Mangkene cara nggawe beras Kuba asli

Apa sampeyan pengin segan nasi Kuba sing enak?

Apa sampeyan pengin segan nasi Kuba sing enak?

Kepiye cara liya lan sawise panrima gedhe manawa entri kasebut khusus kanggo Nasi gaya Kuba, sajian sing, kaya sing dakkandhakake, beda banget karo sing dingerteni kaya ing Spanyol, digawe nganggo beras putih, endhog goreng lan saos tomat ing ndhuwur, sajian iki duwe bahan-bahan liyane sing nggawe pilihan gastronomi sing apik kanggo nedha bengi. mangan

Kanggo nyiyapake sajian iki kanggo wong papat, bahan kasebut dibutuhake:

  • 150gr. pari saben wong
  • 1 Pisang, 1 gelas banyu lan 1 endhog saben wong
  • 2 siung bawang putih
  • Lenga zaitun
  • Tomat goreng 1 gelas
  • Parsley lan uyah

Kita bakal miwiti kanthi nyelehake 1 gelas banyu kanggo saben wong kanthi gerimis minyak, cengkeh bawang putih lan tandur peterseli lan uyah. Nalika wiwit umob, tambahi pari lan kari seprapat jam, sanajan wayah masak bakal mesthi gumantung karo jinis sega; lan kita bakal nglakoake saben wektu supaya ora dadi massa.

Yen sega wis rampung, kita bakal saring, mbilas banjur dikuras. Kosok baline, ing wajan kita bakal nambah minyak sithik lan nambah pisang sing dicincang supaya dikicipi banjur kecoklatan banjur disiyapake endhog goreng.

Sawise endhog rampung, pari disajekake ing piring kaya crib lan pisang dilebokake ing ndhuwur, dipotong dawa, dicincang utawa diiris, ora peduli, lan ing sisih endhog lan tuang sendok utawa loro saos tomat goreng, luwih becik krasan lan sampeyan siyap mangan. Rasakake dhahar!

Informasi liyane: Pawon ing Jagad ing Actualidadviajes

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*