Varadero, tujuan pariwisata srengenge lan pantai paling gedhe ing Kuba

Varadero Kuba

Varadero Iki dianggep minangka tujuan wisata sing paling penting kanggo srengenge lan pantai ing Cuba. Warisan alam utamane bisa dideleng ing garis pantai sing pesisir luwih saka rong puluh kilometer sing wewatesan karo pesisire, ing endi potongan pasir putih sing apik digabung kanthi cara sing apik banget karo perairan pirus sing apik ing Karibia. Iklim sing anget, transparan banyu lan laladan tropis nggawe Varadero dadi tujuan Karibia.

Varadero dununge ing Semenanjung Hicacos, dadi bagean saka propinsi Matanzas, dununge mung ana satus telung puluh kilometer sisih wetan kutha Havana. Kutha Kuba iki didegake ing taun 1887, minangka kutha ing ngendi klompok sepuluh kulawarga mutusake omah, ing saiki Playa Azul, ing pesisir lor Matanzas.

Pangembangan tur wisata Varadero diwiwiti ing wiwitan taun suwidakan, nalika pambangunan klompok hotel dipromosekake kanthi tujuan nampa pariwisata internasional. Saiki Varadero duwe infrastruktur hotel 20 ewu kamar, lan nggabungake kompleks kompleks 'kabeh kalebu' ing negara kasebut, kalebu jaringan hotel utama kayata Sol Meliá, Barcelona, ​​H10, Husa, Iberostar, Gran Caribe, Gaviota lan Grupo Cubanacán.

Informasi luwih lengkap - Cayo Santa María, tujuan wisata sing ideal ing Karibia Kuba
Sumber - Yahoo
Foto - Lelungan Amerigo

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*