Sing bakal dideleng ing Puebla de Sanabria

Puebla de Sanabria

Kutha sing sepi saka Puebla de Sanabria dununge ing provinsi Zamora, ing Castilla y León. Papan dununge nggawe enclave strategis pirang-pirang abad kepungkur, amarga cedhak karo wates Portugal. Mula dadi kutha sing benteng lan tembok. Iki dianugerahi kepentingan politik lan agama sing gedhe, diumumake dadi Aset Budaya ing taun 1994 amarga kompleks sejarah-seni kasebut.

La ngunjungi Puebla de Sanabria Iki minangka kunjungan menyang desa sing bersejarah lan sepi banget, ing ruang alam sing apik. Menehi warisan apik banget nanging uga cedhak karo taman alam Lago de Sanabria, sing minangka tlaga glasial paling gedhe ing Semenanjung Iberia. Kita bakal ngerti luwih lengkap babagan kabeh sing bisa dideleng ing Puebla de Sanabria.

Kastil lan Istana Gunggunge Benavente

Kastil Sanabria

Kutha iki dadi papan sing penting nalika nglindhungi tapel wates nglawan Portugal, mula kutha iki dikuatake nganti pirang-pirang atus taun. Ing Kastil lan Istana sing misuwur ing Cacah Benavente Saiki isih ana ing kutha kasebut lan wadi kanthi apik, dadi salah sawijining obyek wisata utama. Kastil iki diwiwiti wiwit abad kaping XNUMX lan saiki ana macem-macem ruang. Ing wilayah sisih lor kasebut duwe pusat pengunjung lan kantor wisata Sanabria. Kajaba iku, duwe sawetara kamar tematik ing 'Ruta de los Pimentel' lan uga babagan lanskap lingkungane kutha kasebut.

Ing sawijining tetep minangka 'Pusat Benteng' ing endi sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan sejarah kastil lan benteng liyane ing provinsi kasebut. Ing sisih wétan ana House of Culture, ing kana ana perpustakaan, aula pameran lan aula majelis.

Bèntèng San Carlos

Bèntèng San Carlos

Ing sisih kidul wilayah kutha Puebla de Sanabria ana sisa-sisa bètèng iki, yaiku sandhangan saka wilayah benteng kutha lawas. Ing isih ana wiwit abad kaping pitulas lan dheweke duwe nilai sejarah. Nalika nerangake ndeleng bèntèng, disaranake kanggo sing duwe minat sejarah. Nganti saiki, kerja sukarela kanggo nemokake sisa-sisa benteng lagi ditindakake ing wilayah kasebut.

Padepokan San Cayetano

Padepokan San Cayetano

Padepokan cilik iki dipasang ing greja Santa María de Azogue, sanajan minangka bangunan independen sing digawe ing Abad XNUMX kanthi gaya barok. Nduweni kapel cilik ing njero sawetara detail sing menarik lan kubah watu sing apik, sanajan sing paling apik mesthine ana ing facade barok kanthi ornamen.

Greja Santa María de Azogue

Greja Sanabria

Greja iki dipasang ing padhepokan lan minangka salah sawijining bangunan paling tuwa ing Puebla de Sanabria, wiwit asale dibangun kanthi gaya Romanesque ing abad kaping-XNUMX, sanajan mengko ngalami reformasi. Dununge ana ing Walikota Plaza, cedhak kastil. Ing lawang sampeyan bisa ndeleng ibukutha Romanesque kanthi tema kayata Adam lan Eve. Ing njero, font baptis saka abad kaping 1995 misuwur. Minangka kasunyatan sing kepengin weruh, kudu dielingake yen ing taun XNUMX reformasi ditindakake ing lapangan, sing nggawa sawetara batu nisan sing ana ing wilayah kasebut.

Museum Gedung Raksasa lan Bigheads

Museum Bighead

Iki minangka kunjungan sing nyenengake ing kutha. Museum khas iki dununge ana ing salah sawijining bangunan bersejarah. Ing njero omah kasebut a set kepala gedhe lan raksasa khas saka perayaan sing wis dadi bagean saka warisan kutha. Sawetara tokoh kasebut wiwit abad kaping XNUMX. Tanpa diraguhi, musium iki khusus kanggo salah sawijining tradhisi sing bisa dideleng ing pirang-pirang festival komunitas iki lan sawetara liyane.

Komplek sejarah seni

Puebla de Sanabria

Yen ana prekara sing bisa ditindakake ing kutha iki, mula seneng kompleks sejarahe. Omah khas kanthi fasad watu sing apik lan lingkungan sing kayane isih ana ing jaman liya minangka barang sing migunani banget kanggo para pengunjung. Tanpa mangu-mangu Puebla de Sanabria minangka kutha sing nawakake lingkungan sing sepi kanggo nikmati.

Tlaga Sanabria

Tlaga Sanabria

Cedhak karo kutha Puebla de Sanabria yaiku Lake Sanabria sing misuwur, sawijining tlaga sing asale glasial sing paling penting ing Semenanjung Iberia. Danau iki minangka bagean saka sing dikenal minangka Danau Sanabria lan Pegunungan Secondera lan Porto. Tlaga iki dununge ana ing lingkungan alam sing asri, cocog kanggo nikmati dina ndaki. Kajaba iku, ing tlaga dhewe sampeyan bisa olahraga olahraga, amarga duwe skateboard lan sewa kanu. Iki minangka salah sawijining papan utama kanggo plancongan seneng karo kulawarga. Apa sampeyan mikir babagan papan sing menarik ing Puebla de Sanabria?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*