Air terjun sing misuwur ing Norwegia

Miturut Syv Søstrene

Miturut Syv Søstrene

Wektu iki kita bakal ngunjungi wong sing misuwur tumiba norwegian. Ayo diwiwiti kanthi nyebutake Miturut Syv Søstrene o Cascade saka Pitu Suster. Iki minangka air terjun sing duwe 7 kali sing beda sing mlebu ing Geiranger Fjord. Air terjun iki udakara udakara 250 meter.

Kita uga bisa ngunjungi grojogan Tvindefossen, sing dununge ana 12 kilometer sisih lor Voss. Air terjun sing apik sing dhuwure 15 meter.

Grojogan Langfoss Air terjun sing dununge ana ing sisih kidul Norwegia, kanthi dhuwure 612 meter, dianggep minangka air terjun paling dhuwur kaping lima ing negara kasebut.

La Ramnefjells o Ramnefjellsfossen minangka grojogan, dianggep minangka salah siji curug paling dhuwur ing saindenging jagad amarga duwe tetes 818 meter. Kanggo ngunjungi, kita kudu menyang gunung Ramnefjellet, ing kotamadya Stryn, ing kabupaten Sogn og Fjordane, udakara 10 kilometer sisih kidul-wétan desa Loen lan Olden. Musim gugur gampang diakses nganggo prau, pesawat laut, utawa dalan.

ing Kjelfossen Iki minangka air terjun sing ana ing Gudvangen, ing kotamadya Aurland, ing Sogn og Fjordane. Grojogan kasebut nduweni dhuwure 755 meter.

La Mardalsfossen Minangka grojogan kanthi langkah-langkah, dununge ing kotamadya Nesset, Møre og Romsdal lan dhuwure 705 meter.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*