Nawakake plancongan menyang Berlin karo kanca-kanca: Flight + hostel kanthi rega 80 euro

Apa sing bakal katon ing Berlin

Yen nawarake tawaran kasebut, kita ora bisa nolak. Kita nglampahi bagean ing urip sing pengin lelungan, nanging tanpa kudu ngrusak kanthong. Dadi, kita wis nemokake ide sing cocog kanggo sampeyan. Babagan a lelungan rong dina menyang Berlin, sing bisa dituduhake karo kanca lan mung luwih saka 80 euro. Sampeyan kasengsem? Klik ing kene lan kontrakake penawaran istimewa iki saiki sing bakal mung sawetara jam.

Kayane kabeh cocog banget. Tujuan sing spesial banget, bisa njupuk kanca utawa kolega lan mesthine regane pungkasan. Amarga bakal kalebu penerbangan kasebut dhewe lan tetep. Yen kabeh duwe kaluwihan, kita mung kudu siyap.

Flight + hostel ing Berlin kanthi rega sing ora kalah

Kaya sing wis dituduhake, kita bakal nemoni tawaran sing apik, tanpa mangu-mangu. Amarga saliyane wis kalebu ing tiket muter-muter, uga ana nginep telung wengi. Kabeh iki kanthi total 87 euro, sing spesifik. Dadi, iku wayahe pas kanggo njupuk kauntungan lan menehi kekarepan sing wis suwe kita pikirake. Kajaba iku, kita bakal bisa ngerti Berlin sajrone rong dina lan sethithik manawa bakal ana ing kana.

> Penerbangan pesawat + hostel ing Berlin mung 87 €

Lelungan menyang pesawat berlin
Menyang nawarake

Kanggo miwiti, kita Penerbangan bakal mangkat dina Selasa tanggal 12 Maret lan bali dadi dina Jumuah 15. Kita bakal budhal saka Madrid kanthi penerbangan langsung menyang papan sing dituju. Sawise tekan kana, hotel kasebut udakara udakara 12 kilometer. Nanging ora ana sing kudu kuwatir amarga klik ing kene sampeyan bisa nyewa transfer saka bandara menyang hotel kanthi rega paling apik lan kabeh jaminan.

Kajaba iku, amarga nginep kurang, kita bakal nggawa barang sing sithik banget lan ora bakal nyegah kita mandheg.

Hotel anggaran ing Berlin

Hotel kasebut minangka 'Days Inn Berlin City South'. Wis telung lintang lan wis direnovasi ing njero. Cedhak banget, sampeyan bakal nemokake area santai utawa hiburan wengi. Wiwit dununge ing Lingkungan Neukölln. Saka kana, saben sampeyan sarapan, sampeyan bisa ndeleng kutha sing paling apik. Kemewahan sing, ing kasus iki, ana ing kanthong kita.

Apa sampeyan wis yakin dhewe lan kowe pengin pesenan? Saiki sampeyan bisa nindakake ing Lastminute kanthi ngeklik ing kene 

Temokake Berlin sajrone 2 dina kanthi pandhuan

Sampeyan bisa uga ora suwe banget kanggo nemokake kutha kaya iki, nanging amarga saka saran sampeyan, sampeyan bisa nggunakake wektu kanthi maksimal supaya rong dina suwene sampeyan pateni. Tanpa mangu-mangu, cara paling apik kanggo nemokake kutha ing rong dina yaiku ngrekrut tur kanthi basa Spanyol. Ana macem-macem pilihan, mula kanggo mbantu sampeyan milih pilihan, ing ngisor iki menehi dhaptar pandhuan sing disaranake sing paling disenengi para pamiarsa:

Nalika ndeleng kutha, salah sawijining papan sing ora bisa dilalekake, bisa dideleng nalika tekan Berlin: ing Gerbang Brandenburg. Iki minangka gerbang lawas menyang Berlin, diresmekake ing taun 1791 lan saiki dadi pajeg perdamaian.

Gerbang Brandenburg

Sawise ditinggal lawang, sampeyan bisa mlaku nganti tekan Parlemen Jerman, amarga wis cedhak. Supaya bisa ngetik, priksa manawa sampeyan wis nggawe reservasi sadurunge dadi luwih becik sadurunge lelungan sampeyan nindakake kanthi online. Ing kasus iki, kita ngadhepi bangunan bersejarah sing duwe kubah gedhe. Yen sampeyan ndeleng Ebertsbrasse Street, bakal nuntun sampeyan menyang Peringatan Holocaust Berlin. Ing kasus iki, kita bakal weruh luwih saka 2.000 blok sing digawe saka beton. Maneh, iki minangka pajeg kanggo kabeh wong Yahudi sing dipateni ing Eropa. Sisa tembok Berlin minangka bagean liyane saka sejarah sing uga bisa dikunjungi.

Berlin ing rong dina

Tanpa mangu-mangu, dina sabanjure sampeyan ora bisa kliwat riko ing alun-alun sing paling misuwur. Telpon Alexanderplatz Iki minangka salah sawijining papan wisata paling apik ing kutha iki. Ing kana sampeyan bakal bisa ndeleng Menara Televisi lan jam dunya. Ora salah yen sampeyan seneng sinau sejarah, bukak sawetara museum banjur blanja kanthi sithik. Mesthi wae kita nyebutake alun-alun turis, dalane ora adoh banget. Kabeh mau, kita nyorot siji sing dikenal kanthi jeneng Ku'Damm. Ing kana sampeyan bakal weruh ing Greja Peringatan Kaiser Wilhelm.

Apa sampeyan pengin nemokake kabeh pandhuan lan kegiatan sing kasedhiya ing Berlin? Ing kene sampeyan duwe katalog lengkap kanggo nikmati Berlin kanthi maksimal lan ora mbuwang-mbuwang wektu

Kaya sing kita waca, Berlin nawakake campuran sejarah lan budaya karo bagean liyane kanggo hiburan lan uga turis. Soko sing uga bisa digabung kanthi sampurna sajrone rong dina. Kowe ora mikir?

Menyang tawaran >> Penerbangan + Asrama 2 dina ing Berlin kanthi rega € 87

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*