Aokigahara, papan sing sampurna kanggo mati

Aokigahara yaiku alas sing kandel lan peteng sing ana ing sisih ngisor Gunung Fuji duwe misuwur banget. Ing Jepang dikenal minangka "Papan sing sampurna kanggo mati" matur nuwun kanggo sing paling laris saka Wataru Tsurumui: "Manual Bunuh Diri Lengkap". Mesthine minangka salah sawijining papan sing paling nyenengake ing negara kasebut lan narik kawigaten para pengunjung sing kepengin weruh.

Fuel mitos tokoh bunuh diri ing Jepang, ing antarane wit-witan alas Aokigahara saben taun ana akeh mayit sing muncul. Lan ana sing paling nggegirisi: sawetara korban tindak mrana kanggo mateni awake dhewe nganggo buku Tsurumui. Sanadyan ora nggatekake poster (nyata) "Tulung dipikirake maneh" o "Mangga takon karo polisi sadurunge mutusake arep mati."

Pendhudhuk alas iki negesake manawa dheweke ora bisa ngerti sapa ing antarane para pengunjung ing wilayah kasebut sing teka ing kene kanthi santai utawa ora bakal bali maneh. Uga durung jelas kenapa dheweke milih papan iki, sing wis nyathet akeh lampus sadurunge diterbitake buku kasebut.

Siji panjelasan sing bisa ditindakake yaiku sing dikarepake mati ing sikil gunung suci wong Jepang, yaiku Fuji Yama, sanajan crita mitos memedi sing ngumbara diarani Yuri lan wit-witan sing nggawe tahanan dadi wong sing mlebu grumbul, supaya ora metu saka kana. Angin angin liwat cabang alas ora ana sing istimewa, nanging tumrape masarakat keprungu kaya tangisane roh-roh saka Akherat.

Sing serem tenan yaiku tugas saka buruh kehutanan sing rutin ngresiki alas lan nemokake temenan: mayit ing macem-macem negara dekomposisi, biasane digantung ing wit utawa dipangan sebagian dening kewan galak. Kerja keras.

Informasi liyane: Apa sing bakal dikunjungi ing Jepang

Gambar: golek japan

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*