Pabean masarakat Italia

Roma

Salah sawijining aspek sing paling populer ing wong Italia minangka tingkah lakune, dheweke semangat lan ekspresif banget. Dheweke pancen wong sing langsung lan cenderung nyebutake kanthi tumindak sing biasane digedhekake. Karakteristik kasebut bisa ditambah utawa diminimalake gumantung saka wilayah kasebut Italia sing dolan dolan. Bisa uga ing Roma kita ketemu wong Italia sing luwih olahan, amarga alasan iki wong roman saiki akeh analogi karo basa Prancis.

Nalika umume restoran gadhahanipun hotel ing Roma kalebu ing katalog spesialisasi macem-macem jinis Piring tradisional, ora ana turis sing kudu kliwat kesempatan mangan ing a pizzeria tradisional utawa ing a restoran Khusus kanggo pasta. Biasane, perusahaan-perusahaan kasebut nggawe para tamu kaget karo sawetara gambar improvisasi ing endi banyolan italian tansah dadi tuan rumah sing hebat.

pizzeria

Miturut sejarah ing wong Italia padha populer amarga nyebutake pujian sing paling apik wanita manca kanggo nelukake dheweke (mulane dheweke mesthi dianggep tresna). Nanging, wanita dhewe familia minangka sedulur utawa sepupu, dheweke dilarang kencan karo pria sing ora dikenal utawa nganggo sandhangan provokatif. Adat iki saiki mung dikelola ing kutha-kutha cilik lan ing antarane para tuwa.

Serikat kulawarga minangka premis dhasar kanggo Masyarakat Italia, ibune dihormati banget, sanajan miturut sejarah, bapak wis dadi acuan utama (suwene wis pirang-pirang taun dianggep minangka wong Italia kang macho).

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo ngerti ItaliaCoba critakake babagan adat istiadat sing paling apik sing wis sampeyan lakoni.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*