Tulis tips iki yen sampeyan arep lelungan menyang Vietnam nganggo utawa tanpa visa

visa kanggo Vietnam

Sampeyan wis mikir lelungan menyang Vietnam? Banjur sampeyan bisa uga diwenehi pitakonan kayata butuh visa utawa vaksin tartamtu lan liya-liyane, sing bisa dadi kuwatir. Amarga iku, ora kaya seri tips dhasar, supaya sampeyan bisa santai lan nikmati perjalanan sing apik.

Keraguan mesthi umum nalika ngemas lan lunga Sisih liya ing jagad iki. Sing paling apik yaiku ngresiki kabeh sing jelas lan kudu diikat, sadurunge miwiti petualangan anyar. Vietnam minangka kekarepan turis lan kita ora kaget. Apa sampeyan pengin ngerteni dhewe?

Apa aku butuh visa kanggo lelungan menyang Vietnam?

Iki minangka salah sawijining keraguan sing paling kerep banget lan mula ora mokal. Nanging elinga yen sampeyan duwe paspor Spanyol lan nginep ing negara kasebut kurang saka 15 dina, mula sampeyan ora butuh ndhaptar visa Vietnam. Yen sampeyan wis ngluwihi dina kasebut, mula sampeyan duwe sawetara modalitas. Ing sisih siji, siji kanggo Tetep sewulan sing bakal ditrapake kanggo bandara lan kanggo jinis wates liyane, dene sing liyane pilihan yaiku telung wulan tetep. Ing kasus iki, mung bakal ditrapake kanggo bandara.

lelungan menyang Vietnam

Syarat dhasar kanggo ngolah visa

Kita kudu eling yen saben negara duwe sarat dhewe. Mula, ora bisa digeneralisasi lan luwih gampang yen kita mesthi golek informasi ing situs web kasebut kedutaan besar Vietnam ing negara kita. Contone, kayata, kanggo Argentina, wajib diwenehi visa, nanging kudu Kewarganegaraan Italia Ya, sampeyan bisa nampani sampeyan ing wektu sing padha karo paspor Spanyol lan mlebu tanpa visa suwene 15 dina. Ngerti iki, elinga yen minangka syarat dhasar, kita kudu paspor paling ora umur 6 wulan. Kita uga bakal ngisi formulir sing diwenehake dening kedutaan lan foto jinis paspor bakal dikirim. Sampeyan uga bisa njaluk reservasi ing akomodasi tujuan lan ora diusir saka Vietnam sajrone telung taun kepungkur.

Vaksinasi sadurunge lelungan menyang Vietnam

Yen sampeyan wis duwe visa, yen prelu lan pengin lelungan, sampeyan kudu ngerti yen ora ana vaksinasi wajib. Nanging kaya asring kedadeyan, ana sawetara sing disaranake. Iki kalebu demam kuning utawa hepatitis A uga B, uga demam tipus. Obat nyamuk mesthi penting banget uga nggawa kit nganggo ibuprofen, yen perlu.

visa

Apa aku bisa ndhaptar visa kanthi online?

Saiki, kanthi internet sing digunakake, kabeh luwih gampang. Mula, dheweke wis ana kaca web kanggo ngolah prosedur iki. Sampeyan bisa nindakake 24 jam saben dina, berkat panjaluk digital. Ing data kasebut, sampeyan bakal nulis data lan mbayar jumlah sing dibutuhake. Mesthi wae, yen sampeyan wis memenuhi syarat, amarga yen sampeyan pengin luwih saka sebulan ing negara kasebut, mula sampeyan kudu menyang kedutaan.

Tansah njupuk asuransi lelungan

Sejatine sawetara poin kudu jelas banget sadurunge lelungan. Salah sijine yaiku Persyaratan visa Vietnam lan liyane, kanggo njupuk asuransi lelungan. Amarga kita ora nate ngerti apa sing bisa kedadeyan sajrone utawa nalika ing kana. Kaya sing bisa dipikirake, masalah dhokter lan kesehatan cukup larang ing sawetara wilayah ing donya. Apa kita bakal nanggung risiko kasebut? Sing paling apik dudu.

tips lelungan menyang Vietnam

Pilih tas ransel

Bener manawa kita wis biasa nggawa koper, nanging sejatine lelungan menyang Vietnam iki bakal luwih kepenak yen kita nggawa tas ransel. Minangka ngeterake koper ora mesthi gampang ing lurung-lurung. Mesthine, kabeh iki mesthi dikepengini para lelungan.

Dhuwit ing Vietnam

Itungane yaiku dong, dadi siji euro bakal dadi 27.000 dong. Sampeyan bakal nemokake cukup tagihan, nanging kaya sing dideleng, pangowahan kasebut cukup terjangkau. Supaya sampeyan bisa mangan luwih saka sak euro, ing akeh kios sing bakal ditemokake. Supaya sampeyan bisa ngirit nalika lelungan menyang Vietnam. Yen sampeyan rumangsa angel mikir babagan pangowahan, ora liya kaya nggunakake aplikasi seluler. Apa sampeyan duwe visa kanggo lelungan menyang Vietnam lan mbusak indikasi liyane? Banjur wis wayahe ngrasakake preinan sing cocog.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*