Pacasmayo: Pantai, adat istiadat lan ombak

pantai

Geografi Peru kaya termometer, sing luwih dhuwur, ing sisih lor, lingkungane luwih panas, diwenehi panas sing nyedhot, sing ndadekake kulit wong liyo lan permanen nggawe kulit saka wong kutha; Kosok baline, ing sisih kidul, kadhemen dadi kuat, kanthi arus udara sing ora bisa diluncurake. Nanging luwih becik ayo ngobrol babagan iklim sing nyenengake lan sedheng sing ngidini sampeyan bisa seneng lingkungan tanpa keluhan, dina sing cerah, apik banget ing teluk lan olahraga, yaiku ing sisih lor liyane.

Ing departemen La Libertad, ana kutha cilik sing dadi surga Peru kanggo atlit gelombang sing diarani Pacasmayo, sing dipérang dadi loro: Malecón, papan sing paling sugih sing ndeleng dina ing cedhak ombak lan koridor sing mbentuk pantai, Malecon padha karo sing bakal dadi sudut ing lingkungan, ing ngendi kanca-kanca kanggo diskusi lan nyenengake. Malecón minangka persentase minimal Pacasmayo - udakara 8% kutha, kalebu pantai, pantai lan telung blok perimeter sing dadi rute - lan wilayah eksklusif ing tujuan kasebut. Umume masarakat yaiku kutha, khas kaya kutha liyane, nanging kepenak ing festival kasebut ana ing minggu kapisan wulan Maret panas..

Mobilitas sing disenengi yaiku taksi motor, sing regane regane S / .1.50 tlutut nuevos ($ 0.50 dolar) bakal nggawa sampeyan ing endi wae watese, uga taksi tradisional sing mung regane luwih murah, regane S / .2 sol nuevos utawa udakara $ 0.66 dolar , bakal nindakake perkara sing padha lan kanthi kacepetan sing luwih gedhe.

Surf ing Pacasmayo

Ora prelu ngomong kaya ngono wilayah eksklusif, Malecón, minangka area sing paling nyenengake lan nyenengake ing kutha kasebut, papan kanthi sikap musim panas sing permanen, kanthi iklim mesthi kondhang lan surup srengenge.

Ana uga obyek wisata sing ana ing pinggiran Pacasmayo, nanging sing mesthi duweke identitas, iki diarani El Faro Lan wilayah sing nampa tepuk tangan paling gedhe saka para pengunjung sing seneng olahraga papan kasebut, amarga ana ombak penting narik kawigatene para peselancar saka macem-macem garis lintang, kayata Australia, Amerika Serikat, Holland lan mesthine saka ibukutha Peru.

Ombak Pacasmayo

Ing El Faro, kejuaraan berselancar transenden dianakake karo peserta level tinggi sing diakoni, sing nyebabake hotel sing kepenak diarani El Faro, kanggo identifikasi sing luwih gedhe, bubar wis digawe ing kana.

Pacasmayo minangka gabungan musim panas, adat istiadat lan olah raga, papan sing nyenengake nalika musim panas.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   paola mariela rodriguez mendieta ngandika

    Minangka papan sing apik banget ing departemen La Libertad amarga nyorot pantai sing dakpangan lan kepenak banget.

  2.   Raul Yenque Mendoza ngandika

    PACASMAYO

    ambang papan sing dilindhungi dening
    sunar srengenge lan rembulan
    liwat pampas lan angin
    saka ara-ara samun lan segara
    pantai sing nyingkirake
    epidermis saka
    watu lan watu bergelombang
    lan kebak ganggang
    Bahia leleh pot sejarah.