Palacio Nazarenas ing Cusco, hotel paling apik ing Peru

Istana Nazarenas

Katon ing dhaptar hotel paling apik ing saindenging jagad. Apa dheweke Istana Nazarenas ing Cusco, ing endi tamu seneng swasana misterius sing rompi pra-Columbian dekorasi bebarengan karo kaendahan ing Arsitektur kolonial. Dadi iki kanggo wong akeh hotel paling apik ing Peru, lan sintesis megah saka kutha sejarah lan modern.

Bangunan iki, sing asale kalebu jemaat biarawati Carmelite, saiki kalebu rantai Inggris Hotel Orient Express, sing nyedhiyakake patang taun kanggo restorasi, kanthi tujuan nglestarekake warisan budaya kanthi kasetyan lan sing lagi wae dibukak ing wulan iki.

Kraton Nazarenas

Pelanggan istimewa istana iki ing jantung Cusco duwe butler pribadi ing layanan sampeyan sajrone sampeyan nginep. Hotel iki nduweni 55 suite lan, cocog karo jabatane minangka jembatan antarane sejarah lan kontemporer, nawakake kolam renang ruangan pertama ing kutha kasebut uga spa aromaterapi kanthi pangobatan saka tanduran khas wilayah kasebut.

Sawetara suite ditandhani karo huruf Z (dudu kanggo El Zorro nanging kanggo tembung NaZarenas), nuduhake manawa ana barang sing khas lan unik ing, kayata potongan tembok Inca lawas utawa klambi kolonial liyane.

Rega akomodasi ora regane murah (minimal 560 dolar saben wengi), nanging pengalaman kasebut janjine bakal istimewa. Kajaba iku, kabeh tamu disambut karo a hadiah kalebu botol saka wangi-wangi digawe karo pati aromatik cusquenian lan diwenehi label kanthi jeneng Palacio de las Nazarenas.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*