah sentimeter. Kita bakal ngethok cookie kanthi cetakan sudhut sing bergelombang banjur dilebokake ing kertas lilin sing ditinggalake sentimeter kapisah lan kita bakal nindakake perkara sing padha karo kabeh adonan.

Kita bakal manggang antawis 7 lan 9 menit utawa nganti pucukipun coklat keemasan, kita lebokake ing nampan sakmenit banjur kita transfer menyang rak supaya adhem luwih cepet. Banjur kita bakal nyelehake dulce de leche ing salah sawijining cookie lan nutupi liyane, kanthi alon-alon pencet. Yen wis padha, kita bakal muter cookie ing sisane parutan klapa parut lan disiram karo gula icing lan dheweke bakal siap mangan.

Informasi liyane: Pawon ing Jagad ing Actualidadviajes

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*