Apa sing kudu dideleng ing Florence sajrone 3 dina

Florencia iku salah sawijining kutha sing paling apik ing Italia. Wis ana museum ing endi wae, greja lawas, alun-alun sing apik, restoran apik, lurung-lurung sing ora iso lali ... Sejatine 3 dina ing Florence Dheweke ora cukup, nanging cukup kanggo ndeleng lan pengin bali.

Perjalanan kaping pisanan ing Florence yaiku 5 dina, mula aku ora bisa nindakake apa-apa lan nindakake akeh perkara. Mikir maneh nalika semana, mriksa maneh kunjunganku lan apa sing isih ana ing inkwell, aku isih bisa menehi saran apa sing kudu dideleng ing Florence sajrone 3 dina mung

Florencia

Kaya sing wis diandharake, ana museum, istana lan gereja ing endi wae. Sawijining bisa ngelasake kunjungan ing antarane sejarah lan budaya. Kategori kapisan bakal kalebu omah lan kraton lawas, greja, lurung-lurung nganggo klambi Medici ... lan ing kategori nomer loro, kita kudu nambah museum.

Ing babagan agama, agama lan arsitektur lan agama lan budaya, ing iglesias dheweke dadi daya tarik utama. Mangkono, aku menehi saran supaya tuku tiket 72 jam kasebut menyang deleng Kubah, Menara Lonceng, Crypt, Baptistery lan museum.

Dina iki karcis regane 18 euro lan yen sampeyan tetep nginep 72 jam iku regane amarga kunjungan kasebut cukup akeh lan luwih becik dibagekake pirang-pirang dina. Mesthi, kanggo sing paling menarik, menek menyang ndhuwur Duomo, sampeyan kudu mbayar ekstra lan regane. Akeh.

Menek tangga sing sempit iku paling apik lan pemandangan ing ndhuwur apik banget. Greja dhewe dudu masalah sing penting, mula aku negesake munggah kubah minangka sing paling apik. 463 langkah ...

Aku ora tuku kertu turis amarga aku seneng milih riko miturut minat sejatine. Nanging ana kertu turis, yaiku Kartu Firenze, sing regane 85 euro lan sing tambahan 7 euro ngidini sampeyan nggunakake transportasi umum. Nalika ngrancang kunjungan sampeyan kudu ngelingi jadwal, dheweke nerangake:

  • lawang mlebu Kubah jam 8 esuk, nanging dina Minggu ditutup.
  • mlebu Menara Bell wiwit jam 8:30 esuk. Ora ana elevator lan langkah nambah nganti 414.
  • lawang mlebu crypt dibukak jam 10 esuk lan ditutup dina Minggu lan dina acara agama.
  • baptis ing ngarep Katedral lan mbukak udakara 11:15.

Saiki, ayo ngobrol babagan museum ing Florence. Ana museum terbuka, kutha kasebut minangka museum terbuka, kita ora bisa mbantah, nanging uga ana museum konvensional lan perlu dikunjungi sawetara.

Sampeyan bisa milih antarane Galeri Akademia, Galeri Uffizzi, Palazzo Strozzi, Museum Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti Kanthi Koridor Vasari, sing Palazzo Davanzati, Kapel Medici, Museum Bargello utawa Museum Opera del Duomo.

Iki mung sawetara museum ing Florence, ana akeh maneh, mula luwih becik milih apa sing disenengi lan saka apa sing pengin dideleng lan apa ora, amarga sajrone telung dina ora ana wektu kanggo kelangan. Contone, aku seneng abad tengahan lan luwih saka istana gedhe omah cilik mula aku mutusake bukak Palazzo Davanzati, omah abad pertengahan crita multi. Tiket kasebut murah banget lan ngidini sampeyan nemokake kepiye wong-wong sing sugih ing pirang-pirang abad kepungkur: kamar turu, kamar mandi, pawon, ruang makan ...

Aku uga ngunjungi Palazzo Vecchio kanthi menara lonceng sing dhuwur, gayane antarané abad pertengahan lan Renaissance lan sing apik Salone dei Cinquecento.

Kanggo ndeleng seni Florence paling apik, mula sampeyan kudu tur menyang Galeri Uffizzi utawa Galeri Accademia, kanthi Sang Prabu Dawud. Ing kana sampeyan bakal bisa ndeleng karya saka Boticelli, Giotto, da Vinci, Michelangelo, Perugino, Giambologna ...

Yen cuaca apik, aku menehi saran nyewa sepeda banjur mlaku-mlaku. Iki ngidini sampeyan, saliyane ngumbara ing lurung-lurung abad pertengahan, tekan sisih liyane kali Istana Pitti. Ing kene sampeyan bisa ngerti interior sing apik banget, Apartemen Royal kanthi karya Rubens, Rafael utawa Titian, utawa mlaku-mlaku liwat kebon sing apik.

 

Aku nindakake sing terakhir lan aku ora nuwun sewu. Ing Taman Boboli Palazzo ora bisa dilalekake, kanthi wit, patung, banyu mancur, kebon kanthi teras, pemandangan kali lan kutha, warna sing apik ... kabeh ana ing kebon sing diwiwiti wiwit abad kaping XNUMX nganti abad kaping XNUMX.

ing Kapel Medici Dheweke uga apik amarga ngurmati kulawarga elegan iki sing wis menehi hasil gedhe kanggo kutha, lan uga liyane Museum Bargello kanthi patung akeh. Sawise iku, kutha kasebut duwe greja ing endi wae lan museum waja Fantastic dumunung sethitik liyane, ing Museum Sibbert, kanggo kula dianjurake yen sampeyan seneng Abad Pertengahan kaya aku utawa sampeyan lunga karo bocah-bocah. Museum liyane sing paling daksenengi yaiku Museum Galileo, kanthi globe lan instrumen pengamatan astronomi sing beda lan penasaran lan liya-liyane.

Pungkasane, sanajan telung dina dudu wektu sing suwe, sampeyan kudu nggunakake awan lan wengi. Nalika bali saka itineraries, sampeyan kudu adus lan metu maneh, blanja barang-barang kulit, alat tulis utawa lungguh ing endi wae lan mikirake irama kutha, warga, turise.

Sampeyan bisa tuku sandwich krasan lan lungguh lan nonton kali, karo nyedhaki Ponte Vecchio sing populer, sampeyan bisa munggah nganggo sepeda menyang Piazzale Michelangiolo, ing endi papan sing apik Greja San Miniato lan kuburane lan pemandangan sing apik.

Ana akeh restoran ing sekitar Pasar Florence lan ing pasar sing padha. Aku nyaranake kaloro papan kasebut, luwih-luwih mlaku-mlaku ngubengi Pasar, tuku roti banjur mangan ing salah sawijining restoran ing alun-alun.

3 dina ing Florence Dheweke bakal sithik kanggo sampeyan, nanging luwih becik amarga bali menyang papan sing paling disenengi kanggo para plancong.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*