Apa sing kudu ditindakake ing Fuerteventura

Fuerteventura

La pulo Fuerteventura kalebu ing kepulauan Kepulauan Canary ing Spanyol. Ibukuthané yaiku Puerto del Rosario lan dadi pulo nomer papat paling padhet ing Canaries. Kabeh Kapuloan Canary pancen turis banget, amarga iklim apik banget ing taun iki, mula saben wong bisa lolos nggoleki srengenge.

Kita arep menyang deleng kabeh panggonan sing kudu dideleng Fuerteventura, kanthi taman alam, ibukota lan mesthine pesisir sing apik sing dadi mesin utama. Yen sampeyan pengin plancongan santai, sampeyan bisa seneng srengenge lan pantai, uga ruang alam, pikirake babagan Fuerteventura.

Dolan maring bukit pasir lan kutha Corralejo

Corralejo

Gundukan kasebut dununge ana ing sisih lor Pulo, sacedhake kutha sing diarani jenenge. Dheweke minangka dune gedhe sing ana ing sacedhake pesisir, mula lanskap kasebut ora bakal nglalekake wong liya. Ing Taman Alam Corralejo minangka papan sing kebak bukit pasir kanthi perairan pirus ing ngisor. Mesthi minangka salah sawijining mujur nengen sing paling akeh digoleki, lan papan sing kudu kita kunjungi. Pulo Fuerteventura nawakake lanskap unik kanggo njupuk foto sing paling apik. Taman iki dawane udakara wolung kilometer, mula kita bisa mbukak esuk kanthi tenang utawa nikmati pesisir, ing antarane Playa del Moro lan Playa del Burro. Wis ing kutha Corralejo, ing kana uga akeh akomodasi, sampeyan bisa seneng kutha lawas kanthi dalan sempit lan wilayah pelabuhan.

Mlaku feri menyang Pulo Lobos

Islet Lobos

Pulo iki jenenge jenenge saka singa laut sing nganti saiki urip ing pesisir. Entri menyang pulau diwatesi, mula sampeyan kudu njaluk idin limang dina sadurunge. Saka Corralejo, sampeyan bisa numpak feri kanggo ngunjungi pulau, sanajan mung budhal udakara patang jam, esuk utawa sore. Ing pulau iki sampeyan bisa pindhah menyang jalur hiking lan uga nikmati pesisir sing apik. Banyu pirus ing pantai La Concha kanthi bentuk setengah wulan minangka papan sing cocog kanggo santai.

Gawe rute liwat mercusuar

Mercusuar Fuerteventura

Kaya ing pulau apa wae, Fuerteventura duwe akeh poin ing pesisire ing kana kita bisa nemokake mercusuar, sing nggunakake fungsine lan dadi obyek wisata. Ing Fuerteventura, kita bisa nggawe rute sing apik liwat mercusuar sing paling apik supaya bisa nikmati ing lingkungan pesisir. Ing mercusuar Tostón ing Punta Ballena, kita bisa ngunjungi Museum Fishing Tradisional. Mercusuar Entallada ing Tuineje minangka suar udara sing uga nuntun pesawat. Mercusuar Punta ana ing Taman Alam Jandía lan diwiwiti wiwit abad kaping XNUMX, kanthi pameran ana khusus kanggo dasar laut.

Mlaku-mlaku liwat kutha Betancuria

Betancuria

Betancuria minangka salah sawijining kutha sing paling apik lan dikunjungi ing kabeh wilayah Fuerteventura lan uga salah sawijining kutha paling tuwa. Ing kutha iki kita bisa ndeleng ing Greja Santa Maria kanthi gaya Gotik Prancis ing dhasare para penduduk kutha pisanan dikubur. Kanggo sinau luwih lengkap babagan papan iki, kita bisa menyang Museum Arkeologi lan Etnografi, ing kana kita bisa ndeleng bagean saka arkeologi aborigin, liyane saka paleontologi lan etnografi liyane. Ing sakiwa tengene, kita uga bisa ngunjungi Taman Pedesaan Betancuria lan sudut pandang Morro Velosa.

Deleng pantai Cofete

Pantai Cofete

Pantai Cofete yaiku a pantai perawan dawane udakara rolas kilometer sing ngejutake kabeh wong sing ngunjungi. Sampeyan kudu njupuk dalan sing tumuju kutha Morro Jable lan tekan sudut pandang Degollada Agua Oveja saka ngendi sampeyan kudu mudhun menyang desa Cofete banjur menyang kutha kasebut. Ing wilayah kasebut, sampeyan bisa ngunjungi Casa Winter lan uga kuburan sing apik banget supaya sampeyan bisa ninggalake mobil. Saka kana, sampeyan bisa mudhun menyang pantai Cofete. Minangka pantai kanthi ombak sing kuwat, kolam ora dianjurake amarga bisa mbebayani. Nanging sampeyan mesthi dikunjungi, amarga iki minangka pesisir alam sing asri banget tanpa pasir.

Fuerteventura Pantai

Pantai Sotavento

Ing pulau Fuerteventura sampeyan bisa ndeleng pantai liyane kanthi kaendahan sing apik banget. Pasisir Corralejo misuwur banget, kanthi pasir sing alus lan perairan pirus. Ing Pantai Sotavento ing Jandía minangka pantai wiyar kanthi pasir putih ing masarakat umume miwiti olahraga banyu amarga kondisine apik banget. Pantai Gran Tarajal ing Tuineje minangka pantai sing nduweni pasir sing luwih peteng, meh ireng, sanajan dudu pasir peteng ing pantai vulkanik ing papan-papan kaya Tenerife, nanging nduweni pesona.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*